FOTO EXCLUSIV* : Imagini noi cu BMW Seria 6 Coupe

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 09.02.2011
Fotografii de la Carpix ne-au furnizat din nou imagini cu BMW Seria 6 Coupe, de data aceasta posteriorul modelului fiind cel lipsit de camuflaj.

Fotografii de la Carpix ne-au furnizat imagini noi cu BMW Seria 6 în versiunea Coupe. După cum ştiţi, nemţii de la BMW au lansat întâi versiunea Cabrio a acestui model, ca apoi să lanseze versiunea Coupe a lui Seria 6. Debutul este aşteptat să aibă loc la Salonul Auto de la Shanghai din acest an, iar şedinţa foto ad-hoc realizată de suedezii de la Carpix a relevat aspectul posterior al lui Seria 6 Coupe. Profilul modelului a fost deja deconspirat de aceştia de mai bine de o săptămână, când au surprins un exemplar Seria 6 Coupe fără niciun fel de camuflaj.

Unele zvonuri sugerează existenţa unui viitor M6, dar exemplarul din imagini nu sugerează că ar aparţine diviziei Motorsport de la BMW. Pentru debutul unui M6 trebuie să aşteptăm lansarea lui M5 F10, ca apoi să vedem prototipurile lui M6 în timpul testelor de pe Nurburgring. Dacă va exista un M6, modelul ar urma să debuteze în următoarele 18 luni şi va prelua motorul noului M5 - o unitate V8 twin-turbo care va oferi peste 550 CP.

Noul model va fi disponibil în două versiuni de motorizare, ambele pe benzină. Este vorba despre 640i şi 650i, echipate cu motoare biturbo de 3.0 respectiv 4.4 litri.Mai mult decât atât, există zvonuri conform cărora, constructorul bavarez va crea şi o versiune sedan a noului Seria 6 care să concureze cu mult mai popularul Mercedes-Benz CLS.

Tot în cadrul Salonului Auto de la Shanghai, oficialii BMW vor fi însoţiţi şi de noul M5. Ţinând cont de aceste aspecte, salonul din China devine din ce în ce mai popular şi mai important, fapt ce denotă că piaţa locală îşi pune amprenta tot mai mult în lumea auto.

*Fotografiile ataşate acestui articol sunt publicate de Automarket în exclusivitate în România printr-un contract semnat cu o companie specializată din Suedia. Reproducerea acestor imagini pe teritoriul României fară acordul Automarket.ro este strict interzisă.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru