Ogier

Vineri, 21 Octombrie 2011 | WRC

Raliul Spaniei, PS 1-3/18: Loeb, lider detaşat

Sebastien Loeb este lider în Raliul Spaniei după primele trei probe speciale, în care Sebastien Ogier şi Mikko Hirvonen au pierdut timp preţios din cauza prafului foarte dens.
Miercuri, 19 Octombrie 2011 | WRC

Sainz nu înţelege tensiunile dintre Loeb şi Ogier

Dublul campion mondial Carlos Sainz nu înţelege de ce Citroen nu este capabilă să gestioneze relaţiile tensionate dintre Sebastien Loeb şi Sebastien Ogier.
Luni, 17 Octombrie 2011 | WRC

Citroen: "Loeb ne-a încurcat planurile pentru Ogier"

Olivier Quesnel a dezvăluit că planurile de viitor ale celor de la Citroen pentru Sebastien Ogier au fost bulversate de decizia lui Sebastien Loeb de a rămâne la echipă până în 2013.
Luni, 10 Octombrie 2011 | WRC

Ogier şi Hirvonen vor face rocada la Ford şi Citroen!

Sebastien Ogier va pleca la Ford la finalul acestui sezon, iar locul său la Citroen va fi luat de Mikko Hirvonen, potrivit unor surse citate de publicaţia Autosport.
Luni, 03 Octombrie 2011 | WRC

Citroen îl favorizează pe Loeb în lupta pentru titlu

Citroen a confirmat că îl va favoriza pe Sebastien Loeb în lupta pentru titlul mondial, chiar dacă coechipierul său Sebastien Ogier s-a apropiat la numai trei puncte.
Luni, 03 Octombrie 2011 | WRC

Petter Solberg, exclus din Raliul Franţei!

Petter Solberg a fost exclus din Raliul Franţei pentru încălcarea regulamentului tehnic, decizie în urma căreia Mikko Hirvonen l-a egalat pe Sebastien Loeb în clasamentul general.
Duminica, 02 Octombrie 2011 | WRC

Sebastien Ogier a câştigat Raliul Franţei!

Sebastien Ogier a câştigat Raliul Franţei şi s-a apropiat la numai trei puncte de Sebastien Loeb în clasamentul general, la fel ca şi Mikko Hirvonen. Mini a obţinut locul doi prin Dani Sordo.
Sambata, 01 Octombrie 2011 | WRC

Raliul Franţei, PS 13-17/23: Ogier a preluat conducerea

Sebastien Ogier are un avans de aproape 10 secunde în fruntea Raliului Franţei în faţa lui Dani Sordo la finalul celei de-a două zile a competiţiei.
Sambata, 01 Octombrie 2011 | WRC

Raliul Franţei, PS 12/23: Sordo, lider cu avans minim în faţa lui Ogier

Dani Sordo şi-a păstrat prima poziţie în Raliul Franţei la finalul primei bucle de sâmbătă, însă are un avans de numai două zecimi de secundă în faţa lui Sebastien Ogier.
Joi, 29 Septembrie 2011 | WRC

Ogier refuză să confirme dacă rămâne la Citroen în 2012

Sebastien Ogier a refuzat să precizeze dacă va concura pentru Citroen şi în sezonul 2012, în mijlocul speculaţiilor că este dorit de rivalii de la Ford şi Volkswagen.
Luni, 26 Septembrie 2011 | WRC

Ogier, dispus să accepte ordine de echipă în Raliul Franţei

Sebastien Ogier a dezvăluit că va accepta un eventual ordin de echipă de la Citroen pentru a-l ajuta pe Sebastien Loeb să câştige Raliul Franţei.
Joi, 22 Septembrie 2011 | WRC

WRC: VW confirmă interesul pentru Ogier pentru 2013

Volkswagen a confirmat că este interesată să-l recruteze pe Sebastien Ogier de la Citroen în perspectiva sezonului 2013 al Campionatului Mondial de Raliuri.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 16 Septembrie 2011 | WRC

Presă: Ogier va semna cu Ford pentru 2012!

Sebastien Ogier este pe punctul de a semna un contract cu Ford pentru sezonul 2012 al Campionatului Mondial de Raliuri, potrivit agenţiei France24.
Marti, 13 Septembrie 2011 | WRC

Loeb se simte sub presiune după înfrângerea din Australia

Sebastien Loeb susţine că este sub presiune după accidentul suferit în Raliul Australiei, în urma căruia Mikko Hirvonen s-a apropiat la numai 15 puncte în clasamentul general.
Duminica, 11 Septembrie 2011 | WRC

Hirvonen a câştigat Raliul Australiei!

Mikko Hirvonen a câştigat Raliul Australiei după ce coechipierul său Jari Matti Latvala i-a cedat intenţionat poziţia de lider, într-o etapă în care şi Citroen a apelat la ordine de echipă.
Sambata, 10 Septembrie 2011 | WRC

Raliul Australiei, PS 11-20/26: Latvala a preluat conducerea

Jari Matti Latvala este noul lider în Raliul Australiei şi are un avans de aproape 23 de secunde în faţa coechipierului său de la Ford, Mikko Hirvonen.
Vineri, 09 Septembrie 2011 | WRC

Loeb şi Ogier au abandonat în Raliul Australiei!

Sebastien Loeb şi Sebastien Ogier au abandonat în Raliul Australiei la interval de numai două probe speciale în urma unor accidente suferite vineri dimineaţă.
Joi, 08 Septembrie 2011 | WRC

Raliul Australiei, PS 1-2/26: Luptă strânsă între Ogier şi Loeb

Sebastien Ogier şi Sebastien Loeb sunt despărţiţi de numai 0.6 secunde în fruntea Raliului Australiei după primele două probe speciale.
Luni, 05 Septembrie 2011 | WRC

Loeb: "Va fi dificil, dar vreau să câştig în Australia"

Sebastien Loeb are ca obiectiv victoria în Raliul Australiei, însă admite că nu va fi uşor să se impună pentru că va pleca primul pe traseu.
Vineri, 26 August 2011 | WRC

Ogier ameninţă că pleacă de la Citroen dacă Loeb este pilotul numărul 1!

Sebastien Ogier a avertizat că ia în calcul o despărţire prematură de Citroen în cazul în care Sebastien Loeb are în contract o clauză că este pilotul numărul 1 al echipei.

Tag-uri similare

Ford, Citroen, video, Raikkonen, Loeb, Kubica, Hirvonen, Ogier, Latvala, Solberg
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru