FOTO EXCLUSIV*: BMW testeaza noul Seria 6 Coupe

De Sebastian Toma
Publicat Marti, 06.04.2010
Fotografii de la Carpix ne-au furnizat primele imagini cu noul BMW Seria 6 Coupe in timpul testelor. Pana la locul de testare, cei de la BMW au transportat prototipul pe o platforma.

Inginerii BMW testeaza noul Seria 6 Coupe, un model care va debuta pe piata undeva in 2011.Potrivit presedintelui diviziei nord-americane a marcii BMW, Jim O’Donnell, noul Seria 6 Coupe va fi "cel mai aratos BMW din ultimii ani". Pentru moment insa, prototipul testat de inginerii bavarezi este camuflat serios si prezinta numeroase componente din plastic care disimuleaza aspectul real al acestui model. Cu toate acestea, nu putem sa nu observam silueta inspirata din conceptul CS al celor de la BMW.

In comparatie cu generatia actuala, BMW Seria 6 Coupe este mai mare, mai lat si chiar mai inalt. Cei de la BMW vor prelua aproape integral gama de motorizari de la Seria 7, iar modelul ar putea fi oferit si intr-o versiune hibrida. In mod surprinzator, BMW ar putea renunta la M6 in favoarea unui model separat de performanta, total diferit de gama Seria 6. Pe de alta parte, cei de la BMW ar putea dezvolta mai multe modele de nisa pe platforma viitorului Seria 6.

Primul Seria 6 care va debuta pe piata va fi in versiune cabrio, urmata apoi de un coupe.

Ulterior, cei de la BMW ar putea crea un Seria 6 GT si chiar un coupe cu patru usi bazat pe Seria 6. Coupe-ul cu patru usi de la BMW va deveni rivalul viitorului Audi A7 si al urmatoarei generatii Mercedes-Benz CLS. Potrivit primelor informatii, cei de la BMW nu vor adopta un design radical pentru viitorul Seria 6, deoarece actuala generatie s-a vandut deja in 20.000 de exemplare in fiecare an si bavarezii nu doresc sa riste clientela speciala cu un design neobisnuit.

*Fotografiile atasate acestui articol sunt publicate de Automarket in exclusivitate in Romania printr-un contract semnat cu o companie specializata din Suedia. Reproducerea acestor imagini pe teritoriul Romaniei fara acordul Automarket.ro este strict interzisa.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru