IRC

Joi, 26 Iulie 2012 | Motorsport

FEATURE: IRC Rally Sibiu - România a revenit în lumea bună a motorsportului

România a revenit pe harta evenimentelor motorsport de talie internaţională. Raliul Sibiului a ajuns în calendarul Intercontinetal Rally Challenge şi asta a însemnat o numeroasă participare a piloţilor străini.
Sambata, 21 Iulie 2012 | Motorsport

IRC SIBIU RALLY: Andreas Mikkelsen este lider după prima zi de concurs

Norvegianul Andreas Mikkelsen este lider în Raliul Sibiului după o zi dificilă în care praful de pe problele speciale s-a dovedit a fi cel mai mare adversar. Pilotul Skoda a fost cel mai rapid pe toate cele șapte probe ale zilei.
Miercuri, 18 Iulie 2012 | Motorsport

Începe Raliul Sibiului IRC - cel mai important eveniment motorsport din România

Joi, 19 iulie, începe Raliul Sibiului, a opta etapă din calendarul Intercontinental Rally Challenge. Liderul IRC, Andreas Mikkelsen, este la Sibiu pentru a-şi apăra prima poziţie din clasament.
Miercuri, 04 Iulie 2012 | WRC

Ford ar putea renunţa la WRC pentru IRC în 2014

Ford a dezvăluit că analizează varianta de a se retrage din Campionatul Mondial de Raliuri în favoarea unei participări în IRC începând din sezonul 2014.
Luni, 28 Mai 2012 | Intern

Raliul Sibiului 2012 - pregătiri pentru cel mai important eveniment auto al anului în România

Raliul Sibiului 2012 va avea loc între 19 şi 21 iulie şi va aduce probe spectaculoase şi complexe. Începând din acest an, competiţia sibiană este etapă oficială în calendarul IRC.
Luni, 07 Noiembrie 2011 | Motorsport

Andreas Mikkelsen a câştigat titlul în IRC

Andreas Mikkelsen a devenit campion în Intercontinental Rally Challenge cu Skoda Fabia S2000 la primul sau sezon complet în această competiţie.
Vineri, 12 August 2011 | WRC

WRC propune ca IRC să devină "a doua ligă" a raliurilor

Competiţia Intercontinental Rally Challenge (IRC) ar putea deveni "a doua divizie" a Campionatului Mondial de Raliuri începând din 2013, potrivit unei propuneri făcute de organizatorii WRC.
Marti, 05 Aprilie 2011 | WRC

Raliul Monte Carlo ar putea reveni în WRC în 2012

Raliul Monte Carlo ar putea reveni în Campionatul Mondial de Raliuri în 2012 şi să rămână în paralel şi în calendarul Intercontinental Rally Challenge.
Luni, 19 Iulie 2010 | Reportaj

REPORTAJ: Macadam, asfalt şi spectacol

Raliul Sibiului a adunat weekendul acesta toată crema piloţilor din CNR. Cel mai dificil raliu din ţară a propus în premieră o probă mixtă asfalt şi macadam şi a readus în circuit o probă pe noapte.
Marti, 08 Iunie 2010 | WRC

FIA exclude fuziunea între WRC şi IRC

FIA a anunţat că nu ia în calcul o posibilă fuziune intre Campionatul Mondial de Raliuri şi Intercontinental Rally Challenge.
Joi, 20 Mai 2010 | WRC

Hirvonen şi Ogier vor concura în două etape din IRC

Sebastien Ogier şi Mikko Hirvonen vor concura în următoarele două etape din Intercontinental Rally Challenge, potrivit unor informaţii neoficiale.
Miercuri, 24 Martie 2010 | WRC

WRC si IRC ar putea forma o singura competitie

FIA analizeaza posibilitatea de a realiza o fuziune intre Campionatul Mondial de Raliuri si International Rally Challenge.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Sambata, 23 Ianuarie 2010 | Motorsport

IRC: Hirvonen castiga Raliul Monte Carlo

Vicecampionul mondial de raliuri a castigat Raliul Monte Carlo, dupa ce a dominat prima etapa din sezonul 2010 al IRC.
Miercuri, 20 Ianuarie 2010 | Formula 1

Kubica s-a retras din Raliul Monte Carlo

Robert Kubica a fost nevoit sa se retraga din Raliul Monte Carlo in urma unor probleme la motor survenite chiar inainte de startul competitiei.
Joi, 07 Ianuarie 2010 | Intern

Raliul Sibiului 2010 este in calendarul Intercontinental Rally Challenge

Cea de-a zecea etapa a Raliului Sibiului va avea loc in perioada 15-18 iulie 2010. Startul festiv are loc pe 15 iulie in Piata Mare a orasului Sibiu.
Miercuri, 18 Noiembrie 2009 | Motorsport

OFICIAL: Ford a lansat noul Fiesta S2000 (+video)

Ford confirma inca o data interesul sau pentru motorsport prin lansarea unui nou produs dedicat competitiilor globale de raliu. Numele sau este Fiesta S2000 si este rezultatul unei colaborari intre Ford si M-Sport.
Luni, 20 Iulie 2009 | Motorsport

OFICIAL: Raliul Sibiului, etapa-eveniment in IRC in 2010

Raliul Sibiului a intrat in calendarul etapelor eveniment din Intercontinental Rally Challenge (IRC). Din 2010, Raliul Sibiului devine un eveniment international.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru