WRC

Vineri, 13 Decembrie 2013 | Feature

FEATURE: Căderea şi revenirea Hyundai în Campionatul Mondial de Raliuri

După o perioadă în care constructorii nu prea s-au înghesuit în lumea raliurilor, WRC-ul devine din nou atrăgător. Hyundai este cea mai nouă marcă venită în această disciplină. Sau, mai bine, cea mai nouă marcă revenită.
Vineri, 06 Decembrie 2013 | WRC

Toyota va reveni în WRC cu modelul Yaris, dar nu a stabilit încă anul

Toyota a confirmat că va reveni în Campionatul Mondial de Raliuri cu o maşină bazată pe modelul Yaris, dar nu a decis încă sezonul în care va participa.
Miercuri, 06 Noiembrie 2013 | WRC

Robert Kubica - de la ratarea carierei în Formula 1 la campion în raliuri în mai puţin de trei ani

Robert Kubica a avut nevoie de mai puţin de trei ani pentru a trece peste ratarea carierei în Formula 1 şi a câştiga un titlu de campion în raliuri după accidentul dramatic suferit în 2011.
Miercuri, 16 Octombrie 2013 | Modele noi

Hyundai pregăteşte propria divizie de performanţă

Hyundai va profita de expunerea obţinută prin întoarcerea în WRC şi va lansa o divizie de performanţă care să vândă modele cu veleităţi sportive. Primul din serie va fi lansat în 2015.
Joi, 26 Septembrie 2013 | WRC

Polonia va înlocui Grecia în calendarul WRC pentru sezonul 2014

Grecia, una dintre etapele care au fost incluse permanent în Campionatul Mondial de Raliuri, va fi înlocuită de Polonia în sezonul 2014.
Miercuri, 25 Septembrie 2013 | WRC

Citroen a stabilit planul de luptă pentru WRC în 2014: trei maşini de uzină

Citroen a decis să utilizeze trei maşini de uzină în sezonul 2014 al Campionatului Mondial de Raliuri şi va renunţa astfel la exemplarele oferite piloţilor privaţi.
Miercuri, 04 Septembrie 2013 | WRC

FEATURE: Faţa nevăzută a Campionatului Mondial de Raliuri

Echipele care concurează în WRC se confruntă cu gestionarea logistică a 13 etape într-un interval de numai 11 luni fără să iasă în evidenţă în ochii fanilor care îşi urmăresc idolii.
Luni, 19 August 2013 | WRC

VIDEO: Primul trailer pentru noul joc WRC 4

Studioul de jocuri Milestone a realizat primul trailer pentru noul titlu WRC 4, în care vei putea intra în pielea piloţilor din sezonul 2013 al Campionatului Mondial de Raliuri.
Vineri, 02 August 2013 | WRC

Pirelli nu are contracte pentru pneuri cu constructorii din WRC

Pirelli a dezvăluit că nu a semnat încă niciun contract cu constructori pentru furnizarea pneurilor în WRC în 2014, astfel că cel mai probabil va oferi cauciucuri piloţilor privaţi şi celor din clasele inferioare.
Vineri, 02 August 2013 | WRC

Pirelli revine în WRC ca furnizor de pneuri. Semne rele pentru F1?

Pirelli va deveni al patrulea furnizor de pneuri pentru Campionatul Mondial de Raliuri în sezonul 2014. Producătorul italian nu a anunţat încă dacă va continua să ofere cauciucuri şi în Formula 1.
Joi, 16 Mai 2013 | WRC

VIDEO: Rezumatul primelor cinci etape din sezonul 2013 al WRC

Site-ul oficial al Campionatului Mondial de Raliuri a realizat un rezumat spectaculos al primelor cinci etape din acest sezon.
Marti, 05 Martie 2013 | Motorsport

Kubica, considerat favorit pentru Raliul din Insulele Canare

Robert Kubica este favorit să câştige Raliul Insulelor Canare din Campionatul European de Raliuri, potrivit lui Malcolm Wilson, şeful M-Sport care a ratat contractul cu pilotul polonez.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 04 Martie 2013 | WRC

OFICIAL: Kubica va concura în şapte etape din WRC cu Citroen DS3 RRC

Robert Kubica va concura în şapte etape din Campionatul Mondial de Raliuri la clasa WRC 2 cu un Citroen DS3 RRC şi va participa la cel puţin o etapă din Campionatul European de Raliuri.
Luni, 14 Ianuarie 2013 | WRC

Începe Campionatul Mondial de Raliuri - Program part-time pentru Loeb, Volkswagen mizează pe surpriză

Noul sezon al Campionatului Mondial de Raliuri va oferi un nou campion mondial după retragerea parţială a lui Sebastien Loeb, iar Volkswagen speră să profite de această oportunitate.
Vineri, 11 Ianuarie 2013 | WRC

WRC: Hyundai l-a adus ca şef de echipă pe designerul lui Peugeot 206 WRC

Hyundai l-a numit ca şef al echipei de WRC pe Michel Nandan, designerul lui Peugeot 206 WRC, maşina cu care francezii au câştigat trei titluri la constructori şi două la piloţi.
Vineri, 21 Decembrie 2012 | WRC

Raliurile de WRC vor fi transmise de producătorul Cupelor Mondiale de fotbal

Host Broadcast Services, compania care s-a ocupat de transmiunile TV de la Cupa Mondială de fotbal începând din 2002, va fi producătorul Campionatului Mondial de Raliuri în 2013.
Miercuri, 14 Noiembrie 2012 | WRC

Solberg: "Sunt disperat să rămân în WRC, dar s-ar putea să fiu nevoit să mă retrag"

Petter Solberg a admis că ar putea fi nevoit să se retragă din Campionatul Mondial de Raliuri după ce Ford a renunţat la participarea în competiţie.
Miercuri, 07 Noiembrie 2012 | WRC

FIA schimbă furnizorul serviciului de live-timing pentru WRC

Compania spaniolă Sistemas Integrales de Telecomunicacion se va ocupa de sistemul live-timing al Campionatului Mondial de Raliuri, înlocuind astfel Stage One Technology după un deceniu de activitate.
Joi, 01 Noiembrie 2012 | WRC

Obiectivul Volkswagen în WRC în 2013: podiumuri în a doua jumătate a sezonului

Volkswagen şi-a stabilit ca obiectiv pentru Camnpionatul Mondial de Raliuri în 2013 să obţină podiumuri în a doua jumătate a sezonului.
Miercuri, 17 Octombrie 2012 | WRC

TOP 10: Cele mai importante momente din istoria Ford în WRC

Istoria constructorului Ford în Campionatul Mondial de Raliuri poate fi împărţită în 10 perioade distincte în funcţie de performanţe şi de introducerea unor noi modele de maşini.

Tag-uri similare

Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, Audi, Ford, Red Bull, regulament, Citroen, Fiat
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru