Ogier, cel mai rapid în Shakedown în Raliul Argentinei

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 27.05.2011
Sebastien Ogier a început în forţă Raliul Argentinei şi a stabilit cel mai bun timp în Shakedown, devansându-l pe coechipierul său Sebastien Loeb cu aproape o secundă.

Raliul Argentinei a început joi seară cu Shakedown programat pe un traseu cu distanţa de 6.23 km, iar Sebastien Ogier a stabilit timpul de referinţă după ce a fost cronometrat cu 4:42.1.

Francezul a fost urmat la opt zecimi de secundă de coechipierul său de la Citroen, Sebastien Loeb, în timp ce Petter Solberg a completat podiumul monopolizat de DS3 WRC. Norvegianul nu a fost însă lipsit de probleme şi a fost nevoit să schimbe trenul de rulare dreapta-faţă.

Ford a fost nevoită să se mulţumească doar cu locul patru obţinut de Mads Ostberg, urmat de Mikko Hirvonen de la echipa de uzină şi de Federico Villagra, favoritul publicului local. Matthew Wilson şi Peter van Merksteijn Jr au ocupat locurile şapte şi opt, urmaţi de Jari Matti Latvala, care a efectuat doar unul dintre cele patru tururi ale traseului.

Finlandezul a fost nevoit să schimbe cutia de viteze în urma unei defecţiuni, însă nu va fi penalizat în niunul fel, întrucât inginerii au montat pe maşina o unitate complet nouă folosită pe post de "joker".

Comentarii (1)

  • Ce eroare!
    Cel mai rapid a fost Sebastien Loeb, in fata lui Solberg, iar Ogier pe 3
    http://www.wrc.com/news/ss1-loeb-takes-opening-honours-in-argentina/?fid=14753
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru