Nissan va prezenta două concepte noi la Salonul Auto de la Shanghai

de Tiberiu Safta
Marti, 04.04.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Nissan a anunțat că va prezenta două concepte noi în cadrul Salonului Auto de la Shanghai din China. Primul concept anunță un viitor model electric pentru piața locală, iar al doilea concept ar putea fi un crossover.

Constructorul japonez anunță oficial că va fi prezent la Salonul Auto de la Shanghai, un eveniment care se va desfășura în perioada 18 – 27 aprilie. Cu această ocazie, Nissan va prezenta două concepte noi, care ar urma să fie transformate în modele de serie în următorii ani.

Primul concept va fi sub forma unui viitor model electric destinat pieței auto din China. Acesta ar urma să fie prezentat chiar în ziua de deschidere a evenimentului, iar Nissan spune despre noul concept că "va oferi o experiență de condus captivantă și încrezătoare", fără să dezvăluie mai multe detalii despre acesta.

Cel de-al doilea concept va fi prezentat în 19 aprilie, iar informațiile despre acesta rămân, pentru moment, un mister. Potrivit speculațiilor, ar putea fi vorba despre un viitor crossover cu un propulsor electric, cel mai probabil.

Recent, Nissan și-a revizuit planurile sale de electrificare a gamei de modele. Astfel, constructorul japonez dorește să lanseze nu mai puțin de 27 de modele electrificate noi până în 2030, dintre care 19 vor fi complet electrice.

via Carscoops

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru