Salonul Auto de la Geneva nu va avea loc nici în 2023

de Tiberiu Safta
Vineri, 19.08.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Ediția din 2023 a Salonului Auto de la Geneva, unul dintre cele mai importante evenimente auto din lume, a fost anulată. Este al patrulea an la rând în care evenimentul din Elveția nu va fi ținut, din motive de instabilitate economică și geopolitică.

Salonul Auto de la Geneva, un eveniment important pentru industria auto organizat anual, nu va mai avea loc nici în 2023. Evenimentul a fost, astfel, anulat pentru al patrulea an consecutiv. Locul său va fi preluat de către Salonul Auto din Qatar, care va avea loc în luna noiembrie a acestui an.

Ultimele trei ediții ale evenimentului din Elveția au fost anulate din cauza pandemiei de COVID-19. De data aceasta, ediția din 2023 a salonului a fost anulată din motive de instabilitate economică și geopolitică. Ultima ediție a Salonului Auto de la Geneva a avut loc în 2019, înainte de pandemie.

„Am făcut tot ce este posibil pentru a asigura că putem găzdui Salonul Auto de la Geneva 2023 în februarie”, a declarat Maurice Turettini, președintele comitetului permanent al evenimentului. „Formatul îmbunătățit al evenimentului și proiectul au fost foarte bine primite. Dar, la final, riscurile s-au dovedit a fi mai mari decât oportunitățile”, a adăugat acesta.

Sandro Mesquita, CEO-ul evenimentului, a precizat: „În această perioadă incertă, multe mărci nu sunt în măsură să se angajeze să participe la un eveniment în Europa pe timp de iarnă.

După evaluarea tuturor elementelor, a devenit clar pentru fundație că ediția din 2023 nu poate avea loc la Geneva așa cum era planificat”.

via Autocar

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru