WRC

Vineri, 30 Ianuarie 2015 | Modele noi

Hyundai renunţă la ideea unui model sportiv dedicat şi se va concentra pe mai multe variante de performanţă

Cei de la Hyundai au renunţat la ideea dezvoltării unui model sportiv dedicat, inspirat de conceptul Passocorto, preferând să creeze o variantă sportivă a majorităţii modelelor din gamă.
Vineri, 30 Ianuarie 2015 | WRC

Toyota va reveni în Campionatul Mondial de Raliuri în 2017 cu modelul Yaris WRC

Toyota a confirmat că va reveni în Campionatul Mondial de Raliuri în sezonul 2017 cu modelul Yaris WRC şi a anunţat un amplu program de teste, precum şi formarea unei echipe de juniori.
Marti, 27 Ianuarie 2015 | WRC

Toyota ar putea confirma vineri revenirea în WRC în 2017

Toyota va organiza vineri o conferinţă de presă în care va anunţa proiectele pentru sporturile cu motor, iar presa germană anticipează confirmarea participării în Campionatul Mondial de Raliuri începând din sezonul 2015.
Luni, 26 Ianuarie 2015 | WRC

Raliul Monte Carlo în 10 imagini spectaculoase

Raliul Monte Carlo a oferit peisaje spectaculoase cu zăpadă, noroi şi ceaţă densă, dar şi evenimente dramatice pentru câţiva dintre piloţii implicaţi în accidente.
Luni, 26 Ianuarie 2015 | WRC

Ogier a câştigat Raliul Monte Carlo! Loeb, cele mai multe victorii în probele speciale

Sebastien Ogier a obţinut victoria în Raliul Monte Carlo, după ce duelul echilibrat cu Sebastien Loeb s-a încheiat prematur după o eroare comisă de nonuplul campion mondial.
Joi, 22 Ianuarie 2015 | WRC

5 motive pentru a urmări Raliul Monte Carlo

Raliul Monte Carlo marchează revenirea temporară a lui Sebastien Loeb în Campionatul Mondial de Raliuri într-un peisaj de poveste dominat de zăpadă, gheaţă şi ploaie.
Marti, 20 Ianuarie 2015 | WRC

Avancronică WRC 2015: Un sezon mai dinamic, plin de suspans

Sezonul 2015 al Campionatului Mondial de Raliuri promite să readucă suspansul în competiţie prin câteva modificări importante de regulament şi mici schimbări în estetica maşinilor furnizate de Volkswagen, Citroen, M-Sport şi Hyundai.
Miercuri, 10 Decembrie 2014 | Modele noi

Hyundai i30 facelift debutează alături de o motorizare 1.6 turbo de 186 CP

Hyundai a publicat astăzi primele imagini şi informaţii ale facelift-ului lui i30. Odată cu acesta a debutat şi o nouă motorizare în ofertă, un 1.6 turbo care livrează 186 CP.
Vineri, 05 Decembrie 2014 | WRC

WRC a lansat un joc oficial de raliuri pentru Android, iOS şi Nintendo 3DS

Fanii Campionatului Mondial de Raliuri îşi pot încerca abilităţile de piloţi în noul joc oficial dedicat competiţiei, care include 60 de probe speciale din cele 13 etape ale sezonului 2014. Jocul este disponibil pentru Andoird, iOS şi Nintendo 3DS.
Joi, 13 Noiembrie 2014 | WRC

Skoda Fabia R5: Teaser pentru noua maşină de raliuri pentru WRC2

Skoda a publicat un teaser cu modelul Fabia R5 care va intra în luptă cu Ford Fiesta R5, Citroen DS3 R5 sau Peugeot 208 T16 în lupta pentru supremaţie la clasa WRC2 a Campionatului Mondial de Raliuri.
Vineri, 07 Noiembrie 2014 | WRC

FIA a aprobat schimbările pentru ordinea de start în sezonul 2015 al WRC

Liderul clasamentului va fi nevoit să plece primul pe traseu în primele două zile ale unei etape din Campionatul Mondial de Raliuri începând din sezonul 2015.
Marti, 19 August 2014 | WRC

Michelin rămâne furnizor de pneuri în WRC până în 2016

Michelin şi-a prelungit contractul pentru furnizarea de pneuri în Campionatul Mondial de Raliuri până la sfârşitul sezonului 2016.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 06 August 2014 | Motorsport

Top 10: Cele mai bune momente ale carierei lui Colin McRae

Colin McRae a obţinut un singur titlu mondial în WRC, însă cariera sa a fost presărată cu numeroase momente speciale, inclusiv prin participări în Raliul Dakar şi Cursa de 24 de ore de la Le Mans.
Vineri, 13 Iunie 2014 | WRC

Schimbări majore în sistemul de punctare din WRC pentru sezonul 2015

Echipele din Campionatul Mondial de Raliuri au acceptat o schimbare radicală a sistemului de punctare pentru sezonul 2015, care complică însă inutil calculele pentru victorie.
Vineri, 30 Mai 2014 | WRC

Peugeot exclude revenirea în WRC: "Viitorul competiţiei este prea complicat"

Peugeot a exclus orice interes pentru Campionatul Mondial de Raliuri, sub pretextul că nu are o acoperire globală şi nici o popularitate mare în rândul fanilor.
Miercuri, 30 Aprilie 2014 | WRC

O singură probă specială ar putea decide câştigătorul unei etape de WRC începând din 2015

FIA va decide în septembrie dacă va introduce în Campionatul Mondial de Raliuri un concept prin care câştigătorul unei etape va fi stabilit în urma ultimei probe speciale.
Vineri, 25 Aprilie 2014 | WRC

WRC va beneficia de mai multe transmisiuni în direct

Etapele din Campionatul Mondial de Raliuri vor avea o expunere mai mare prin transmiterea în direct a mai multor probe şi a evenimentelor din parcul de service, dar şi prin îmbogăţirea conţinutului digital de pe site-ul oficial al competiţiei.
Marti, 25 Februarie 2014 | WRC

Citroen confirmă prezenţa în WRC şi pentru sezonul 2015

Citroen va participa în Campionatul Mondial de Raliuri şi în sezonul 2015, chiar dacă producătorul francez îşi va concentra atenţia spre noul program din Campionatul Mondial de Turisme.
Joi, 06 Februarie 2014 | WRC

Kubica dezvăluie strategia adoptată pentru a putea deveni câştigător de raliuri în WRC

Robert Kubica consideră că singura metodă pentru a ajunge în postura de a câştiga etape de WRC este să concureze cât mai rapid, chiar dacă în acest fel cresc şansele de a suferi accidente.
Vineri, 31 Ianuarie 2014 | WRC

Toyota ia în calcul sezonul 2017 pentru revenirea în WRC

Toyota va începe în luna martie testele cu Yaris WRC, însă va aştepta cel mai probabil până în 2017 să revină în Campionatul Mondial de Raliuri.

Tag-uri similare

Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, Audi, Ford, Red Bull, regulament, Citroen, Fiat
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru