Seria 6 Coupe

Joi, 11 Decembrie 2014 | Modele noi

BMW Seria 6 Cabrio, Coupe, Gran Coupe şi M6 au primit un facelift discret

BMW a publicat primele imagini şi informaţii ale gamei Seria 6, toate modelele şi versiunile vândute sub această titulatură primind restilizarea, de la Seria 6 Gran Coupe până la M6.
Marti, 26 Martie 2013 | Modele noi

BMW Seria 6 primeşte o nouă versiune a lui iDrive şi alte noutăţi

BMW va opera o serie de actualizări în cadrul gamei Seria 6. Printre acestea se numără o nouă versiune de iDrive, posibilitatea comandării sistemului xDrive pentru versiunea 640i Gran Coupe şi o transmisie manuală pentru M6.
Miercuri, 08 August 2012 | Industrie

BMW Group a livrat un milion de vehicule în primele şapte luni ale anului

BMW Group a livrat 1.036.088 unităţi în primele şapte luni ale anului, marcând un record intern şi o creştere de 7.6 procente faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut.
Marti, 19 Aprilie 2011 | Modele noi

Prima imagine a lui BMW Seria 6 cu pachetul M

Un ziar olandez a publicat într-un advertorial prima imagine a lui BMW Seria 6 echipat cu pachetul M Sport. Pachetul "obişnuit" este completat de ridicarea limitării de viteză la un prag superior.
Sambata, 02 Aprilie 2011 | Modele noi

BMW Seria 6 Coupe diesel va fi disponibil încă de la lansare

Mult-aşteptatul BMW Seria 6 Coupe va fi disponibil încă de la lansare şi în versiune diesel. Mai mult decât atât, tot de la acea dată, bavarezii vor oferi şi pachetul sport al Diviziei M.
Luni, 14 Martie 2011 | Video

VIDEO: Noul BMW Seria 6 Coupe se prezintă

BMW a prezentat primul clip cu noul Seria 6 Coupe. Noul model din Munchen este cel puţin la fel de elegant ca fratele său cabrio şi manifestă acelaşi nivel de agresivitate în ceea ce priveşte aspectul exterior.
Duminica, 13 Martie 2011 | Modele noi

GALERIE FOTO: Primele imagini cu noul BMW Seria 6 Coupe

Oficialii BMW au publicat o serie de fotografii cu viitorul Seria 6 Coupe. Noul model se va bucura de două propulsoare pe benzină biturbo de 3.0 litri, respectiv 4.4 litri.
Vineri, 24 Septembrie 2010 | Video

VIDEO: Două filme noi cu BMW Seria 6 Coupe Concept

Oficialii BMW au dat publicităţii două filme noi în care prezintă imagini cu interiorul şi exteriorul conceptului Seria 6 Coupe.
Duminica, 19 Septembrie 2010 | PARIS 2010

BMW a publicat primele imagini cu conceptul Seria 6 Coupe

Oficialii constructorului german BMW au dat publicităţii primele imagini cu conceptul lui Seria 6 Coupe. Acesta va sta la baza viitoarei generaţii a lui Seria 6.
Vineri, 10 Septembrie 2010 | Fotospion

FOTO EXCLUSIV* : BMW testează noul Seria 6 Coupe pe Nurburgring

Automarket vă prezintă, în exclusivitate pentru România, primele imagini spion cu versiunea Coupe a noului BMW Seria 6, surprinsă în timpul testelor de pe circuitul de la Nurburgring.
Miercuri, 28 Iulie 2010 | Fotospion

FOTO EXCLUSIV* : BMW testează noul Seria 6 Cabrio pe Nurburgring

Fotografii de la Carpix ne-au furnizat imagini spion cu viitorul BMW Seria 6 Cabrio în timpul testelor de pe circuitul Nurburgring.
Marti, 06 Aprilie 2010 | Fotospion

FOTO EXCLUSIV*: BMW testeaza noul Seria 6 Coupe

Fotografii de la Carpix ne-au furnizat primele imagini cu noul BMW Seria 6 Coupe in timpul testelor. Pana la locul de testare, cei de la BMW au transportat prototipul pe o platforma.

Tag-uri similare

BMW, fotospion, BMW Seria 6, Seria 6, fotospion BMW, BMW Seria 6 Coupe, Seria 6 Coupe
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru