WRC

Miercuri, 06 Martie | WRC

WRC renunță la motoarele hibride în 2025

Conducerea Campionatului Mondial de Raliuri a anunțat oficial că va renunța la motoarele hibride începând cu sezonul 2025. Totodată, a fost anunțat și un regulament tehnic nou pentru sezonul 2026.
Miercuri, 29 Noiembrie 2023 | Modele noi

Ediție specială pentru Toyota GR Yaris: marchează succesul mărcii în WRC

Toyota a lansat o nouă ediție specială pentru GR Yaris, versiunea de performanță a modelului subcompact. Noua ediție marchează succesul mărcii în Campionatul Mondial de Raliuri și este disponibilă în serie limitată exclusiv în Germania.
Luni, 20 Noiembrie 2023 | WRC

Surpriză în WRC: Campionul Kalle Rovanperä, doar sezon parțial în 2024

Kalle Rovanperä, dublu campion mondial în WRC, a anunțat că va avea doar un sezon parțial în 2024. Pilotul finlandez dorește să-și reîncarce bateriile după două sezoane de mare succes.
Luni, 30 Octombrie 2023 | Motorsport

WRC: Kalle Rovanpera, campion mondial pentru a doua oară la rând

Kalle Rovanpera, pilot în cadrul echipei Toyota din WRC, a cucerit al doilea său titlu mondial în Raliul Europei Centrale. Finlandezul este cel mai tânăr dublu campion mondial din istoria competiției.
Miercuri, 11 Ianuarie 2023 | WRC

Hyundai dezvăluie noul i20 N Rally1 pentru sezonul 2023 din WRC

Hyundai a dezvăluit oficial noua versiune a lui i20 N Rally1 pentru sezonul 2023 al Campionatului Mondial de Raliuri. Modelul de concurs primește îmbunătățiri tehnice, iar echipa sud-coreeană va avea și doi piloți noi.
Luni, 03 Octombrie 2022 | General

WRC: Kalle Rovanpera devine cel mai tânăr campion mondial din istorie

Kalle Rovanpera, pilotul finlandez al echipei Toyota în WRC, a cucerit primul său titlu mondial odată cu victoria obținută la raliul Noii Zeelande. În weekend-ul în care a împlinit 22 de ani, el a devenit cel mai tânăr campion mondial din istoria competiției și este primul finlandez care câștigă titlul după 20 de ani.
Joi, 20 Ianuarie 2022 | WRC

Toyota dezvăluie noul GR Yaris Hybrid, mașina cu care va alerga în Campionatul Mondial de Raliuri

Echipa japoneză a prezentat mașina sa de concurs, GR Yaris Hybrid, pentru noul sezon al Campionatului Mondial de Raliuri. Toyota completează, astfel, trio-ul echipelor de vârf care vor concura în acest sezon în WRC.
Marti, 11 Ianuarie 2022 | WRC

Hyundai dezvăluie noul i20 WRC Hybrid pentru sezonul 2022 al Campionatului Mondial de Raliuri

Echipa coreeană a dezvăluit noul i20 N Rally1 2022 Edition pentru noul sezon din Campionatul Mondial de Raliuri. În acest an, competiția intră, oficial, în epoca hibridă, astfel încât avem parte de o schimbare majoră de regulament tehnic.
Luni, 07 Decembrie 2020 | General

Campionatul Mondial de Raliuri: Sebastien Ogier obține al șaptelea titlu de campion. Hyundai se impune în clasamentul pe echipe

Sebastien Ogier (Toyota) a câștigat Rally Monza, ultima etapă sezonului 2020 a Campionatului Mondial de Raliuri. În urma acestui rezultat, pilotul francez obține al șaptelea titlu de campion mondial. În clasamentul pe echipe, Hyundai se impune în fața Toyota cu un avans de doar 5 puncte.
Luni, 12 Octombrie 2020 | Motorsport

Campionatul Mondial de Raliuri: Dani Sordo a câștigat Raliul Sardiniei, iar Hyundai urcă pe prima poziție în clasamentul constructorilor

Dani Sordo (Hyundai) a câștigat ediția din acest an a Raliului Sardiniei. Thierry Neuville (Hyundai) a încheiat pe locul secund în clasamentul etapei, iar podiumul a fost completat de Sebastien Ogier (Toyota).
Joi, 02 Iulie 2020 | Motorsport

Restart în Campionatul Mondial de Raliuri: competiția va fi reluată în 4 septembrie în Estonia

Ediția actuală a Campionatului Mondial de Raliuri va fi reluată în luna septembrie, cu Raliul Estoniei. Până la finalul anului, organizatorii pregătesc cel puțin cinci etape.
Marti, 09 Iunie 2020 | Motorsport

Campionatul Mondial de Raliuri: ediția din acest an a Raliului Marii Britanii a fost anulată

Organizatorii Raliului Marii Britanii au anunțat că ediția din acest an a competiției va fi anulată. Inițial, evenimentul era programat pentru intervalul 29 octombrie - 1 noiembrie.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 04 Iunie 2020 | Motorsport

Campionatul Mondial de Raliuri: etapele din Finlanda și Noua Zeelandă au fost anulate

Organizatorii Raliului Finlandei și cei care pregătesc etapa din Noua Zeelandă au decis ca edițiile din acest an să fie anulate. În aceste condiții, sezonul 2020 al WRC s-ar putea relua la finalul lunii septembrie în Turcia.
Sambata, 02 Mai 2020 | Motorsport

Un nou trailer pentru jocul WRC 9: imagini în premieră cu Raliul Noii Zeelande

Jocul WRC 9 a primit un nou trailer, iar acesta arată în premieră cum va arăta Raliul Noii Zeelande, una dintre cele trei noi etape introduse în noua ediție. Lansarea jocului va avea loc în luna septembrie.
Joi, 30 Aprilie 2020 | Motorsport

Ediția din acest an a Raliului Portugaliei a fost anulată: Campionatul Mondial de Raliuri s-ar putea relua în luna iulie în Kenya

Organizatorii Raliului Portugaliei au anunțat că ediția din acest an a fost anulată. Inițial, etapa din Portugalia era programată în intervalul 21 - 24 mai. Totodată, etapa din Italia (4-7 iunie) a fost amânată, ceea ce înseamnă că actuala ediție a Campionatului Mondial de Raliuri s-ar putea relua în Kenya în 16 iulie.
Miercuri, 25 Martie 2020 | Motorsport

Noutăți în Campionatul Mondial de Raliuri: etapele din Portugalia și Sardinia au fost amânate

Reprezentanții FIA au anunțat că etapele din Campionatul Mondial de Raliuri programate în Portugalia și Sardinia vor fi amânate din cauza pandemiei de coronavirus SARS-CoV-2. Iniția, etapa din Portugalia a fost programată pentru finalul lunii mai, în timp ce Raliul Sardiniei ar fi trebuit să înceapă în 4 iunie.
Vineri, 20 Martie 2020 | General

Primul trailer pentru viitorul joc video WRC 9: lansarea este programată pentru 3 septembrie

Pasionații de motorsport, dar și iubitorii de jocuri video au un nou motiv de bucurie: în luna septembrie se lansează noul WRC 9. Jocul video promite 3 raliuri noi și va fi disponibil și pentru viitoarele platforme PlayStation 5 și Xbox Series X.
Luni, 17 Februarie 2020 | Motorsport

Elfyn Evans câștigă Raliul Suediei: Ott Tanak și Kalle Rovanpera completează podiumul

Elfyn Evans (Toyota) a câștigat Raliul Suediei și își trece în cont a doua victorie a carierei sale în WRC. O altă surpriză majoră a fost prezența tânărului Kalle Rovanpera (19 ani) pe poziția a treia a clasamentului general.
Miercuri, 05 Februarie 2020 | Motorsport

Schimbările climatice afectează Raliul Suediei: etapa de WRC va avea un traseu semnificativ mai scurt din cauza lipsei de zăpadă

Organizatorii Raliului Suediei au decis să scurteze semnificativ traseul etapei din Campionatul Mondial de Raliuri de săptămâna viitoare, ca urmare a cantității foarte reduse de zăpadă.
Duminica, 26 Ianuarie 2020 | Motorsport

Thierry Neuville câștigă Raliul Monte Carlo: Sebastien Ogier și Elfyn Evans au completat podiumul

Thierry Neuville a câștigat Raliul Monte Carlo cu un avans de 12.6 secunde în fața francezului Sebastien Ogier. Elfyn Evans termină pe ultima treaptă a podiumului, în fața finlandezului Esapekka Lappi.

Tag-uri similare

Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, Audi, Ford, Red Bull, regulament, Citroen, Fiat
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru