BMW Seria 6 primeşte o nouă versiune a lui iDrive şi alte noutăţi

de Sebastian Toma
Marti, 26.03.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
BMW va opera o serie de actualizări în cadrul gamei Seria 6. Printre acestea se numără o nouă versiune de iDrive, posibilitatea comandării sistemului xDrive pentru versiunea 640i Gran Coupe şi o transmisie manuală pentru M6.

Gama Seria 6 de la BMW, cu derivatele ei Coupe, Cabrio şi Gran Coupe, va primi o serie de actualizări odată cu generaţia 2014. Noutatea care se aplică la toate versiunile este versiunea actualizată a sistemului iDrive, ajuns la versiunea 4.2. Noul sistem iDrive are grafică îmbunătăţită, care include elemente 3D, un procesor de 1.3 Ghz, tranziţii dinamice îmbunătăţite şi animaţii noi. Meniurile interfeţei multimedia de la BMW au fost actualizate şi simplificate, iar sistemul iDrive prezintă şi funcţii noi. Nemţii spun că acesta este acum mai rapid şi că oferă un nivel superior al calităţii grafice.

Seria 6 Gran Coupe este acum disponibil şi cu sistemul de tracţiune integrală xDrive pentru versiunile 640i şi 650i, ambele oferite în compania unei transmisii automate cu opt trepte. Între timp, BMW M6 va fi disponibil şi cu o transmisie manuală cu şase trepte. Cel mai probabil, cei de la BMW vor oferi noua transmisie manuală pentru M6 doar pe piaţa din Statele Unite ale Americii, după cum a fost şi cazul versiunii echivalente a lui M5. Motivul din spatele acestei decizii este cererea pentru acest tip de transmisie pe piaţa americană, europenii preferând transmisiile secvenţiale pentru M-urile comandate, atât din motive de confort, cât şi din motive de rapiditate şi economie de carburant.

Urmareste Automarket
BMW Seria 6 Cabriolet primeşte o ediţie specială odată cu generaţia 2014.
Aceasta se numeşte Frozen Brilliant White Edition şi va fi disponibilă doar în 100 de exemplare.
Clienţii pot comanda această versiune doar în compania motorizării 650i, oferită atât cu tracţiune spate, cât şi cu sistemul xDrive. Pe piaţa din Statele Unite ale Americii, modelul va avea un preţ de pornire de 106.695 de dolari. Modelul vine cu o nuanţă exterioară BMW Individual Frozen Brilliant White Metallic (alb mat), grile radiator negre, jante din aliaj de 20 inch BMW M Performance cu finisaj Ferric Gray şi alte ornamente speciale, alături de o serie de echipamente în plus faţă de standard.

Via Newspress (înreg.)

Comentarii (1)

  • Ciudat ca, tocmai americanii, care au fost promotorii cutiei de viteze automate, sa prefere acum cutii manuale..
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru