Ogier, ambiţionat să lupte pentru titlu după victoria din Grecia

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 20.06.2011
Sebastien Ogier este impulsionat de succesul din Raliul Greciei şi speră să recupereze cele 22 de puncte care îl separă de liderul Sebastien Loeb în cele şase etape rămase până la final.

Sebastien Ogier şi-a adjudecat duminică a treia victorie în sezonul 2011 al Campionatului Mondial de Raliuri, la capătul unei lupte echilibrate şi pasionante cu coechipierul său de la Citroen, Sebastien Loeb.

În ultima zi a competiţiei, cei doi francezi au fost despărţiţi de numai 0.1 secunde până la intrarea în ultimele trei probe speciale, când Ogier a forţat şi s-a distanţat în clasament. De altfel, francezul afirmă că acesta a fost secretul succesului în dificila etapă pe macadam din Acropole.

"Principala diferenţă a fost pilotajul meu. Dimineaţă nu am forţat la maxim şi nu suficient comparativ cu Loeb, care a forţat din greu, iar traseul nu era atât de curat pe cât de ne aşteptam. După-amiază a trebuit să frotam pentru a-l ajunge din urmă şi poate am fost avantajaţi şi de faptul că traseul s-a curăţat mai bine", a declarat el.

În urma victoriei obţinute în Grecia, Ogier a rămas pe locul trei în clasamentul general la 22 de puncte în spatele liderului Loeb şi este determinat să facă tot posibilul pentru a-l ajunge în cele şase etape care au mai rămas de disputat din acest sezon.

"Situaţia nu arata bine, dar nici atât de rău şi, oricum, mai bine decât la start.

Suntem încă la 22 de puncte în spatele lui Loeb. Ok, suntem mai aproape de Mikko Hirvonen (n.r - diferenţa este de cinci puncte), dar ţinta nu este Hirvonen, ci Loeb, pentru că el este de fapt liderul. Vom continua în acest mod şi vom pune presiune pe el, iar apoi vom vedea", a mai precizat el.

Via | WRC

Taguri: Citroen, Loeb, Ogier

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru