Kubica s-a retras din Raliul Monte Carlo

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 20.01.2010
Robert Kubica a fost nevoit sa se retraga din Raliul Monte Carlo in urma unor probleme la motor survenite chiar inainte de startul competitiei.

Robert Kubica a confirmat recent participarea in Raliul Monte Carlo, prima etapa a competitiei International Rally Challenge, intrucat raliurile reprezinta una dintre cele mai mari pasiuni ale sale.

Polonezul s-a aflat insa in imposibilitatea de a lua startul in competitia programata in perioada 19-23 ianuarie, in urma unor probleme tehnice la motorul masinii sale, Renault Clio R3.

Defectiunea tehnica a survenit cu numai cateva ore inainte de startul prologului programat pentru 19 ianuarie, iar polonezul a sperat ca va putea concura totusi in competitia propriu-zisa ce incepe miercuri. Cu toate acestea, motorul Renault nu a putut fi schimbat la timp, astfel ca pilotul echipei Renault a fost nevoit sa se retraga din raliu fara sa parcurga nici macar un kilometru.

Kubica este asteptat sa revina in actiune in cadrul testelor de Formula 1 ce vor incepe in luna februarie pe circuitele de la Valencia, Jerez si Barcelona.

In Raliul Monte vor lua startul si doi piloti ce concureaza in Campionatul Mondial de Raliuri.

Sebastien Ogier, coechipierul lui Kimi Raikkonen la Citroen Junior, va pleca al doilea in prima proba speciala ce va incepe in aceasta dimineata, francezul concurand la volanul unui Peugeot 207 S2000. De asemenea, Mikko Hirvonen va pleca al saselea la volanul unui Ford Fiesta S2000, finlandezul avand drept obiectiv sa capete experienta pe asfalt in perspectiva luptei pentru titlul mondial in WRC in 2010.

Via | IRC Series

Taguri: Hirvonen, IRC, Kubica, Ogier

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru