Primele schiţe ale viitorului coupe cu patru uşi de la BMW

De Sebastian Toma
Publicat Marti, 14.06.2011
Versiunea coupe cu patru uşi a lui BMW Seria 6 a fost "deconspirată" pe internet în urma înregistrării patentului pentru design.

Primele schiţe ale viitorului coupe cu patru uşi de la BMW, prefigurat de conceptul Gran Coupe, au fost publicate pe internet. Modelul a fost deconspirat în urma înscrierii patentului pentru design, menit să asigure faptul că doar cei de la BMW vor avea dreptul să comercializeze un model cu acest aspect pe şosele. Cel mai probabil, debutul versiunii de serie va avea loc în 2012, fiind posibilă o prezentare la Detroit sau la Geneva.

În ceea ce priveşte aspectul modelului din schiţe, acesta prezintă mici modificări faţă de conceptul Gran Coupe. Bara de protecţie faţă a fost redesenată, noua piesă integrând o fantă de aer în partea inferioară, în timp ce bara de protecţie spate prezintă un set de ţevi de evacuare diferite, alături de reflectoare diferite. Aspectul modelului din imagini aminteşte puternic de versiunile Coupe şi Cabrio ale noului Seria 6, semn că vorbim de o versiune cu patru uşi a acestui model.

Oficiall BMW au declarat în trecut că respectivul model va fi "aliniat îndeaproape cu Seria 6 Coupe atât în ceea ce priveşte tehnologia şi platformele, cât şi în ceea ce priveşte preţurile". Noul model BMW va rivaliza competitori precum Audi A7 şi Mercedes-Benz CLS, cel din urmă fiind deja la cea de-a doua generaţie.

Gama de motorizări va include atât unităţi cu şase cilindri, cât şi motoare cu opt cilindri, iar modelul ar putea fi oferit şi în versiuni diesel.

Via | Carscoop

Comentarii (2)

  • CLS...
    Poate vad si eu odata un rival pentru CLS...ca e deja la a 2a generatie de succes si nimeni nu reuseste sa vina cu un "contraargument"...
    2 1
  • Asta este adevarul. DAr eu cred ca daca vrei un coupe cu 4 usi poti sa cumperi si un Passat CC este foarte tare, parerea mea ca el este adevaratul coupe de la VW ci nu A7 , mai frumos este chiar si A5 cu 4 usi decat A7. Daca acest BMw o sa arate ca Grand Coupe este o adevarata masina.
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru