Prima imagine a lui BMW Seria 6 cu pachetul M

De Sebastian Toma
Publicat Marti, 19.04.2011
Un ziar olandez a publicat într-un advertorial prima imagine a lui BMW Seria 6 echipat cu pachetul M Sport. Pachetul "obişnuit" este completat de ridicarea limitării de viteză la un prag superior.

Pachetul M pentru BMW Seria 6 a fost deconspirat de o publicaţie olandeză. Aceştia au prezentat modelul într-un advertorial, iar vestea s-a răspândit rapid pe portalurile dedicate mărcii bavareze. Pachetul M conţine o serie de accesorii pentru Seria 6, printre care se numără un set de jante din aliaj, scaune sport, volan M, kit aerodinamic, plafon Alcantara vopsit în negru, sistem de evacaure sport şi multe altele.

Jantele pe care le primeşte acest model în compania pachetului M se numesc "Style 373M" şi sunt echipate cu anvelope de performanţă. Tips-urile sistemului de evacuare sunt vopsite în nuanţa "dark chrome", în timp ce etrierii au fost şi ei vopsiţi într-o nuanţă atrăgătoare. Pachetul de modificări este completat de pedalele sport de la interior şi de pragurile laterale M. De asemenea, limitatorul de viteză al modelului poate fi ridicat electronic la un prag superior, dar nu există informaţii privind noua valoare a acesteia.

În cazul pachetului M, BMW Seria 6 primeşte blocuri optice cu LED-uri şi proiectoare de ceaţă cu LED-uri. Aceste elemente de iluminare oferă un plus de vizibilitate şi au un consum energetic mai redus şi o durată de viaţă mai lungă.

În plus, reglarea acestora este automată şi mult mai precisă, nemaifiind vorba de un singur bec pe o parte, ci de un ansamblu de LED-uri pe fiecare aripă.

Via | BMWBlog | Germancarforum

 

Comentarii (7)

  • e ceva ciudat cu el... nu imi dau seama ce, dar ceva imi displace la partea frontala a masinii
    8 5
  • Capota, am impresia, seamana putin cu capota de la Toyota Celica seria6.
    4 5
  • elegant
    E frumos si elegant din toate punctele de vedere
    6 8
  • O mizerie....
    5 3
  • viorel
    Seria 6
    dar vaiii.... avem LED-uri pe BMW....:)))):))))
    5 2
  • Alfa 159 arata mult mai bine!!
    3 3
  • Angel eyes + LED-uri
    Angel eyes + LED-uri = shaworma cu de toate fara iute

    On topic: O masina reusita
    5 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru