FOTO EXCLUSIV* : BMW testează noul Seria 6 Cabrio pe Nurburgring

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 28.07.2010
Fotografii de la Carpix ne-au furnizat imagini spion cu viitorul BMW Seria 6 Cabrio în timpul testelor de pe circuitul Nurburgring.

Inginerii BMW testează viitorul Seria 6 Cabrio, model care va debuta în decursul anului viitor. Versiunea Coupe a acestui model este aşteptată să debuteze la Salonul Auto de la Paris din această toamnă şi va împărţi numeroase elemente cu noul Seria 5 F10. Exemplarul din imagini a fost surprins pe circuitul Nurburgring, în timp ce inginerii BMW pregăteau ultimele retuşuri la nivelul şasiului. Deşi modelul este acoperit de camuflaj, putem observa silueta acestuia şi faptul că păstrează plafonul decapotabil de tip soft-top.

La nivel de design, modelul prezintă elemente preluate atât de la Seria 5 F10, cât şi de la conceptul CS. În ceea ce priveşte dimensiunile exterioare, modelul pare să fie mai scund decât actuala generaţie a lui Seria 6, dar mai lat şi mai lung. Partea frontală are un design mult mai apropiat de cel al lui Seria 5, dar silueta modelului îl va ajuta să se distingă cu uşurinţă de sedanul de clasă medie al producătorului din Munchen.

Potrivit unor zvonuri, BMW Seria 6 Cabrio F11 va fi oferit atât cu un plafon soft-top, cât şi cu un acoperis decapotabil de tip hard-top.

Cei de la BMW vor echipa în standard toate modelele cu un soft-top, acoperişul hard-top fiind oferit doar opţional. La nivelul interiorului, modelul prezintă numeroase asemănări cu Seria 5 F10 şi Seria 7 F01. Diferenţa dintre aceste modele este întâlnită la nivelul amplasării afişajului sistemului de navigaţie, care nu mai este amplasat în centrul consolei, ci deasupra acesteia, într-o poziţie verticală.

*Fotografiile ataşate acestui articol sunt publicate de Automarket în exclusivitate în România printr-un contract semnat cu o companie specializată din Suedia. Reproducerea acestor imagini pe teritoriul României fară acordul Automarket.ro este strict interzisă.

Comentarii (3)

  • Noname
    SI hopp Loganul in imagine.bvbvbv
    3 0
  • Logan
    Loganu-i acolo ca Safety Car...
    1 0
  • mircea
    @all
    Corect: http://www.automarket.ro/blog/mester/marci/dacia/logan-masina-de-securitate-pe-nurburgring/
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru