Ogier: "Nu sunt noul Sebastien Loeb"

de Daniel Popescu
Vineri, 08.03.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Sebastien Ogier şi-a exprimat frustrarea că este comparat insistent cu Sebastien Loeb şi susţine că este dintr-o cu totul altă generaţie decât conaţionalul său care a câştigat nouă titluri mondiale.

Sebastien Ogier este considerat principalul favorit la titlu în Campionatul Mondial de Raliuri după retragerea parţială a lui Sebastien Loeb, iar comparaţiile dintre cei doi francezi au devenit inevitabile.

După ce iniţial a refuzat să comenteze pe marginea acestui subiect, Ogier şi-a exprimat în Mexic frustrarea pentru numeroasele comparaţii care se fac între el şi nonuplul campion mondial.

"Nu cred că mai avem nevoie de astfel de comparaţii. Vă pot spune că nu sunt noul Sebastien Loeb, sunt Sebastien Ogier. Am auzit această comparaţie de atât de multe ori încât nu cred că mai avem nevoie de asta. Cred că este ciudat să comparăm oameni despărţiţi de mai mult de 10 ani. Sunt dintr-o generaţie diferită. Dacă eram cu 10 ani mai bătrân şi luptam cu el poate că ar fi fost relevant, dar nu este aşa, el nu mai este aici", a declarat el.

Urmareste Automarket
Ogier este lider în Raliul Mexicului după primele două probe speciale, însă avansul său este de numai 1.1 secunde în faţa principalului său rival de la Citroen, Mikko Hirvonen.

Înaintea Raliului Mexicului, Volkswagen a confirmat înscrierea în WRC a echipei Volkswagen Motorsport II al cărei singur pilot va fi Andreas Mikkelsen.

Debutul pilotului norvegian este programat pentru Raliul Portugaliei, a patra etapă de WRC care va avea loc în perioada 11-14 aprilie.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru