VIDEO: Rezumatul Raliului Germaniei câştigat de Loeb

de Daniel Popescu
Luni, 27.08.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Citroen şi Ford au realizat rezumatele oficiale pentru Raliul Germaniei, care a fost câştigat la pas de octuplul campion mondial Sebastien Loeb.

Sebastien Loeb a câştigat duminică pentru a noua oară în carieră Raliul Germaniei, la capătul unui weekend pe care l-a dominat cu autoritate de la început până la sfârşit.

Pilotul echipei Citroen a încheiat aventura cu un avans de două minute, generat şi de numeroasele abandonuri ale rivalilor de pe parcursul zilei de sâmbătă, pe proba specială cu o lungime de 46 de kilometri. Coechipierul său Mikko Hirvonen a terminat pe locul trei la peste două minute şi jumătate în urmă, iar evoluţia celor doi piloţi de uzină Citroen este sintetizată de constructorul francez în rezumatele de mai jos:

Rivalii de la Ford au avut parte de o nouă prestaţie modestă pe asfalt. Jari Matti Latvala a reuşit să termine pe locul doi doar datorită problemelor suferite de unii dintre rivalii săi, în timp ce Petter Solberg a ratat prezenţa în puncte din cauza unui abandon suferit sâmbătă. Ulterior, norvegianul a revenit pe traseu duminica sub regula rally2, iar prestaţia celor doi piloţi o puteţi vedea în rezumatul oficial:

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru