Latvala

Miercuri, 28 Martie 2012 | WRC

Raliul Portugaliei: Latvala, cel mai rapid în calificări

Jari Matti Latvala a stabilit cel mai bun timp în calificările pentru Raliul Portugaliei, reuşind să-i devanseze pe coechipierul său Petter Solberg şi pe rivalii de la Citroen.
Duminica, 11 Martie 2012 | WRC

Loeb a câştigat pentru a şasea oară Raliul Mexicului!

Sebastien Loeb a obţinut duminică a şasea victorie consecutivă în Raliul Mexicului, în timp ce Jari Matti Latvala a a abandonat cu două probe înainte de final după ce s-a rostogolit.
Duminica, 11 Martie 2012 | WRC

Raliul Mexicului, PS 15-20/24: Loeb, la un pas de victorie

Sebastien Loeb şi-a consolidat poziţia de lider în clasamentul Raliului Mexicului, în timp ce Jari Matti Latvala a revenit pe locul trei după ce a deteriorat un pneu în PS 15.
Vineri, 09 Martie 2012 | WRC

Solberg, cel mai rapid în calificările din Raliul Mexicului

Petter Solberg a stabilit cel mai bun timp în calificările pentru Raliul Mexicului şi i-a devansat pe rivalii de la Citroen, Mikko Hirvonen şi Sebastien Loeb.
Vineri, 02 Martie 2012 | WRC

Latvala şi Solberg, pe lista Volkswagen pentru WRC 2013

Volkswagen vrea să aleagă între Jari-Matti Latvala şi Petter Solberg viitorul coechipier al lui Sebastien Ogier pentru sezonul 2013 al Campionatului Mondial de Raliuri.
Duminica, 12 Februarie 2012 | WRC

Latvala a câştigat Raliul Suediei. Loeb, doar pe locul 6!

Jari Matti Latvala a câştigat duminică Raliul Suediei, în timp ce Petter Solberg a pierdut ultima poziţie pe podium în favoarea lui Mads Ostberg. Sebastien Loeb a terminat doar pe locul şase.
Sambata, 11 Februarie 2012 | WRC

Raliul Suediei, PS 15-18/23: Latvala lider, pană pentru Loeb

Jari Matti Latvala este lider detaşat în Raliul Suediei la finalul zilei de sâmbătă, în timp ce Sebastien Loeb a urcat pe locul şase în ciuda unei pene de cauciuc.
Sambata, 11 Februarie 2012 | WRC

Raliul Suediei, PS 11-14/23: Hirvonen se desprinde de Solberg

Jari Matti Latvala continua să conducă Raliul Suediei la finalul primei bucle de sâmbătă, în timp ce Mikko Hirvonen şi-a sporit semnificativ avansul faţă de Petter Solberg.
Vineri, 10 Februarie 2012 | WRC

Raliul Suediei, PS 6-9/23: Latvala lider, Loeb la peste două minute în spate

Jari Matti Latvala este lider în Raliul Suediei după primele nouă probe speciale, în timp ce Sebastien Loeb are de recuperat două minute după ce a lovit un banc de zăpadă.
Vineri, 10 Februarie 2012 | WRC

Raliul Suediei, PS 2-5/23: Luptă la baionetă între Hirvonen şi Latvala

Mikko Hirvonen este lider în Raliul Suediei după primele cinci probe speciale, însă are un avans mai mic de trei secunde în faţa lui Jari Matti Latvala.
Joi, 09 Februarie 2012 | WRC

Latvala, cel mai rapid în prima sesiune de calificări din istoria WRC

Jari Matti Latvala a fost cel mai rapid în calificările pentru Raliul Suediei şi îşi va alege primul poziţia pe traseu pentru probele speciale de vineri.
Joi, 09 Februarie 2012 | WRC

Avancronica Raliului Suediei: Spectacolul exotic al zăpezilor scandinave

Raliul Suediei este o prezenţă exotică în calendarul WRC datorită zăpezilor şi temperaturilor scăzute, motiv pentru care este un eveniment dominat de piloţi nordici.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Duminica, 22 Ianuarie 2012 | WRC

Loeb a câştigat fără emoţii Raliul Monte Carlo!

Sebastien Loeb a început sezonul 2012 din WRC cu o victorie facilă pentru Citroen în Raliul Monte Carlo. Podiumul a fost completat de Mini şi Ford prin Dani Sordo şi Petter Solberg.
Miercuri, 18 Ianuarie 2012 | WRC

Raliul Monte Carlo, PS 3-4/18: Latvala abandonează, Loeb redevine lider

Sebastien Loeb a revenit pe prima poziţie în Raliul Monte Carlo după ce Jari Matti Latvala a abandonat în PS 4 în urma unui accident.
Vineri, 16 Decembrie 2011 | WRC

Solberg: "Latvala este pilot numărul 1 la Ford!"

Petter Solberg a dezvăluit că va avea statut de pilot numărul 2 la Ford şi că principalul său obiectiv este să-l ajute pe Jari Matti Latvala să devină campion mondial.
Joi, 08 Decembrie 2011 | WRC

Latvala: "Nu-l vreau pe Solberg la Ford, vreau să fiu numărul 1!"

Jari Matti Latvala vrea să devină pilotul numărul 1 la Ford, motiv pentru care speră ca noul său coechipier să fie un pilot tânăr, şi nu Petter Solberg.
Duminica, 13 Noiembrie 2011 | WRC

Latvala a câştigat Raliul Marii Britanii!

Jari Matti Latvala a câştigat duminică Raliul Marii Britanii, în urma abandonurilor suferite de Sebastien Loeb, Mikko Hirvonen şi Sebastien Ogier pe parcursul weekendului.
Duminica, 13 Noiembrie 2011 | WRC

Loeb a abandonat după un accident frontal în trafic!

Sebastien Loeb a abandonat în Raliul Marii Britanii pe drumul ce desparte două probe speciale după un accident frontal cu maşina unui spectator.
Sambata, 12 Noiembrie 2011 | WRC

Raliul Marii Britanii, PS 15-17/23: Latvala a preluat conducerea

Jari Matti Latvala l-a detronat pe Sebastien Loeb în fruntea Raliului Marii Britanii după ce a câştigat ultimele trei probe speciale de sâmbătă.
Vineri, 11 Noiembrie 2011 | WRC

Raliul Marii Britanii, PS 8-11: Latvala s-a apropiat ameninţător de Loeb

Sebastien Loeb rămâne lider în Raliul Marii Britanii după abandonul suferit de Mikko Hirvonen, însă Jari Matti Latvala s-a apropiat la numai 1.1 secunde.

Tag-uri similare

Ford, Citroen, Raikkonen, Loeb, WRC, accident, Hirvonen, Ogier, Latvala, Solberg
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru