Seria 6

Miercuri, 02 August 2023 | Industrie

Adio, BMW Seria 6 Gran Turismo. Modelul, scos la vatră din cauza vânzărilor slabe

BMW a anunțat oficial că a oprit definitiv producția modelului Seria 6 Gran Turismo. Astfel, numele Seria 6 dispare complet din gama constructorului bavarez, din cauza vânzărilor slabe pe parcursul anilor.
Miercuri, 02 Februarie 2022 | Industrie

BMW Seria 6 Coupe și Cabrio ar putea reveni pe piață. Vor înlocui Seria 4 și Seria 8

Constructorul german ar putea readuce la viață variantele coupe și decapotabile ale Seriei 6 în 2026. Astfel, viitorul model ar putea înlocui actualele Seria 4 și Seria 8.
Miercuri, 27 Mai 2020 | Modele noi

BMW a prezentat Seria 6 Gran Turismo facelift: îmbunătățiri estetice, tehnologii noi și motorizări cu sistem mild-hybrid la 48V

BMW a publicat primele imagini și detalii referitoare la Seria 6 Gran Turismo facelift. Nemții propun modificări estetice, tehnologii noi pentru interior și un sistem mild-hybrid la 48V disponibil pe toate motorizările din gamă.
Sambata, 23 Mai 2020 | Modele noi

Imagini sub camuflaj cu viitoarele BMW Seria 5 facelift și Seria 6 Gran Turismo facelift: modificări estetice minore și îmbunătățiri la nivelul motorizărilor

BMW continuă campania de promovare a viitoarelor Seria 5 facelift și Seria 6 Gran Turismo facelift. Nemții au publicat câteva imagini sub camuflaj cu modelele pe care le vom vedea în premieră în 27 mai.
Marti, 19 Mai 2020 | Modele noi

Teasere noi cu viitoarele BMW Seria 5 facelift și Seria 6 Gran Turismo facelift: prezentarea celor două modele va avea loc în 27 mai

BMW Seria 5 facelift și BMW Seria 6 Gran Turismo vor fi prezentate în 27 mai. Modelele pregătite de constructorul german vor primi atât modificări estetice, cât și îmbunătățiri la nivelul tehnologiilor.
Luni, 23 Martie 2015 | Intern

Preţuri BMW Seria 1 în România: compacta premium porneşte de la 23.900 de euro

Importatorul BMW în România a anunţat astăzi lista de preţuri a noului Seria 1. Odată cu acestea, au fost anunţate şi preţurile gamei Seria 6 facelift.
Joi, 11 Decembrie 2014 | Modele noi

BMW Seria 6 Cabrio, Coupe, Gran Coupe şi M6 au primit un facelift discret

BMW a publicat primele imagini şi informaţii ale gamei Seria 6, toate modelele şi versiunile vândute sub această titulatură primind restilizarea, de la Seria 6 Gran Coupe până la M6.
Miercuri, 24 Iulie 2013 | Premii auto

Ford Fiesta 1.0 EcoBoost este ”Maşina Anului 2013 pentru Femei”

Juriul Maşina Anului pentru Femei (Women's World Car of the Year) a ales Ford Fiesta 1.0 EcoBoost drept câștigătorul ediției 2013. Subcompacta a biruit în finală în fața noului Range Rover și a lui Mazda CX-5.
Marti, 26 Martie 2013 | Modele noi

BMW Seria 6 primeşte o nouă versiune a lui iDrive şi alte noutăţi

BMW va opera o serie de actualizări în cadrul gamei Seria 6. Printre acestea se numără o nouă versiune de iDrive, posibilitatea comandării sistemului xDrive pentru versiunea 640i Gran Coupe şi o transmisie manuală pentru M6.
Duminica, 11 Decembrie 2011 | Modele noi

BMW Seria 6 Gran Coupe - fotografii şi informaţii oficiale

BMW atacă piața coupe-urilor cu patru portiere și a lansat o versiune mai lungă a seriei 6. Cu două portiere în plus și mai lungă cu 111 mm acesta este răspunsul pentru Mercedes-Benz CLS.
Miercuri, 14 Septembrie 2011 | FRANKFURT 2011

BMW Seria 6 Cabrio modificat de Hamann

Tunerul Hamann a prezentat la Frankfurt un Seria 6 Cabrio de 510 cai putere. Alături de pachetul estetic, creaţia nemţilor devine mult mai sportivă şi mai agresivă.
Miercuri, 29 Iunie 2011 | Fotospion

FOTO EXCLUSIV*: BMW Gran Coupe, imagini spion noi

Automarket vă prezintă, în exclusivitate pentru România, imagini spion cu BMW Gran Coupe, aproape lipsit de camuflaj.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 14 Iunie 2011 | Autoipoteze

Primele schiţe ale viitorului coupe cu patru uşi de la BMW

Versiunea coupe cu patru uşi a lui BMW Seria 6 a fost "deconspirată" pe internet în urma înregistrării patentului pentru design.
Miercuri, 18 Mai 2011 | Fotospion

FOTO EXCLUSIV* : Imagini noi cu BMW M6 Cabrio

Fotografii de la Carpix ne-au furnizat imagini noi cu viitorul BMW M6 Cabrio. Acesta este aşteptat să debuteze în 2012.
Luni, 28 Martie 2011 | Intern

Un designer BMW a lansat noul Seria 6 Cabrio în România

Jochen Paesen, membru al biroului de design BMW, a făcut cunoştinţă presei auto din România cu liniile noului BMW Seria 6 Cabrio. Modelul pleacă de la 72.050 de euro în ţara noastră.
Luni, 14 Martie 2011 | Video

VIDEO: Noul BMW Seria 6 Coupe se prezintă

BMW a prezentat primul clip cu noul Seria 6 Coupe. Noul model din Munchen este cel puţin la fel de elegant ca fratele său cabrio şi manifestă acelaşi nivel de agresivitate în ceea ce priveşte aspectul exterior.
Miercuri, 09 Februarie 2011 | Fotospion

FOTO EXCLUSIV* : Imagini noi cu BMW Seria 6 Coupe

Fotografii de la Carpix ne-au furnizat din nou imagini cu BMW Seria 6 Coupe, de data aceasta posteriorul modelului fiind cel lipsit de camuflaj.
Marti, 01 Februarie 2011 | Fotospion

FOTO EXCLUSIV* : BMW testează Seria 6 cu acoperiş din sticlă

Automarket vă prezintă, în exclusivitate pentru România, primele imagini spion ale versiunii cu hardtop din sticlă a lui BMW Seria 6 Cabrio.
Joi, 04 Noiembrie 2010 | Modele noi

Noul BMW Seria 6 va apărea în "Misiune Imposibilă 4"

Tom Cruise va conduce noul BMW Seria 6 în filmul "Misiune Imposibilă 4". Modelul va apărea într-o secvenţă cu o urmărire de maşini la viteză mare, dar "concurentul" său este necunoscut.
Sambata, 16 Octombrie 2010 | Tuning

BMW Seria 6 modificat de CLP

Tunerii de la CLP au creat un pachet de tuning pentru BMW Seria 6 Cabrio. Mulţumită acestuia, modelul bavarez inspiră mai multă agresivitate şi produce 379 de cai.

Tag-uri similare

Mercedes, BMW, Audi, video, Aston Martin, Mazda, Salon Auto, teste, Concept, Geneva
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru