FOTO EXCLUSIV* : BMW testează noul Seria 6 Coupe pe Nurburgring

De Sebastian Toma
Publicat Vineri, 10.09.2010
Automarket vă prezintă, în exclusivitate pentru România, primele imagini spion cu versiunea Coupe a noului BMW Seria 6, surprinsă în timpul testelor de pe circuitul de la Nurburgring.

Inginerii BMW au adus noul BMW Seria 6 Coupe la Nurburgring. Modelul este mai lat şi mai lung decât cea de-a doua generaţie a coupe-ului din Munchen, iar dimensiunile sale îl încadrează între Seria 5 F10 şi Seria 7 F01. Noul Seria 6 Coupe împarte platforma cu Seria 5 F10 şi va debuta pe piaţă în prima jumătate a lui 2011. Ulterior, cei de la BMW vor realiza şi o versiune cu patru uşi a lui Seria 6 Coupe.

Vâful gamei Seria 6 va fi reprezentat de un model M6, care va fi echipat cu un propulsor V8 twin-turbo. Unitatea a debutat pe modelele X5 M şi X6 M şi va furniza circa 600 CP şi peste 680 Nm în versiunea care va echipa modelele M5 şi M6. Cei de la BMW au oprit recent producţia versiunii actuale a lui M6, care era construită pe platformele E62 şi E63 şi era echipată cu un motor V10 de cinci litri şi 507 CP.

Potrivit unor zvonuri, versiunea 650i a lui Seria 6 va fi echipată cu un motor V8 twin-turbo de 407 CP. Versiunea 650i a acestui model va fi echipată cu un propulsor cu şase cilindri în linie, cel mai probabil unitatea N54 twin-turbo de 315 CP, găsită şi pe BMW 740i.

Unele voci anunţă că BMW Seria 6 va fi oferit şi într-o versiune cu xDrive, dar această informaţie nu a fost confirmată de cei de la BMW.

*Fotografiile ataşate acestui articol sunt publicate de Automarket în exclusivitate în România printr-un contract semnat cu o companie specializată din Suedia. Reproducerea acestor imagini pe teritoriul României fară acordul Automarket.ro este strict interzisă.

Comentarii (1)

  • Calvin klein
    abia ast sa apara pe strazi e frumoasa si atragatoare aceasta masina numita bmw seria 6 coupe parca da senzatia de putere inspira respect celor din jurul ei e tare nimik de zis
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru