FOTO EXCLUSIV* : BMW testează Seria 6 cu acoperiş din sticlă

De Sebastian Toma
Publicat Marti, 01.02.2011
Automarket vă prezintă, în exclusivitate pentru România, primele imagini spion ale versiunii cu hardtop din sticlă a lui BMW Seria 6 Cabrio.

Cei de la BMW vor oferi şi un plafon din sticlă pentru versiunea cabrio a lui Seria 6. Respectivul plafon a fost surprins pe un prototip al lui Seria 6 în timpul testelor de fotografii de la Carpix. Nu este clar dacă noul plafon din sticlă este electrocromatic, precum hardtopul lui Mercedes-Benz SLK. În ciuda faptului că Seria 6 Cabrio nu este în acelaşi segment cu SLK, implementarea unui plafon electrocromatic din sticlă i-ar conferi un plus faţă de E-Klasse Cabrio.

Decapotabila celui mai mare constructor premium la nivel naţional şi mondial va fi disponibilă în două versiuni de motorizare, ambele pe benzină. Este vorba despre 640i şi 650i, echipate cu motoare biturbo de 3.0 respectiv 4.4 litri, capabile să ofere 320 şi 408 cai putere.

Versiunea entry-level pleacă de la 72.050 de euro fără TVA, ceea ce înseamnă că după aplicarea taxei, eticheta poate atinge valoarea de 89.342 de euro. Vârful de gamă 650i va fi ceva mai piperat, preţul său pornind de la 83.600 de euro fără TVA, adică 103.664 de euro cu TVA inclus.

Preţurile de mai sus nu includ echiparea modelului cu noul plafon din sticlă şi se referă doar la versiunea standard a lui Seria 6 Cabrio.

*Fotografiile ataşate acestui articol sunt publicate de Automarket în exclusivitate în România printr-un contract semnat cu o companie specializată din Suedia. Reproducerea acestor imagini pe teritoriul României fară acordul Automarket.ro este strict interzisă.

Comentarii (3)

  • anonim
    ...
    Cred ca e vorba de versiunea Coupe a modelului, nu Cabrio :).
    3 1
  • uau
    foarte tare stirea asta....tocmai am pierdut 2 minute din viata mea degeaba citind acest articol
    4 3
  • Decimus4u
    Sticla:))
    Si care-faza cu sticla? Nu mai sunt masini cu plafon de sticla? Ce inseamna lipsa stirilor!!!!
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru