Ogier

Luni, 23 Noiembrie 2020 | Motorsport

Ogier confirmă că renunță la retragerea din WRC: francezul și-a prelungit contractul cu Toyota pentru sezonul 2021

Sebastien Ogier a confirmat că și-a prelungit contractul cu Toyota pentru sezonul 2021 al Campionatului Mondial de Raliuri. Francezul a renunțat la retragere din cauza faptului că sezonul 2020 a fost prea scurt.
Vineri, 02 August 2019 | Motorsport

Sebastien Ogier se retrage din WRC la sfârșitul sezonului 2020: francezul cu șase titluri de campion mondial nu va părăsi complet motorsportul

Pilotul francez Sebastien Ogier a anunțat că la finalul sezonului 2020 se retrage din Campionatul Mondial de Raliuri. Ogier deține șase titluri de campion mondial, iar în prezent concurează alături de Citroen.
Miercuri, 24 Aprilie 2019 | Motorsport

Din culise: Sebastien Ogier vorbește despre familia sa din Campionatul Mondial de Raliuri și despre lucrurile care îl motivează

Citroen a publicat un scurt clip care îl are în prim-plan pe Sebastien Ogier. Pilotul francez deține șase titluri de campion mondial în WRC, iar în cadrul spotului acesta vorbește despre familia sa din motorsport, dar și despre lucrurile care îl motivează.
Luni, 11 Martie 2019 | Motorsport

Sebastien Ogier câștigă Raliul Mexicului: francezul obține a doua victorie a sezonului

Sebastien Ogier a câștigat Raliul Mexicului și își trece în cont a doua victorie a sezonului. Locul secund a fost ocupat de estonianul Ott Tanak, pilotul Toyota reușind astfel să-și păstreze poziția de lider în cadrul clasamentului general.
Vineri, 28 Septembrie 2018 | Motorsport

Sebastien Ogier a semnat cu Citroen: pilotul francez revine în cadrul echipei cu care a debutat în Campionatul Mondial de Raliuri

Pilotul Sebastien Ogier revine în cadrul Citroen, echipa cu care a debutat în Campionatul Mondial de Raliuri în 2008. Francezul își dorește un titlul mondial și cu echipa din Satory.
Luni, 11 Martie 2013 | WRC

Sebastien Ogier a câştigat detaşat Raliul Mexicului

Sebastien Ogier a câştigat duminică Raliul Mexicului cu un avans de trei minute şi jumătate în faţa lui Mikko Hirvonen. Nici măcar o poartă închisă în drum nu l-a putut opri pe pilotul Volkswagen.
Vineri, 08 Martie 2013 | WRC

Ogier: "Nu sunt noul Sebastien Loeb"

Sebastien Ogier şi-a exprimat frustrarea că este comparat insistent cu Sebastien Loeb şi susţine că este dintr-o cu totul altă generaţie decât conaţionalul său care a câştigat nouă titluri mondiale.
Joi, 07 Martie 2013 | WRC

Raliul Mexicului - începe era post-Loeb în WRC

Raliul Mexicului va marca prima absenţă a lui Sebastien Loeb din Campionatul Mondial de Raliuri după aproape şapte ani, lăsând deschisă lupta pentru titlu după retragerea parţială a francezului din competiţie.
Luni, 04 Martie 2013 | WRC

Ogier: "Nu ştim dacă vom putea lupta pentru titlu în WRC"

Sebastien Ogier preferă să afle întâi ce performanţe va obţine cu Volkswagen Polo R WRC în raliurile pe macadam înainte să se considere favorit la titlul mondial în WRC.
Marti, 12 Februarie 2013 | WRC

Loeb: "A fost imposibil să-l înving pe Ogier în Raliul Suediei"

Sebastien Loeb a recunoscut superioritatea lui Sebastien Ogier în Raliul Suediei şi afirmă că nu l-a putut învinge pe pilotul Volkswagen chiar dacă a dat tot ce avea mai bun.
Luni, 11 Februarie 2013 | WRC

Ogier a obţinut în Raliul Suediei prima victorie pentru Volkswagen în WRC

Sebastien Ogier a câştigat Raliul Suediei şi a adus astfel prima victorie pentru Volkwagen în Campionatul Mondial de Raliuri după ce l-a învins pe marele său rival Sebastien Loeb.
Joi, 07 Februarie 2013 | WRC

WRC: Ogier, cel mai rapid în calificările din Raliul Suediei

Sebastien Ogier a stabilit cel mai bun timp în calificările pentru Raliul Suediei şi îşi va alege primul poziţia pe traseu pentru probele de vineri.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 07 Februarie 2013 | WRC

WRC: Raliul Suediei - Loeb, în căutarea succesului în zăpezile scandinave

Campionatul Mondial de Raliuri ajunge în această săptămână în Suedia, acolo unde Sebastien Loeb speră să repete succesul din 2004 într-o manieră mai spectaculoasă.
Duminica, 20 Ianuarie 2013 | WRC

Loeb a câştigat Raliul Monte Carlo!

Sebastien Loeb a câştigat pentru a şaptea oară Raliul Monte Carlo, în timp ce Jari Matti Latvala şi Evgeny Novikov au abandonat în ultima zi. Ultimele două probe au fost anulate din cauza ploii.
Vineri, 18 Ianuarie 2013 | WRC

Raliul Monte Carlo, ziua 3: Loeb rămâne lider, Novikov urcă pe podium

Sebastien Loeb continuă să fie lider în Raliul Monte Carlo cu cinci probe înainte de final. Evgeny Novikov (M-Sport) a urcat pe locul trei, în timp ce Jari Matti Latvala a progresat pe cinci.
Vineri, 18 Ianuarie 2013 | WRC

Raliul Monte Carlo, ziua 2: Loeb îşi consolidează poziţia de lider

Sebastien Loeb are un avans confortabil în fruntea Raliului Monte Carlo la finalul celei de-a doua zile, chiar dacă a câştigat doar două dintre cele şase probe speciale.
Joi, 17 Ianuarie 2013 | WRC

Raliul Monte Carlo, ziua 1: Loeb, lider detaşat. Volkswagen produce surpriza

Sebastien Loeb este lider în clasamentul Raliului Monte Carlo la finalul primei zile, în timp ce Volkswagen a început campania cu o victorie obţinută de Sebastien Ogier chiar în prima probă specială.
Marti, 15 Ianuarie 2013 | WRC

Raliul Monte Carlo - Loeb, favorit să câştige la ultima prezenţă în Principat

Sebastien Loeb este favorit să câştige Raliul Monte Carlo, însă rivalii de la M-Sport şi Volkswagen mizează pe ninsoare pentru a putea să-i încurce planurile.
Luni, 14 Ianuarie 2013 | WRC

Începe Campionatul Mondial de Raliuri - Program part-time pentru Loeb, Volkswagen mizează pe surpriză

Noul sezon al Campionatului Mondial de Raliuri va oferi un nou campion mondial după retragerea parţială a lui Sebastien Loeb, iar Volkswagen speră să profite de această oportunitate.
Marti, 11 Decembrie 2012 | WRC

Latvala şi Ogier vor avea statut de egalitate la VW în 2013

Jari Matti Latvala şi Sebastien Ogier au primit statut de egalitate la Vokswagen pentru sezonul 2013. Cei doi au dat cu banul pentru a stabili numerele inscripţionate pe Polo R WRC.

Tag-uri similare

Ford, Citroen, video, Raikkonen, Loeb, Kubica, Hirvonen, Ogier, Latvala, Solberg
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru