Latvala şi Ogier vor avea statut de egalitate la VW în 2013

de Daniel Popescu
Marti, 11.12.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Jari Matti Latvala şi Sebastien Ogier au primit statut de egalitate la Vokswagen pentru sezonul 2013. Cei doi au dat cu banul pentru a stabili numerele inscripţionate pe Polo R WRC.

Presa internaţională a speculat că Sebastien Ogier ar putea solicita statut de pilot numărul 1 la Volkswagen în sezonul următor, ca urmare a faptului că a fost singurul pilot al echipei pe parcursul anului 2012, având o contribuţie majoră la dezvoltarea noului Polo R WRC.

În cele din urmă, echipa a decis ca francezul să aibă statut de egalitate cu Jari Matti Latvala, iar acest lucru este evidenţiat şi de modul în care Volkswagen a stabilit cine va concura cu numărul 7 şi cine va purta pe maşina numărul 8: s-a dat cu banul.

"Avem statut de egalitate, totul a fost corect şi este exact aşa cum am vrut. Nu există ordine de echipă şi cea mai bună soluţie a fost să dăm cu banul. Am vorbit cu oamenii din echipă care este cea mai bună decizie pentru a lua această hotărâre, iar cineva a spus să facem o loterie şi aşa s-a întâmplat", a explicat Latvala modul în care s-a ajuns la această decizie.

Urmareste Automarket
Între timp, Ogier susţine că nu este interesat decât de un singur număr pe care să-l aibă pe maşina: numărul 1 alocat campionului mondial.

"Până la urmă, nu sunt superstiţios, aşa că nu-mi pasă ce număr este.

Singurul număr de care îmi pasă este numărul 1. I-am spus lui Latvala ca a câştigat loteria, dar voi face numărul 1 pentru mine însumi", a precizat francezul.

Comentarii (1)

  • adevarul este ca sebastian ogier a fost singurul pilot care s-a ridicat la inaltimea lui sebastan loeb cat cei doi au fost coechipieri! poate latvala va fi la fel de rapid ca francezul insa pana acum si-a ruinat sansele la titlu prin abandonurile generate de iesirile in decor care alternau cu victorii si rezultate bune...
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru