Ogier, motivat să câştige Raliul Greciei

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 06.06.2011
Sebastien Ogier speră să treacă peste dezamăgirea din Raliul Argentinei şi să obţină victoria în Grecia pentru a rămâne în cursa pentru titlul mondial.

Sebastien Ogier se îndrepta spre o victorie confortabilă în Raliul Argentinei când o neconcordanţă intre notiţe şi traseu l-a determinat să se rostogolească şi să-şi avarieze direcţia maşinii Citroen DS3 WRC.

Chiar dacă a putut continua raliul, defecţiunea l-a obligat să piardă timp preţios şi în cele din urmă a terminat doar pe locul trei, oferindu-i victoria lui Sebastien Loeb. Francezul este însă determinat să revină în forţă şi să câştige Raliul Greciei de la finalul săptămânii viitoare pentru a reintra în cursa pentru titlul mondial.

"Ar fi trebuit să am victoria, dar am terminat pe locul trei şi am pierdut şi mai multe puncte în faţa lui Sebastien Loeb şi Mikko Hirvonen în campionat. Nu este o situaţie bună, pentru că întotdeauna este dificil pentru câteva zile după ce comiţi o greşeală. A fost o greşeală stupidă, dar sunt sigur că voi sosi în Grecia pentru următorul raliu cu şi mai multă motivaţie să câştig", a declarat pilotul echipei Citroen.

În primele şase etape din sezonul 2011 al WRC, Ogier a obţinut două victorii şi a fost lider în alte două raliuri, însă accidentele suferite în Mexic şi Argentina l-au împiedicat să obţină rezultate care l-ar fi apropiat semnificativ în clasament de Loeb.

Via | WRC

Taguri: Citroen, Ogier

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru