M-Sport

Miercuri, 28 Septembrie 2022 | Modele noi

Îmbunătățiri pentru BMW Z4: grilă revizuită și culori exterioare noi

BMW anunță o serie de îmbunătățiri pentru roadster-ul Z4. Printre acestea regăsim culori exterioare noi, dar și un set de jante cu design nou și diametrul de 19 inch.
Luni, 17 Ianuarie 2022 | WRC

Noul Ford Puma Hybrid pentru sezonul 2022 al Campionatului Mondial de Raliuri

Echipa britanică M-Sport, care se ocupă cu proiectarea mașinilor de raliu Ford, a prezentat oficial noul Puma Hybrid pentru sezonul 2022 din Campionatul Mondial de Raliuri. Mașina a fost construită după noul regulament tehnic Rally1 și înlocuiește vechiul Fiesta WRC.
Marti, 17 Martie 2020 | Modele noi

Prima imagine cu noul Ford Fiesta Rally 4: modelul destinat raliurilor dezvoltă 213 CP și va fi disponibil pentru comandă începând cu 1 aprilie

Divizia M-Sport Ford din Polonia a pregătit o serie de informații referitoare la noul Fiesta Rally 4. Modelul destinat raliurilor înlocuiește vechiul Fiesta R2 și propune atât modificări la nivelul suspensiilor, cât și îmbunătățiri în dreptul motorizării. Comenzile vor fi deschise începând cu 1 aprilie.
Luni, 14 Ianuarie 2019 | Motorsport

Campionatul Mondial de Raliuri 2019: constructorii au prezentat mașinile și echipajele cu care atacă cele 14 raliuri din calendar

Citroen, M-Sport Ford, Toyota și Hyundai sunt cele patru echipe care se vor duela în 2019 în Campionatul Mondial de Raliuri. Constructorii au prezentat echipajele și mașinile cu care se vor prezenta în cele 14 runde pregătite pentru acest sezon.
Luni, 30 Octombrie 2017 | Motorsport

Campionatul Mondial de Raliuri: Sebastien Ogier obține al cincilea titlu de campion la volanul unui Ford Fiesta WRC

Sebastien Ogier a obținut pentru a cincea oară consecutiv titlul de campion în cadrul WRC. M-Sport (Ford Fiest WRC) este echipa campioană, iar pilotul român Simone Tempestini încheie evoluția în WRC2 2017 pe poziția a șaptea.
Luni, 05 Octombrie 2015 | WRC

Latvala a câştigat Raliul Franţei pe ploaie torenţială. Evans, cel mai bun rezultat al carierei

Jari-Matti Latvala a triumfat în Raliul Franţei desfăşurat în bună măsură pe o ploaie torenţială, în timp ce Elfyn Evans a terminat pe doi şi a obţinut cel mai bun rezultat la carierei.
Joi, 01 Octombrie 2015 | WRC

5 lucruri de urmărit în Raliul Franţei

Un traseu complet neobişnuit pentru o etapă de WRC şi ambiţiile lui Jari-Matti Latvala, a celor de la Hyundai şi ale lui Simone Tempestini sunt principalele puncte de reper ale Raliul Franţei, care revine în Corsica după o absenţă de şapte ani.
Duminica, 13 Septembrie 2015 | WRC

Ogier a câştigat Raliul Australiei şi a devenit triplu campion mondial

Sebastien Ogier a obţinut victoria în Raliul Australiei şi şi-a asigurat matematic al treilea titlu în WRC cu trei etape înainte de finalul sezonului. Volkswagen a cucerit de asemenea al treilea titlu consecutiv la constructori.
Joi, 10 Septembrie 2015 | WRC

Cinci lucruri de urmărit în Raliul Australiei

Sebastien Ogier are oportunitatea de a cuceri al treilea titlu mondial la finalul Raliului Australiei, promovat drept "sălbatic prin natură" de organizatori.
Luni, 24 August 2015 | WRC

Ogier a câştigat Raliul Germaniei şi este la un pas de titlul mondial

Sebastien Ogier a obţinut duminică în Germania a şasea victorie în Campionatul Mondial de Raliuri şi este foarte aproape de cucerirea celui de-al treilea titlu mondial.
Luni, 03 August 2015 | WRC

Latvala l-a învins pe Ogier în lupta pentru victorie din Raliul Finlandei

Jari-Matti Latvala a câştigat Raliul Finlandei şi a urcat pe locul doi în clasamentul general după ce a reuşit să-l surclaseze constant pe coechipierul său de la Volkswagen, Sebastien Ogier.
Joi, 30 Iulie 2015 | WRC

Cinci lucruri de urmărit în Raliul Finlandei

Raliul Finlandei este una dintre cele mai spectaculoase etape de WRC datorită traseului dificil pe macadam care presupune viteze mari, sărituri şi accidente prin pădurile nordice.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 06 Iulie 2015 | WRC

Ogier a câştigat Raliul Poloniei. Simone Tempestini a obţinut prima victorie în Junior WRC

Sebastien Ogier a obţinut victoria în Raliul Poloniei în ciuda dezavantajului de a pleca primul pe traseu, în timp ce Simone Tempestini şi-a adjudecat primul succes în Junior WRC.
Miercuri, 01 Iulie 2015 | WRC

Cinci lucruri de urmărit în Raliul Poloniei

Raliul Poloniei este etapa cu cea mai mare viteză medie din Campionatul Mondial de Raliuri şi va marca startul cu numărul 150 al lui Jari-Matti Latvala în WRC.
Luni, 15 Iunie 2015 | WRC

Ogier a câştigat Raliul Italiei. Hyundai, două locuri pe podium!

Sebastien Ogier a obţinut victoria în Raliul Italiei după ce Hyundai a ocupat prima poziţie în cea mai mare parte a timpului prin Hayden Paddon. Constructorul sud-coreean şi-a adjudecat totuşi o dublă clasare pe podium.
Joi, 11 Iunie 2015 | WRC

Cinci lucruri de urmărit în Raliul Italiei

Cea mai lungă zi de raliuri din ultimii 13 ani şi Creasta Micky pe care piloţii "plutesc" în aer pe o distanţă de 40 de metri sunt principalele atracţii ale Raliului Italiei de la sfârşitul acestei săptămâni.
Luni, 25 Mai 2015 | WRC

Latvala a câştigat Raliul Portugalei. Marco Tempestini, triumf la clasa Production Cup

Jari-Matti Latvala a câştigat Raliul Portugaliei după ce a făcut faţă presiunii exercitate de Kris Meeke şi, în ultima zi, de coechipierul său de la Volkswagen, Sebastien Ogier. Marco Tempestini a tiumfat la categoria Production Cup din cadrul clasei WRC 2.
Vineri, 22 Mai 2015 | WRC

Cinci motive să urmăreşti Raliul Portugaliei

Raliul Portugaliei va strânge 100.000 de spectatori pe o singură probă specială şi propune un nou Ford Fiesta RS WRC, dar şi culori noi pentru Citroen DS3 WRC.
Miercuri, 20 Mai 2015 | WRC

M-Sport vrea să-l readucă la echipă pe Neuville pentru a lupta pentru titlu cu Volkswagen

M-Sport îşi propune să-l readucă la echipă pe Thierry Nueville de la Hyundai în 2016 pentru a lupta pentru titlul mondial împotriva celor de la Volkswagen.
Vineri, 15 Mai 2015 | WRC

Kubica va concura în Raliul Portugaliei cu un Ford Fiesta RS WRC furnizat de M-Sport

Robert Kubica va reveni în Campionatul Mondial de Raliuri cu ocazia Raliului Portugaliei. Polonezul va concura cu un Ford Fiesta RS WRC furnizat de M-Sport.

Tag-uri similare

Ford, M-Sport, Ford Focus RS WRC, IRC, Block, Ford Fiesta S2000, colaborare Ford M-Sport, Fiesta de raliu
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru