WRC

Vineri, 25 Ianuarie 2019 | General

Primul trailer pentru noul joc video WRC 8: lansarea oficială va avea loc în luna septembrie

Pasionații de motorsport, dar și iubitorii de jocuri video au un nou motiv de bucurie: în luna septembrie se lansează noul WRC 8. Jocul video promite 14 raliuri și peste 100 de etape speciale.
Luni, 14 Ianuarie 2019 | Motorsport

Campionatul Mondial de Raliuri 2019: constructorii au prezentat mașinile și echipajele cu care atacă cele 14 raliuri din calendar

Citroen, M-Sport Ford, Toyota și Hyundai sunt cele patru echipe care se vor duela în 2019 în Campionatul Mondial de Raliuri. Constructorii au prezentat echipajele și mașinile cu care se vor prezenta în cele 14 runde pregătite pentru acest sezon.
Duminica, 28 Octombrie 2018 | Motorsport

Campionatul Mondial de Raliuri 2018: Sebastien Loeb câștigă etapa din Spania

Sebastien Loeb, francezul cu 9 titluri de campion mondial în WRC, s-a impus în etapa din Spania. Pilotul Citroen a câștigat pentru a noua oară în carieră singura etapă din Mondialul de Raliuri care se desfășoară atât pe asfalt, cât și pe macadam.
Miercuri, 17 Octombrie 2018 | Motorsport

Mutări importante în Campionatul Mondial de Raliuri: Kris Meeke revine în WRC alături de Toyota, iar Esapekka Lappi face echipă cu Ogier la Citroen

Constructorii implicați în Campionatul Mondial de Raliuri au pregătit o serie de "transferuri" interesante. Începând cu sezonul viitor, Kris Meeke revine în WRC împreună cu Toyota, iar Esapekka Lappi devine coechipierul lui Sebastien Ogier în cadrul Citroen.
Marti, 16 Octombrie 2018 | Motorsport

Modificări în Mondialul de Raliuri: din 2019 FIA introduce o nouă etapă în calendar, dar elimină campionatul dedicat clasei WRC 3

Ediția 2019 a Campionatului Mondial de Raliuri va sosi cu câteva modificări. FIA a decis să introducă încă o etapă, să elimine campionatul dedicat WRC 3 și să împartă grupa WRC2 astfel încât să încurajeze echipele private să alinieze la start mașini mult mai performante.
Joi, 31 Mai 2018 | Motorsport

Feature: Am fost alături de pilotul româno-italian Simone Tempestini la prima etapă pe care a disputat-o în WRC 2018

Simone Tempestini și Sergiu Itu vor duce steagul României în Campionatul Mondial de Raliuri în sezonul 2018. Prima etapă din programul lor a fost Raliul Portugaliei, iar noi am fost acolo pentru a-i susține.
Joi, 11 Ianuarie 2018 | Motorsport

Campionatului Mondial de Raliuri 2018: transmisie live de pe toate probele speciale și calendarul sezonului

Campionatul Mondial de Raliuri 2018 se apropie de start. Organizatorii vor transmite în direct fiecare probă specială, iar echipele au prezentat mașinile cu care vor concura în 2018.
Miercuri, 20 Decembrie 2017 | Motorsport

Part-time: Sebastien Loeb revine în Campionatul Mondial de Raliuri alături de Citroen

Sebastien Loeb revine în Campionatului Mondial de Raliuri alături de copilotul Daniel Elena și de Citroen. Francezul a programat doar trei etape, fanii urmând să-l încurajeze în Mexic, Corsica și Spania.
Luni, 30 Octombrie 2017 | Motorsport

Campionatul Mondial de Raliuri: Sebastien Ogier obține al cincilea titlu de campion la volanul unui Ford Fiesta WRC

Sebastien Ogier a obținut pentru a cincea oară consecutiv titlul de campion în cadrul WRC. M-Sport (Ford Fiest WRC) este echipa campioană, iar pilotul român Simone Tempestini încheie evoluția în WRC2 2017 pe poziția a șaptea.
Luni, 13 Martie 2017 | Motorsport

Victorie de povestit nepoților pentru Citroen în WRC: Kris Meeke a făcut slalom printre mașini parcate în drumul spre triumf în Raliul Mexicului

Kris Meeke a câștigat etapa din Mexic a Campionatului Mondial de Raliuri după ce a făcut slalom printre mașini parcate în urma unui derapaj.
Marti, 14 Februarie 2017 | Motorsport

După Citroen și Volkswagen, un nou nume se ridică în WRC: Toyota a câștigat primul raliu după o pauză de 17 de ani

Toyota a obținut în Raliul Suediei prima victorie de la revenirea în Campionatul Mondial de Raliuri, iar succesul a fost adus de unul dintre foștii piloți ai celor de la Volkswagen: Jari-Matti Latvala.
Miercuri, 02 Noiembrie 2016 | Motorsport

Dieselgate lasă urme adânci: Volkswagen se va retrage din Campionatul Mondial de Raliuri la sfârşitul sezonului 2016

Volkswagen a confirmat că se va retrage din Campionatul Mondial de Raliuri la sfârşitul acestui sezon şi explică decizia prin necesitatea de a se concentra pe dezvoltarea maşinilor electrice.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 31 Octombrie 2016 | Motorsport

După Audi, potopul: Volkswagen, la un pas să se retragă din Campionatul Mondial de Raliuri din cauza scandalului Dieselgate

Volkswagen a cucerit duminică al patrulea titlu la constructori în WRC, însă ar putea decide luni să se retragă din competiţie din cauza costurilor generate de scandalul Dieselgate.
Miercuri, 19 Octombrie 2016 | Modele noi

Toyota cochetează cu ideea unui Yaris de performanță, rival al lui Ford Fiesta ST

Toyota vrea să profite de experiența pe care o va acumula în Campionatul Mondial de Raliuri și promite că va oferi publicului o mostră sportivă, cel mai probabil un Yaris de performanță.
Luni, 03 Octombrie 2016 | Motorsport

Performanţă istorică: Simone Tempestini a câştigat titlul mondial la juniori în Campionatul Mondial de Raliuri

Simone Tempestini a devenit campion mondial la juniori în WRC cu o etapă înainte de finalul sezonului, iar anul viitor va progresa la clasa WRC2, unde va concura cu un Citroen DS3 R5.
Vineri, 20 Noiembrie 2015 | Motorsport

Loeb, trădat de Citroen după 15 ani de succes: "Sunt surprins că nu voi concura pentru echipă în 2016"

Sebastien Loeb s-a declarat surprins că nu a fost păstrat de Citroen pentru sezonul 2016 al Campionatului Mondial de Turisme. Constructorul francez va absenta anul viitor din Campionatul Mondial de Raliuri, dar va reveni în 2017.
Luni, 05 Octombrie 2015 | WRC

Latvala a câştigat Raliul Franţei pe ploaie torenţială. Evans, cel mai bun rezultat al carierei

Jari-Matti Latvala a triumfat în Raliul Franţei desfăşurat în bună măsură pe o ploaie torenţială, în timp ce Elfyn Evans a terminat pe doi şi a obţinut cel mai bun rezultat la carierei.
Joi, 01 Octombrie 2015 | WRC

5 lucruri de urmărit în Raliul Franţei

Un traseu complet neobişnuit pentru o etapă de WRC şi ambiţiile lui Jari-Matti Latvala, a celor de la Hyundai şi ale lui Simone Tempestini sunt principalele puncte de reper ale Raliul Franţei, care revine în Corsica după o absenţă de şapte ani.
Marti, 15 Septembrie 2015 | WRC

Hyundai i20 WRC, versiune îmbunătăţită pentru sezonul 2016 al Campionatului Mondial de Raliuri

Hyundai a publicat primele imagini şi informaţii despre noua versiune a modelului i20 WRC cu care va concura în sezonul 2016 al Campionatului Mondial de Raliuri.
Duminica, 13 Septembrie 2015 | WRC

Ogier a câştigat Raliul Australiei şi a devenit triplu campion mondial

Sebastien Ogier a obţinut victoria în Raliul Australiei şi şi-a asigurat matematic al treilea titlu în WRC cu trei etape înainte de finalul sezonului. Volkswagen a cucerit de asemenea al treilea titlu consecutiv la constructori.

Tag-uri similare

Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, Audi, Ford, Red Bull, regulament, Citroen, Fiat
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru