Loeb promite să-şi ia revanşa în Raliul Finlandei

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 30.06.2011
Sebastien Loeb îl avertizează pe Sebastien Ogier că va forţa obţinerea unei victorii în Raliul Finlandei pentru a-şi consolida poziţia în clasamentul general.

Sebastien Ogier a câştigat ultima etapă din cadrul Campionatului Mondial de Raliuri desfăşurată în Grecia şi s-a apropiat la 22 de puncte de liderul Sebastien Loeb în clasamentul general.

În contextul în care tensiunile dintre cei doi francezi încep să capete amploare, septuplul campion mondial îşi propune să abordeze cu agresivitate Raliul Finlandei de la finalul lunii viitoare, pentru a-şi consolida poziţia în clasament.

"Vom vedea cum voi aborda acest raliu, dar totuşi va trebui să forţez. Continuăm să conducem destul de detaşat, dar diferenţa este importantă şi fiecare punct pe care îl putem câştiga este foarte important. Trebuie să facem tot ce putem acolo", a declarat pilotul echipei Citroen.

Loeb ar putea fi avantajat şi de faptul că principalul său rival nu are o experienţă prea bogată pe traseul dificil din Finlanda, în ciuda locului doi obţinut anul trecut. Totuşi, Ogier este la rândul său determinat să obţină un rezultat bun şi, chiar dacă trebuie să treacă de Mikko Hirvonen în clasament înainte de a-l ajunge pe Loeb, admite că principalul său adversar este chiar coechipierul său.

"Nu cunosc Finlanda atât de bine, dar îmi plac săriturile pentru că sunt foarte spectaculoase.

În clasament situaţia nu este bună, dar nici foarte proastă. Este mai bine decât în Grecia şi suntem la 22 de puncte în spatele lui Loeb. Da, suntem mai aproape de Hirvonen, dar nu el este ţinta noastră. Vom continua să punem presiune pe ei", a precizat el.

Via | WRC

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru