Shanghai

Marti, 04 Aprilie 2023 | Concepte

Nissan va prezenta două concepte noi la Salonul Auto de la Shanghai

Nissan a anunțat că va prezenta două concepte noi în cadrul Salonului Auto de la Shanghai din China. Primul concept anunță un viitor model electric pentru piața locală, iar al doilea concept ar putea fi un crossover.
Marti, 27 Decembrie 2022 | Industrie

Covid-19 pune bețe în roțile Tesla: a fost suspendată din nou producția uzinei din Shanghai

Tesla anunță că a suspendat oficial producția de mașini la uzina din Shanghai. Activitatea uzinei a fost oprită din cauza noului val de COVID-19, iar aceasta va rămâne închisă până în 1 ianuarie.
Vineri, 06 Mai 2022 | Industrie

Tesla va construi o fabrică nouă în Shanghai. Orașul va deveni cel mai mare centru de export de mașini din lume

Tesla a anunțat planuri de a-și mări capacitatea de producție la uzina din Shanghai prin construirea unei fabrici noi în aceeași incintă. Noua fabrică va avea o capacitate de producție de 450.000 de mașini pe an și va transforma Shanghai în cel mai mare centru de export de automobile din lume.
Marti, 14 Iulie 2020 | Industrie

Grupul VW vrea să producă modele Audi la uzina din Shanghai: investiție de 590 de milioane de dolari cu chinezii de la SAIC

Grupul Volkswagen și partenerul său SAIC din China pregătesc o investiție de circa 590 de milioane de dolari prin care uzina lor din Shanghai să înceapă producția de modele Audi, potrivit unor documente oficiale citate de Reuters. Fabrica ar urma să livreze anual circa 60.000 de unități Audi A7L.
Marti, 16 Aprilie 2019 | Modele noi

Primul Aston Martin electric este aici: Rapide E are două motoare electrice, 610 cai și 950 Nm: autonomie de 320 de kilometri și producție limitată la 155 de exemplare

Aston Martin a prezentat primul său model electric la salonul de la Shanghai. Noul Rapide E are două motoare electrice care dezvoltă 610 cai putere și un cuplu de 950 Nm. Autonomia este estimată la peste 320 de kilometri, producția lui Rapide E va fi limitată la 155 de exemplare, însă prețul nu a fost dezvăluit.
Miercuri, 13 Martie 2019 | Concepte

Audi va dezvălui două concepte electrice în acest an: prezentări programate la Shanghai și Frankfurt

Audi va dezvălui două concepe electrice în acest an, câte unul la Shanghai și Frankfurt, potrivit designerului-șef Marc Lichte. Oficialul susține că unul dintre cele două concepte va indica direcția de design a modelelor Audi de peste 10 ani.
Marti, 22 Ianuarie 2019 | Masini electrice si hibride

Tesla negociază cu chinezii: constructorul vrea un nou furnizor de baterii pentru noua fabrică de mașini electrice din Shanghai

Tesla a semnat un acord preliminar cu compania chineză Tianjin Lishen pentru furnizarea de baterii în cadrul noii fabrici de mașini electrice pe care o construiește la Shanghai. Astfel, Tesla vrea să-și reducă dependența față de Panasonic, unicul său furnizor.
Miercuri, 12 Decembrie 2018 | Masini electrice si hibride

Shanghai și Beijing domină vânzările globale de mașini electrice din ultimii 7 ani: Oslo este cel mai “performant” oraș european, cu peste 50.000 de unități

Shanghai și Beijing sunt orașele cu cele mai mari vânzări de mașini electrice din lume, în ultimii 7 ani, potrivit unui studiu. Peste un milion de mașini electrice au fost vândute în 2017 în toată lumea, iar mai mult de jumătate au mers în China, care surclasează Europa și SUA și la dezvoltarea infrastructurii de încărcare.
Vineri, 19 Octombrie 2018 | Industrie

Volkswagen va construi o fabrică de 2.5 miliarde de dolari în Shanghai: noua uzină va produce modele VW, Audi și Skoda din 2020

Volkswagen a anunțat că va construi o fabrică de 2.5 miliarde de dolari în Shanghai, alături de partenerii locali de la SAIC Motor Corp. Uzina va avea o capacitate de 300.000 de mașini pe an, urmând să producă modele VW, Audi și Skoda începând din 2020.
Joi, 18 Octombrie 2018 | Industrie

Tesla a cumpărat terenul pentru prima sa fabrică din China: uzina de 2 miliarde de dolari va fi construită în Shanghai

Tesla a semnat un contract pentru un teren de 860.000 de metri pătrați în Shanghai, pe care va construi prima sa fabrică din China. Prețul tranzacției încheiate cu guvernul chinez nu a fost dezvăluit, însă știm că uzina va avea nevoie de o investiție de 2 miliarde de dolari.
Miercuri, 23 Mai 2018 | Masini autonome

Primul constructor european care va testa mașini autonome în China: BMW va începe testele cu noul Seria 7 pe străzile din Shanghai

BMW a primit autorizația să facă teste cu mașini autonome în China, devenind primul constructor european ce beneficiază de acest tratament pe cea mai mare piață auto din lume. Primul model pe care nemții îl vor testa pe străzile din Shanghai este noul BMW Seria 7.
Vineri, 16 Martie 2018 | Modele noi

Confimare oficială: Audi Q8 va fi dezvăluit în luna iunie în China

Audi a anunțat oficial că noul SUV Q8 va fi dezvăluit într-un eveniment organizat la Shanghai (China), în luna iunie a acestui an.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 10 Aprilie 2015 | O lume nebuna

Salonul Auto de la Shanghai interzice accesul copiiilor în complexul expoziţional

După ce au interzis hostessele îmbrăcate provocator, organizatorii Salonului Auto de la Shanghai au decis să interzică şi accesul copiiilor la această expoziţie.
Vineri, 19 Aprilie 2013 | Modele noi

Rolls-Royce Ghost Alpine Trail Centenary Collection, o ediţie specială a modelului britanic

Rolls-Royce Ghost va primi la Salonul Auto de la Shanghai o ediţie specială care preia trăsături de la un model istoric al mărcii din Goodwood.
Miercuri, 17 Aprilie 2013 | Concepte

Mercedes-Benz GLA Concept, fratele SUV al lui A-Klasse, debutează la Shanghai

Primele imagini ale conceptului GLA de la Mercedes-Benz au fost publicate pe internet înainte de debutul oficial de la Salonul Auto de la Shanghai.
Luni, 08 Aprilie 2013 | Concepte

Citroen va dezvălui la Shanghai primul SUV din gama DS

Citroen va prezenta la Salonul Auto de la Shanghai un concept pe nume DS Wild Rubis. Modelul prefigurează primul SUV al gamei DS şi este aşteptat să debuteze pe piaţă în termen de trei ani.
Joi, 04 Aprilie 2013 | Concepte

BMW X4 Concept: fotografiile oficiale cu fratele mai mic al lui X6

BMW a prezentat primele imagini oficiale ale conceptului X4. Acesta va fi expus la Salonul Auto de la Shanghai şi este noul capitol în povestea Sports Activity Coupe-urilor de la BMW.
Marti, 26 Martie 2013 | Concepte

Icona Vulcano, primul teaser al supercarului de 900 CP desenat la Shanghai

Designerii de la Icona vor prezenta la Salonul Auto de la Shanghai conceptul unui supercar de 900 CP desenat într-un studio din China. Pentru moment, avem doar o imagine teaser a noului Vulcano.
Joi, 20 Septembrie 2012 | Feature

POVEŞTI AUTO: Cele mai complicate intersecţii din lume

Mai avem mult până când ne vom putea lăuda cu un nod rutier ca cele din lista de mai jos. Dar asta nu înseamnă că intersecţiile noastre sunt o joacă de copil.
Joi, 12 Aprilie 2012 | F1 TOP

Avancronică F1 China - Red Bull şi Mercedes lansează atacul la supremaţia McLaren

Red Bull şi Mercedes au ocazia să profite de penalizarea lui Lewis Hamilton pe grilă pentru a încurca planurile celor de la McLaren de a câştiga în China, care vor miza însă pe Jenson Button.

Tag-uri similare

Ferrari, Volkswagen, Audi, Toyota, Porsche, Nissan, Skoda, Peugeot, VW, Lamborghini
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru