Latvala

Luni, 14 Ianuarie 2019 | Motorsport

Campionatul Mondial de Raliuri 2019: constructorii au prezentat mașinile și echipajele cu care atacă cele 14 raliuri din calendar

Citroen, M-Sport Ford, Toyota și Hyundai sunt cele patru echipe care se vor duela în 2019 în Campionatul Mondial de Raliuri. Constructorii au prezentat echipajele și mașinile cu care se vor prezenta în cele 14 runde pregătite pentru acest sezon.
Luni, 11 Martie 2013 | WRC

Sebastien Ogier a câştigat detaşat Raliul Mexicului

Sebastien Ogier a câştigat duminică Raliul Mexicului cu un avans de trei minute şi jumătate în faţa lui Mikko Hirvonen. Nici măcar o poartă închisă în drum nu l-a putut opri pe pilotul Volkswagen.
Joi, 07 Martie 2013 | WRC

Raliul Mexicului - începe era post-Loeb în WRC

Raliul Mexicului va marca prima absenţă a lui Sebastien Loeb din Campionatul Mondial de Raliuri după aproape şapte ani, lăsând deschisă lupta pentru titlu după retragerea parţială a francezului din competiţie.
Joi, 07 Februarie 2013 | WRC

WRC: Raliul Suediei - Loeb, în căutarea succesului în zăpezile scandinave

Campionatul Mondial de Raliuri ajunge în această săptămână în Suedia, acolo unde Sebastien Loeb speră să repete succesul din 2004 într-o manieră mai spectaculoasă.
Joi, 17 Ianuarie 2013 | WRC

Raliul Monte Carlo, ziua 1: Loeb, lider detaşat. Volkswagen produce surpriza

Sebastien Loeb este lider în clasamentul Raliului Monte Carlo la finalul primei zile, în timp ce Volkswagen a început campania cu o victorie obţinută de Sebastien Ogier chiar în prima probă specială.
Marti, 11 Decembrie 2012 | WRC

Latvala şi Ogier vor avea statut de egalitate la VW în 2013

Jari Matti Latvala şi Sebastien Ogier au primit statut de egalitate la Vokswagen pentru sezonul 2013. Cei doi au dat cu banul pentru a stabili numerele inscripţionate pe Polo R WRC.
Marti, 13 Noiembrie 2012 | WRC

Latvala, dezamăgit că nu a câştigat niciun titlu cu Ford

Jari Matti Latvala a admis că este dezamăgit că nu a reuşit să câştige niciun titlu mondial pentru Ford, constructor care şi-a retras echipa de uzină din WRC.
Vineri, 09 Noiembrie 2012 | WRC

Raliul Spaniei, PS 1-3/18: Ostberg este liderul surpriză, Solberg a abandonat

Mads Ostberg este liderul surpriză în Raliul Spaniei după ce ploaia puternică i-a întârziat pe Sebastien Loeb şi Jari Matti Latvala, în timp ce Petter Solberg şi Dani Sordo au abandonat.
Joi, 08 Noiembrie 2012 | WRC

Avancronica Raliul Spaniei - Final de sezon, final de aventură pentru Ford

Raliul Spaniei marchează finalul sezonului 2012 şi retragerea constructorului Ford din Campionatul Mondial de Raliuri.
Sambata, 20 Octombrie 2012 | WRC

Raliul Italiei, PS 1-8/16: Hirvonen lider. Loeb, Solberg şi Latvala au abandonat

Mikko Hirvonen este lider autoritar în Raliul Italiei după ce Sebastien Loeb, Petter Solberg şi Jari Matti Latvala au abandonat în a doua zi a competiţiei.
Joi, 18 Octombrie 2012 | WRC

Raliul Italiei: Latvala, cel mai rapid în calificări

Jari Matti Latvala a stabilit cel mai bun timp în calificările pentru Raliul Italiei şi a ales să plece primul pe traseu în probele speciale de vineri.
Joi, 18 Octombrie 2012 | WRC

Avancronica Raliului Italiei - Lupta pentru salvarea onoarei

Mikko Hirvonen speră să obţină prima victorie din 2012, iar Jari Matti Latvala, Petter Solberg şi Mads Ostberg luptă pentru locul trei într-un Raliu al Italiei care nu mai are nicio miză pentru Sebastien Loeb.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 17 Octombrie 2012 | WRC

OFICIAL: Latvala va concura pentru Volkswagen în WRC!

Volkswagen a confirmat miercuri semnarea unui contract cu Jari Matti Latvala pentru sezonul 2013 din Campionatul Mondial de Raliuri. Finlandezul va face pereche cu Sebastien Ogier.
Luni, 15 Octombrie 2012 | WRC

Ford se retrage din WRC la sfârşitul sezonului 2012!

Ford a anunţat luni că se va retrage din Campionatul Mondial de Raliuri la sfârşitul acestui sezon. Compania M-Sport va continua să ofere maşini Ford Fiesta RS WRC pentru piloţii privaţi.
Duminica, 16 Septembrie 2012 | WRC

Latvala a câştigat Raliul Marii Britanii, Loeb a terminat pe doi

Jari Matti Latvala a câştigat fără emoţii Raliul Marii Britanii, în timp ce Sebastien Loeb a terminat pe locul doi cu un avans minim în faţa lui Petter Solberg.
Sambata, 15 Septembrie 2012 | WRC

Raliul Marii Britanii, PS 7-9/18: Latvala rămâne lider, Loeb se apropie de Solberg

Jari Matti Latvala şi-a consoliat poziţia de lider în Raliul Marii Britanii, în timp ce Sebastien Loeb a micşorat diferenţa care îl separă de Petter Solberg după ce a câştigat PS 8.
Vineri, 14 Septembrie 2012 | WRC

Raliul Marii Britanii, PS 4-6/19: Loeb a coborât pe locul trei

Petter Solberg l-a devansat pe Sebastien Loeb în lupta pentru locul doi în Raliul Marii Britanii, în timp ce Jari Matti Latvala rămâne lider cu un avans de peste 12 secunde.
Vineri, 14 Septembrie 2012 | WRC

Raliul Marii Britanii, PS 1-3/19: Latvala lider sub dominaţia Ford

Jari Matti Latvala este lider în Raliul Marii Britanii după primele trei probe speciale, care au fost câştigate la pas de cei de la Ford.
Luni, 27 August 2012 | WRC

VIDEO: Rezumatul Raliului Germaniei câştigat de Loeb

Citroen şi Ford au realizat rezumatele oficiale pentru Raliul Germaniei, care a fost câştigat la pas de octuplul campion mondial Sebastien Loeb.
Duminica, 26 August 2012 | WRC

Loeb a câştigat pentru a noua oară Raliul Germaniei!

Sebastien Loeb a câştigat pentru a noua oară în carieră Raliul Germaniei, după ce a fost lider detaşat pe tot parcursul etapei.

Tag-uri similare

Ford, Citroen, Raikkonen, Loeb, WRC, accident, Hirvonen, Ogier, Latvala, Solberg
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru