Ogier

Joi, 25 August 2011 | WRC

VW are interzis la Ogier: francezul rămâne la Citroen până în 2013

Managerul lui Sebastien Ogier a dezvăluit că francezul are contract cu Citroen până în 2013, astfel încât Volkswagen are şanse minime să-l recruteze pentru programul său în WRC.
Luni, 22 August 2011 | WRC

Ogier a câştigat Raliul Germaniei şi a întrerupt dominaţia lui Loeb

Sebastien Ogier a câştigat Raliul Germaniei în ciuda ordinelor de echipă emise de Citroen, după ce Sebastien Loeb a avut o pană la finalul celei de-a două zile a competiţiei.
Sambata, 30 Iulie 2011 | WRC

Loeb a câştigat Raliul Finlandei!

Sebastien Loeb a câştigat pentru a doua oară Raliul Finlandei, iar podiumul a fost completat de Jari Matti Latvala şi Sebastien Ogier.
Sambata, 30 Iulie 2011 | WRC

Raliul Finlandei, PS 10-16/22: Loeb recuperează poziţia de lider

Sebastien Loeb ocupă prima poziţie în Raliul Finlandei după primele 16 probe speciale şi are un avans de peste 10 secunde în faţa coechipierului său Sebastien Ogier.
Vineri, 29 Iulie 2011 | WRC

Raliul Finlandei, PS 7-9/22: Ogier a preluat conducerea!

Sebastien Ogier l-a devansat cu numai 0.4 secunde pe Sebastien Loeb în fruntea clasamentului în Raliul Finlandei, chiar dacă Ford şi-a adjudecat toate cele trei probe speciale.
Vineri, 29 Iulie 2011 | WRC

Raliul Finlandei PS 1-3/22: Loeb, lider cu avans minim în faţa lui Ogier

Sebastien Loeb conduce Raliul Finlandei la finalul primei zile cu un avans minim în faţa lui Sebastien Ogier şi Jari Matti Latvala. Mikko Hirvonen a ieşit deja din lupta pentru victorie.
Miercuri, 27 Iulie 2011 | WRC

Avancronica Raliului Finlandei: Francezii, în război cu nordicii

Sebastien Loeb şi Sebastien Ogier speră să pună capăt dominaţiei autoritare a nordicilor în Raliul Finlandei în etapa de la sfârşitul acestei săptămâni.
Marti, 26 Iulie 2011 | WRC

Loeb şi Ogier se contrează pe tema unei victorii în Finlanda

Sebastien Ogier este convins că poate câştiga Raliul Finlandei, în timp ce Sebastien Loeb mizează doar pe conservarea avantajului din clasamentul general.
Luni, 11 Iulie 2011 | WRC

VIDEO: Ogier s-a rostogolit cu un Citroen DS3 WRC în Finlanda

Sebastien Ogier s-a rostogolit duminică cu Citroen DS3 WRC în timpul unui test efectuat în Finlanda pentru raliul care va avea loc în această ţară la sfârşitul lunii iulie.
Joi, 30 Iunie 2011 | WRC

Loeb promite să-şi ia revanşa în Raliul Finlandei

Sebastien Loeb îl avertizează pe Sebastien Ogier că va forţa obţinerea unei victorii în Raliul Finlandei pentru a-şi consolida poziţia în clasamentul general.
Marti, 21 Iunie 2011 | WRC

Loeb: "Tactica Citroen din Grecia, aproape împotriva mea"

Sebastien Loeb a lansat un atac dur la adresa tacticii adoptate de Citroen în Raliul Greciei, considerând că echipa a jucat 'aproape' împotriva sa.
Luni, 20 Iunie 2011 | WRC

Ogier, ambiţionat să lupte pentru titlu după victoria din Grecia

Sebastien Ogier este impulsionat de succesul din Raliul Greciei şi speră să recupereze cele 22 de puncte care îl separă de liderul Sebastien Loeb în cele şase etape rămase până la final.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Duminica, 19 Iunie 2011 | WRC

Ogier a câştigat Raliul Greciei!

Sebastien Ogier a câştigat Raliul Greciei la capătul unei lupte pasionante cu Sebastien Loeb pe parcursul ultimei zile de competiţie.
Sambata, 18 Iunie 2011 | WRC

Raliul Greciei, PS 10-12/18: Ogier a preluat conducerea

Sebastien Ogier a devenit lider în Raliul Greciei şi are un avans de 15 secunde în faţa lui Sebastien Loeb. Fostul lider Petter Solberg a coborât până pe locul trei.
Sambata, 18 Iunie 2011 | WRC

Raliul Greciei, PS 6-9/18: Solberg rămâne lider cu un avans minim

Petter Solberg este în continuare lider în Raliul Greciei, însă avansul său s-a redus de la aproape un minut la numai cinci secunde.
Luni, 06 Iunie 2011 | WRC

Ogier, motivat să câştige Raliul Greciei

Sebastien Ogier speră să treacă peste dezamăgirea din Raliul Argentinei şi să obţină victoria în Grecia pentru a rămâne în cursa pentru titlul mondial.
Luni, 30 Mai 2011 | WRC

Ogier: "O greşeală în notiţe m-a costat victoria în Argentina"

Sebastien Ogier a dezvăluit că accidentul în urma căruia a pierdut victoria în Raliul Argentinei a avut drept cauză o greşeală în notiţe.
Duminica, 29 Mai 2011 | WRC

Victorie senzaţională pentru Loeb în Raliul Argentinei!

Sebastien Loeb a surmontat o penalizare de un minut şi a câştigat Raliul Argentinei după ce a profitat de o defecţiune tehnică la direcţie a lui Sebastien Ogier, care a încheiat doar pe locul trei.
Duminica, 29 Mai 2011 | WRC

Raliul Argentinei, PS 12-15/19: Ogier a devenit lider după abandonul lui Latvala

Sebastien Ogier este la un pas de victorie în Raliul Argentinei după ce fostul lider Jari Matti Latvala a abandonat în PS 14 din cauza unor probleme tehnice.
Vineri, 27 Mai 2011 | WRC

Ogier, cel mai rapid în Shakedown în Raliul Argentinei

Sebastien Ogier a început în forţă Raliul Argentinei şi a stabilit cel mai bun timp în Shakedown, devansându-l pe coechipierul său Sebastien Loeb cu aproape o secundă.

Tag-uri similare

Ford, Citroen, video, Raikkonen, Loeb, Kubica, Hirvonen, Ogier, Latvala, Solberg
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru