BMW este marca premium numărul unu în România în 2010

De Sebastian Toma
Publicat Vineri, 21.01.2011
În 2010, unul din trei automobile premium vândute în România a fost un BMW. Nemţii sunt în continuare liderii segmentului premium din ţara noastră cu 1.574 de unităţi vândute anul trecut.

BMW a vândut şi livrat 1.574 unităţi în România în 2010. Cu acest volum, marca din Munchen a devenit cea mai de succes marcă premium de pe piaţa auto din ţara noastră. În luna decembrie, au fost livrate 202 unităţi BMW, lucru care a dus la creşterea cotei de piaţi a mărcii bavareze la 31% în segmentul premium, a cărei valoare este de 4.996 de unităţi în 2010. Graţie acestui rezultat, BMW este cu peste 7 puncte în faţă următorului competitor.

Pe lângă poziţia de lider al segmentului premium în 2010, cei de la BMW se mândresc şi cu faptul că sunt cea mai apreciată marcă de automobile din România. Patru studii independente au clasat marca BMW pe primul loc în ceea ce priveşte părerea publicului despre un producător de automobile. Cel mai popular BMW al gamei X în 2010 a fost X5, vândut în 395 de unităţi (creştere de 81%), în timp ce X1 a plusat şi el cu 156 de unităţi.

Deşi a debutat pe piaţă în martie 2010, Seria 5 este cel mai bine vândut model din segmentul său cu 139 unităţi livrate în decursul anului trecut. Totodată, Seria 7 ocupă poziţia de lider în segmentul său cu 45 de unităţi, iar şase clienţi BMW au ales un model X6 ActiveHybrid, în timp ce un singur client a ales un Seria7 ActiveHybrid.

Totodată, clienţii din România au cumpărat şapte exemplare BMW X6M, două X5 M şi două BMW M3.

MINI, cealaltă marcă a celor de la BMW Group, a marcat o creştere de 17.3 procente în România în 2010. Cel mai bine vândut model Mini în România este Countryman, care s-a vândut în 95 de exemplare în doar trei luni. BMW a marcat o creştere de 38.3% a vânzărilor în 2010 faţă de anul precedent, în timp ce BMW Group a înregistrat cel mai bun an din istorie, cu 1.461.166 de unităţi livrate, din care 1.224.280 BMW şi 234.175 Mini. În comparaţie cu 2009, BMW şi-a mărit avansul cu 13.6% faţă de concurentul de pe locul doi.

Via | BMW

Foto | CiprianMihai

Comentarii (57)

  • BMW
    Sunt exact pe locul pe care il merita si nu doar in Romania ci si in lume!
    27 16
  • bravo bmw
    desi nu sunt posesor de bmw ii felicit si cred ca si merita.bravo lor
    27 8
  • next
    Urmeaza fanii audi sa se bage in seama..
    23 13
  • gg
    Used car of the year 2010 : http://www.autoexpress.co.uk/carreviews/grouptests/257356/used_car_of_the_year_2010.html

    Good Game Audi :))
    8 7
  • LLCoolJ
    Clar
    Brand-ul BMW la noi in tara tinde sa se transforme intr-un kitch, la fel cum au patit-o D&G, Versace...

    Asta se intampla deoarece raportul cocalar/metru partrat e mare la noi in tara, mai mare ca nicaieri, si cocalarul stie ca daca a muncit 1-2 ani in Spania/Italia vine acasa si isi ia BMW cu geamuri negre, se imbraca in traning Nike si se duce la discoteca. It's simple math.
    Here is the mistery revealed...nu deoarece posesorii chiar ar avea nevoie de BMW, e doar de gest si impresii
    23 14
  • @LLCoolJ
    Si mie imi este la fel de clar
    Aici e vb de masini noi omule, ala de munceste un an in Spania nu-si ia BMW nou, dar asta demonstreaza inca o data ce prejudecati s-au format cu aceasta marca, care este numarul unul mondial ca marca premium, hai spune ca toti din Europa sau din SUA sunt cocalari ca-si cumpara aceasta marca?? Cocalarul la noi este intalnit pe orice marca, si pe jos si pe bicicleta, nu e de vina marca, si e valabil si in cazul altor marci
    30 7
  • @@LLCoolJ
    LLCoolJ eu cred ca tu esti un: necunoscator in domeniul auto si DA pot spune asta pentru ca detin o diploma in domeniu; un cocalar cum spui ....si un invidios :) si DA detin un BMW si DA am nevoie de un BMW so here is the mistery revealed.
    12 11
  • @Tudor
    Cred ca trebuia sa pui un singur@ pt a-i raspunde lui LLCoolJ:))
    9 3
  • @ @LLCoolJ
    AUDI a fost in 2010 marca premium NR.1 din EUROPA
    Desi in 2010 marca Audi a fost puternic penalizata de schimbul de generatii al modelului Audi A6, acest aspect nu a impiedicat marca Audi sa ramana si in in 2010 marca premium preferata a EUROPENILOR ( http://europe.autonews.com/apps/pbcs.dll/article?AID=/20110117/ANE/110119812/1193 ) . Am subliniat europeni, pentru ca in Germania in 2010 Audi a fost depasit la vanzari de Mercedes si BMW, dar aportul celorlalte piete importante ( ex. Franta si Italia ) a facut ca in Europa Audi sa termine pe locul 1 la finalul lui 2010 . Varianta in 5 usi a lui A1 cat si noile modele Q3 si Q1 vor face cu siguranta din Audi cea mai vanduta marca premium si la nivel mondial .
    7 16
  • da...
    normal....la cati romani sunt la noi.pacat de firma
    4 9
  • @@@LLCoolJ
    cel cu vanzarile Audi
    BMW e liderul mondial premium, in toata lumea, acuma tu vii si spui ca a fost Audi in Europa...ai dreptate, dar sunt 2 lucruri diferite
    13 7
  • @@@@
    Acum vroiam sa postez si eu acelasi lucru :)
    7 4
  • @ Tudor
    Avantajul BMW in fata Audi la nivel mondial este minim
    Diferenta la nivel mondial intre BMW si Audi este de 100,000 de unitati in favoarea BMW, dar noile modele Audi ( A1 in 5 usi, Q3 si Q1 ) vor anula aceasta diferenta cel tarziu in 2013 .
    6 14
  • @@Tudor
    Da, de parca BMW pana in 2013 va sta degeaba si nu va mai lansa nimic:))
    17 4
  • Acre mai sunt merele alea!

    Automarket, le-ati turnat sare pe rani amaratilor de audisti si VAG-isti de pe acest site! Culmea e ca cei care sar ca arsi pe aici nu detin nici macar un A2, toti sunt fani VAG si detinatori de golf II-III-IV, de ultimul model nici nu mai pomenim. Jalnic!
    18 4
  • @ @@Tudor
    BMW va lansa trei modele cu tractiune fata !
    No comment !
    5 5
  • F..k BMW
    Bai fratilor , ne mai scutiti de aceste stiri cu BMW?

    Nu trece zi pe automarket sa nu mai apara cate o stire despre BMW: ba ca a mai fost un model surprins full de camuflaj, dar totusi i se vede un stop, ba ca a iesit marca preferata a germanilor, ba ca a vandut 500 de masini in congo....

    Ne-am saturat de acestea.Nu faceti altceva decat sa mai aruncati cate o stire de 2 lei sau un comparativ astfel incat iar sa se injure oamenii pe aici ca la usa cortului si astfel sa aveti si voi 1000 de vizualizari pe zi si sa mai vina banii din publicitate.
    Acum pe bune, pe cine draqu credeti ca intereseaza cate masini a vandut BMW in Romania?Incredibil, cred ca nu mai dorm la noapte de nervi ca Mercedes a terminat pe 2 iar audi pe 3.Vaii, Breaking news.
    Halal jurnalism.Mai bine va schimbati numele in BMWmarket.
    Ne exasperati cu aceste ineptii de articole.
    Uite asa ajunge aceasta marca hulita pe nedrept intr-o tara a carei cultura auto tinde spre 0.

    Apropo, ia faceti in sondaj
    15 18
  • bai bobico
    cine te pune pe tine sa citesti si acum sa si tastezi ?
    esti putin bimba
    12 8
  • @ Bobi
    Romania este o piata infima pentru BMW
    AI DREPTATE ! Vanzarile BMW din Romania raportate la cele globale sunt infime ! Putin peste 0.1 % !
    12 3
  • @Bobi`
    Daca sunt buni, ce sa faci.
    15 4
  • Si ce daca va lansa 3 modele cu tractiune fata, vor fi in clasa mica si chiar mini, in pozele spion cu viitorul seria 1 se vad lanturi de zapada montate pe rotile din spate, deci cel putin o varianta ale acestei serii va avea propulsie, dar atata timp cat seriile 3,5,7 si z4 vor ramane cu propulsie atunci spiritul Bmw se pastreaza pt ca ele sunt seriile care au consacarat aceasta marca,Daca vor face un mini sau micro de oras electric, normal ca va avea tractiune .
    Eu stiu pe altii care pedaleaza cu sistemul Quatro, dar 70-80% dintre modelele lor au tractiune fata de fapt, am vazut si un model din clasa de lux mai slabut dotat cu tractiune fata!!!..nu spun care.
    7 7
  • ...aaaa
    A8 = vax
    1 1
  • @bobi
    Totusi daca esti frustrat si la simpla vedere a siglei BMW faci un cheag pe creier, de ce intrii pe aceste stiri? Daca nu te intereseaza citeste de Tata Nano, era o stire acu 2 saptamani depre cum au inventat indienii masina in care nu ploua, sa moara nemtii de ciuda.Zici ca nu te intereseaza stirea? Eu zic ca nu ne intereseaza pe noi ce te intereseaza pe tine, interesati fiind de vanzarile marcilor premium interesante din Romania interesanta.M-ai pierdut?

    Bun, faptul ca bmw este lider pe piata romana a fost prezentat si la stirile tuturor posturilor la 19:00 deci cred ca prezinta un oarecare interes cine este lider la noi in tara.E o tara cat de cat libera, tot ce trebuie sa faci este sa citesti altceva, ca nici eu nu citeam zecile de stiri cu Audi de anul trecut si uite ca acum nu cad in depresie.
    10 6
  • @LauCalin @ C-G-C @ p-george
    voi cum explicati acest lucru ca BMW vinde la nivel mondial mai mult ca audi cu 100 000 de masini , merge vorba de 100 000 de BMW-uri care costa 50 000 euro mediu , nu de Dacii cu 5000 euro media.
    100 000 de masini INSEAMNA un avans FOARTE MARE , cam cat ar cumpara ROMANIA in vreo 30 de ani BMW-uri.

    AUDI e o masina BUNA dar incearca marea cu sarea .
    BMW nu e de gluma vin din Munchen din capitala BAVARIEI Germania .
    BMW inseamna Bayerische Motoren Werke , Bayern e cointeresat sa pastreze BMW lider pe segment deoarece BMW reprezinta imaginea BAVARIEI .
    MARCA asta va ramane LIDER mondial pe multi ani inainte .
    Ei au creat ISTORIA MOTOARELOR de performanta , Mercedes-Benz la inventat motorul , BMW a aspirat motorul.
    Si a devenit MOTORISTUL MONDIAL cu cele mai bune motoare din lume , cele mai bune vanzari din lume , cele mai bune SUSPENsII , MODERNE din lume asta inseamna BMW , multa calitate nu in LED-uri ca pe BRADUTZ ca pe audi, ci in PARTEA TEHNICA e o masina cu masele 50%50 are cele mai bune mase din CLASA si e facut din PIESE BMW si nu din piese de PASSAT ca audi, etc ...
    14 3
  • bmw e bmw........
    nu ma mai iau si eu de alte comenturi ca nu are rost.......
    important e ca bmw si-a mentinut pozitia de lider mondial in clasa premium intro perioada extrem de grea peste tot in lume......
    zicea cineva de 100.000 de exemplare in favoarea bmw........
    pai 100 de mii de bmw-uri noi cred ca sau vandut in toata europa de EST.
    si alti mai zic,ca diferenta e mica.......
    mica pe dreku...
    10 2
  • !!!
    O stire care ma ingrijoreaza prin prisma faptului ca 90% dintre soferii BMW intalniti (cel putin de mine de prietenii apropiati) in trafic deranjeaza prin comportamet neadecvat (nu folosesc semnalizarea, depasesc cu mult limita de viteza, depasesc pe linia continua, depasesc fara sa se asigure, ruleaza pe 2 benzi, stationeaza sau opresc indiferent de zona, unii nu fac nici macar sensul giratoriu - mai ales dacu au un X5 - caz vazut personal etc.). Evident ca nu sunt singurii care au un asfel de comportament (vezi si posesorii de Passat etc), insa in cazul soferilor BMW ponderea celor indisciplinati in trafic este covarsitoare (mai ales daca discutam despre posesorii de "pisicuta" unde procentul tinde spre 100%). Stiu ca o sa-mi iau zeci de manute rosii (ca vorba ceea, cantitativ vorbind BMW este lider pe segmentul premium), o sa fiu catalogat "haudist" etc., dar sunt sofer si asta vad zilnic.

    P.S.: Cat despre comunicatul de presa ca si informatie... felicitari, ce sa zic.
    14 7
  • @C-G-C
    ai perfecta dreptate......
    cam toti soferi de bmw si altele sunt cam 'discriminati'......
    nui nimik.....nu dau inapoi......
    la primavara sau vara imi voi achizitiona(din nou)ursulet.......
    am bani de o pisicutza intretinuta......insa pentru mine ursi......murire....
    cu bani cei am as putea linistit sami iau un polo 02'....insa nu ma atrag...
    cine a condus un ursulet......cu motor mai mare(six in line)cred ca stie ce vorbesc.....
    numa bine.....
    5 4
  • @C-G-C
    era sa uit....1 manutza verde la tine......
    2 2
  • @C-G-C
    Si eu vad multi posesori de Bmw facand asta, mai ales de pisicute si ursuleti, dar la noi indisciplinatii in trafic sunt mult mai multi decat doar cu aceasta marca.De ex si eu sunt sofer de Bmw si pe strazile secundare , pline si de gropi, evident, sunt "agresat" de loganisti care stau lipiti de bara din spate, ca ei pot merge cu 50 la ora prin gropi ca au Logan
    8 0
  • @TOTI
    Uite nu sunt deacord cu faptul ca noi astia de pe BMW-uri uneori suntem mai agresivi , dar masinele ne fac asa , putere mereu mai multa ca la adversari , numele ne da putere mereu , si niciodata nu mergem in fundul DACIEI , AUDI sau VW.
    BMW e facut sa fie primul la fiecare plecare de pe loc , la fiecare semafor , vrei nu vrei te impinge sa apesi pedala pana jos .
    Ce sa-i fac daca masina e buna e exceptionala .
    7 4
  • George
    Strict pentru fanii BMW
    G-Power modifica M3 GTS, de la 450 CP la 600 CP. Abia astept sa vad ce poate face cu 600 CP.
    6 2
  • BMW lider
    bun , am inteles ca BMW e lider, bravo lor, merita asta.
    Dar...ma interesau si pe mine mai multe cifre, comparatii cu concurenta, cat a vandut MB?, cat Audi, Lexus? care este cel mai vandut model din clasa??
    5 2
  • google
    Pai sunt cifre daca cauti 2 min. pe google :)
    3 2
  • @andrey11
    Eu am gasit datele pe 2010 fara luna decembrie, dar cred ca sunt suficiente ca sa-ti faci o impresie ( (in orice caz tot in ordinea asta s-a terminat anul):

    Romania 2010 (ianuarie-noiembrie) unitati vandute:
    1. BMW - 1.372
    2. Audi - 1.148
    3. Mercedes - 1.025
    4. Infini - 45
    5. Lexus - 29

    Ca sa-ti faci o impresie iti pun si anul 2009:
    1. Audi - 1.289
    2. Mercedes - 1230
    3. BMW - 1.138

    BMW a reusit sa treaca de pe 3 pe 1, de aici si articolul euforic. Bravo lor.

    Si ca sa fiu profi pana la capat:

    Vanzari la nivel mondial 2010:
    1. BMW - 1.224.280
    2. Mercedes - 1.167.700
    3. Audi - 1.092.400

    Vanzari in Europa 2010:
    1. Audi - 623.536
    2. BMW - 609.196
    3. Mercedes - 586.146
    12 1
  • ...
    @tudor:Intri pe Automarket tocmai pentru a nu mai pierde timpul dand clicka-clicka pe google sau diferite alte situri.Oricum mc de sfat(nu de la mine e manuta rosie:D)
    @C-G-C:merci fain pentru date
    Inca o data felicitari celor de la bmw.
    Suprinzator si Infinity, au vandut mai bine ca Lexus.
    Se pare ca cei de la AutoItalia si'au facut treaba
    5 2
  • da..
    da, de aceea intri...eu cel putin de aceea intru :) Acum cateva saptamani au fost pe acest site si "cifre" cum le numesti tu ;)
    3 1
  • 123
    Sunt cocalar si ador Bmw-u...:)).
    4 3
  • mowgli
    @C-G-C
    Nu vor curge manutele rosii pentru ca ai dreptate, prezinti realitatea trista si anume ca multi posesori de BMW-uri sunt indisciplinati in trafic si ma bucur ca ai bunul simt sa admiti ca si restu fac la fel.Prin Ardeal situatia nu e atat de grava, sincer chiar destul de rar vad soferi de BMW indisciplinati, de multe ori cand eram cu Renault-ul lui maicamea, un R5 mi s-a acordat prioritate de soferi de X5 X6 645 chiar daca ei aveau prioritate.Poate suntem mai cumpatati dar da, posesorii de bmw in special taranii ce au sarit din dacii in pisici si-au luat-o in cap si se cred la DTM in anii de glorie.Dar asta nu inseamna ca trebuie ai boala pe marca, desi multi asta fac, urasc bmw din cauza ca sunt sofate de niste idioti.Mai mult, nu ne baga in aceeasi oala, nu toti scuipam pe geam, punem abtibilde cu flacari, oglinzi din plastic argintii si nici nu ascultam manele.Numa bine.

    Aaaa da, mersi de datele despre vanzari, ma bucur ca ai fost corect ;)
    Daca imi dai si sursa iti raman recunoscator ca si eu am cautat mai demult fara succes.

    @tzenu: "am bani de o pisicutza intretinuta......insa pentru mine ursi......murire....
    cu bani cei am as putea linistit sami iau un polo 02'....insa nu ma atrag...
    cine a condus un ursulet......cu motor mai mare(six in line)cred ca stie ce vorbesc....."

    Stim stim ;) , buna alegere zic eu.
    1 0
  • @C-G-C
    prima data te vad sa recunosti sau sa postezi ceva adevarat cat de cat .
    Da diferenta la nivel european e de 14 000 de masini , dar la nivel MONDIAL e o diferenta cu totul si cu totul diferita , e de 100 000 in favoarea BMW .
    Cei drept ca BMW se extinde soferii de BMW sunt foarte fideli acestei marci cel ce a dat de GUSTUL unui L6 cu 7000-8000-9000 RPm nu mai coboara din aceasta marca .
    Cei de pe audi aleg frumusetea ei inca nu stiu ce inseamna PLACEREA de a conduce cand vor gusta din VENA BAVAREZA daca vor fi soferi se vor indragosti de acesta marca in culorile Bavariei alb-albastre , daca vor fi femei sau barbati care nu prea le au cu motoarele vor ramane la AUDI.
    Audi spera sa devanseze BMW dar BMW are cresteri in vanzari in fiecare an cu exceptia 2009 cu criza .
    E imposibil sa devii lider daca nu ai ce are BMW sub capota .
    BMW este apreciat pentru arta lor tehnica ( motoare,transmisii,directii, suspensii).
    6 2
  • Terminate cu AUDI si frumosul. BMW are masini mai frumoase. La AUDI sunt copie xerox
    5 3
  • @BMW
    Eu am scris ce sustin cei de la audi , ei cred ca audi e cea mai frumoasa , nimeni din fanii audi nu sustin ca audi are motoare mai bune ca BMW totul se resuma la design .
    Pentru ca ei niciodata nu au produs motoare mai bune ca Bavarezii .
    Daca sincer imi place A5 cum arata bine , mai mult nimic .
    dar niciodata nu voi da banii numai pe frumusete , pentru ca si BMW are Z4 e un model fenomenal arata perfect .
    Sau M3 sau seria 5 F10 , M5 E60 , seria 1 coupe , X5, sau X6 sunt masini care au scris si inca scriu ISTORIA in lcasa lor .
    5 1
  • mda
    asa e romanul!!casa nu are nevasta nu are...macar un bmw sa aiba la viata lui!!:)))
    3 3
  • @edi80
    Ai dreptate, dar diferenta e ca tu, dupa ce nu ai casa, nevasta, nici macar Bmw nu ai
    6 1
  • @@edi80
    =)))))) bravo!!!
    4 1
  • @@edi80
    Bravo :))))
    alde Edi80, Laucalin , P-George , C-G-C astia cand vad BMW in ochi , sunt ca taurii cand vad ROSU :D.
    6 1
  • mda
    multi copii care dorm cu breloc cu bmw sub cap mai sunt si viseaza la el si la femei ude!!! ma donatorilor de organe am trecut de pragul asta...si de bina de rau am si o casa am si o nevasta si am si o masina de care sa ma folosesc si sa imi satisfac nevoile de deplasare...dar in romania unde cocalarismul si prostia in in floare doar masina ii mai ajuta pe unii sa agate si ei o pitzipoanca...asta e romania noastra draga..frumoasa tara dar pacat ca e locuita!!! de asta nemtii sunt unde au ajuns pt ca gandesc altfel si stiu sa aprecieze adevaratele valori si banu in general!! da ma rog ei sunt mai..fraieri k merg cu loganul nostru noi insa sunt fff destepti ca le facem buzunarele mari si tara prospera si mergem cu bmw ce naiba...dragi amici va doresc multe bmw...in vis:)))
    2 5
  • @edi80
    Daca Dacia vinde vreo câteva mii de mașini pe an in Germany nu se compara cu vânzările BMW din Germania care ajung la sute de mii de mașini . ASA ca nu te gândi ca nemtii merg pe autobahn cu Dacia si nu cu BMW M3. Nemtii au ajuns unde au ajuns pentru ca au cultura si demnitate. Ei sunt constienti de unele lucruri precum ca cine e BMW cu ce se mănâncă asta si daca cea mai buna mașina iese din München inseamna ca asa este,se respecta valoarea,, dar noi romanii ne frecam unii pe alții de la nimic. Desteapta-te Romane !!!
    5 1
  • Dan_GRC
    De unde pana unde cei care au Bmw nu au casa, nevasta...ce prejudecati pe capul tau, si poate unii dintre cei ce vorbesc pe aici chiar au, nu doar in vise, iar ca Romania e pacat ca e locuita, ia vezi..tu nu te numeri printre cei care o locuiesc degeaba?
    4 0
  • :)))))))))
    @BMW , cu ce model pleci tu primul de la semafor , mereu, asa de curiozitate , ca dupa cum te lauzi te pomenesti ca in Romania, toti posesorii de BMW , inclusiv tu , au in dotare numai M3 si M5 iar ceilalti numai Dacii 1310 ?! :)))))))
    3 2
  • mda
    copii care traiti cu parintii in casa lasati aerele si fumurile puerile ..e specific varstei!!! o sa intelegeti asta mai tarziu... asadar sa ne cumparam toti bemveuri cat mai vechi si cat mai poluante:))))
    2 3
  • kumite
    Tare bmw-ul!
    Datorita activitatii prietenului BMW,astia din bavaria vor muta sediul la chisinau.In fata uzinelor ,vor amplasa o statuie dupa chipul si asemanarea fanului premium nr.1:BMW.Satatuia o sa arate astfel;BMW cu un M infipt in cap,in mana stanga o sa fie sigla de la bavarezi,iar in mana dreapta o sa fie o plasa de rafie(made in chisnau)plina cu premiile internationale luate de firma.Nu-i gluma!Sau este?
    3 4
  • Dan_GRC
    Care isi ia un bmw vechi si poluant de 2000 de euro oricum nu prea are cum sa-si ia o casa, nu-i asa mai edi80? Daca stai cu parintii si ai logan de 7000 e ok , nu?
    4 1
  • @kumite , @edi80,@Laucalin, @C-G-C,
    @kumite , @edi80,@Laucalin, @C-G-C,

    Cica cei patru erau trei , LUCA si Matei.

    Referitor la Bavaria sau ca sunt fan BMW , etc... , da , sunt fan si nu mii rusine sa fiu fanul celui mai bun BRAND PREMIUM din LUME.
    Da sunt fan dar asta nu are nimic cu limitele omenesti , mii interesant cum de nu ai facut glume sa zici ca intr-o mana o sa am sigla BMW si in una secera si ciocanul :) ...
    De unde pana unde aveti atata ura fatza de masina care e dorita si e cumparata cel mai mult din lume , sau care produce cele mai bune motoare din lume , directii ???
    De ce mereu cel ce e mai bun unii oameni incearca sa-l ingroape de viu ???
    Eu niciodata nu am zis ca Audi e masina rea si nici nu am sa zic asta pentru ca e facuta in GERMANY si tot ce iese de acolo are sigla , MADDE IN GERMANY , problema nu ar fi ca Audi e masina rea , ci faptul ca BMW e mai bun , si de aici apar problemele sunt vreo 30% de pe site din fanii audi ca nu vor sa recunoasca asta , ca BMW produce nu numai cel mai bun motor,directii,transmisii,suspensii din Lume sau ca e mai dorit cu 100 000 de oameni ci si faptul ca BMW e cel mai bun brand PREMIUM pana la (S-class),.
    Cine BATE X5-ul ?
    Cine Bate X5 M ?
    Cine Bate M3-ul
    Cine Bate X6 ?
    Cine Bate X6 M ?
    Cine Bate noul F10 (seria 5) ?
    Cine are 45 de premii la INternational Engine ?
    Cine a luat 4 ani la rand International Engine cu 2 motoare de top.
    motorul de pe M5 V10 de 5.0 litri cu 507 hp aspirat natural motor care la timpul 2005 lui isi batea joc de toata clasa .
    Si motorul de 3.0 litri L6 (N54B30) TWIN TURBO de 306 hp ai 400 Nm disponibili de la 1300 RPM - la 5000 RPM .???
    De ce nu face Audi asa performante si sa vina in Fatza celor de la BMW sa le dea o lectie si atunci noi ne vom linisti fanii Bavarezi.
    7 4
  • kumite
    Bah,rahzeshule
    Tu nu intelegi nimic.Poti sa te concentrezi un pic?Potzi sa judeci un pic?NU AM NIMIC CU BMW.E MASINA MEA PREFERATA.DAR EU NU ABEREZ CA DISPERETUL PE AICI.
    2 4
  • mare Ti-e gradina doamne!!!
    eu zic sa te arunci de la balcon sau in fata trenului pt asta!!merita k doar esti un fan adevarat!!!:)))
    1 5
  • Hahahaha
    M-am amuzat copios citind comentariile la acest articol. In special fraza asta e geniala: "nu mii rusine sa fiu fanul celui mai bun BRAND PREMIUM din LUME". Cel mai bun brand premium din lume :):).
    Keep going, ma distrez de numa!!
    3 3
  • @BMW
    Amice, cred ca mai nou ma si visezi, ca vad ca la orice stire legata de BMW te legi de mine. Eu iti zic doar atat: in lume sunt foarte, foarte, foarte multi prosti care aleg altceva in afara de BMW. vai de capul lor, vai de capul tuturor celor care intra pe site-ul asta si nu au BMW. :)))
    Te intreb insa un lucru: cum se face ca sunt posesori multumiti si de BMW, si de Mercedes, si de Audi, si de Lexus, si de Infiniti, si de SAAB, si de Volvo (de fapt de niste carute gen Logan)...? hai ca iti dau eu raspunsul in cazul in cazul in care este o enigma pentru tine: pentru ca nu toata lumea vrea BMW si il doare in cot pe ala care nu si-a cumparat MASINA DIN BAVARIA CU ZECI DE ENGINE OF THE YEAR daca BMW-ul tau ajunge de la 0 la 100 km in mai putin de o secunda, doua fata de masina lui. Asa cum in viata nu totul se rezuma la bani, asa si la masini nu totul se rezuma la BMW. Si iti mai spun ceva, dar tu sa nu ma crezi, ok? Am condus BMW, mi-a placut dar e ceva ce mie nu-mi place. Iar acel ceva se gaseste la concurenta.
    Pacat ca te-ai obosit sa citesti mesajul asta, sunt convins ca nu ai inteles nimic din el. Atata timp cat nici macar nu ti-ai dat seama ca te ignor si iti ignor si jignirile (a se intelege si injuraturile) la adresa mea.
    Hai ca te las ca sti cum se spune, cine se pune cu un prost e mai prost ca el. Hai pa si asfat uscat! ;)
    PS: te rog sa nu te schimbi pentru ca, desi nu iti dai seama, prin gandirea ta uneori esti foarte amuzant.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru