Sainz nu înţelege tensiunile dintre Loeb şi Ogier

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 19.10.2011
Dublul campion mondial Carlos Sainz nu înţelege de ce Citroen nu este capabilă să gestioneze relaţiile tensionate dintre Sebastien Loeb şi Sebastien Ogier.

Tensiunile dintre Sebastien Loeb şi Sebastien Ogier sunt pe cale să atingă un nou nivel la sfârşitul acestei săptămâni cu ocazia Raliului Spaniei, în condiţiile în care cei doi piloţi sunt despărţiţi de numai trei puncte în clasamentul general.

Ogier şi-a manifestat în mod public nemulţumirea pentru faptul că Citroen îl sprijină deschis pe Loeb, iar dublul campion mondial Carlos Sainz şi-a arătat surprinderea pentru faptul că francezii nu reuşesc să gestioneze relaţia dintre cei doi coechipieri.

"Pe tot parcursul istoriei, în echipele de raliuri este normal ca cele mai bune echipe să aibă întotdeauna coechipieri buni. Nu există nimic nou în această situaţie, uitaţi-vă la Toyota, Lancia, Subaru şi chiar Citroen în trecut. Întotdeauna a fost normal să ai piloţi puternici în aceeaşi echipă în acelaşi timp. Pentru mine este posibil să gestionez doi piloţi foarte buni şi nu văd de ce nu s-ar putea face asta şi în viitor", a declarat spaniolul.

Potrivit ultimelor informaţii, Ogier este pregătit să renunţe la ultimul an de contract cu Citroen pentru a pleca la Ford, locul său urmând să fie luat chiar de pilotul pe care îl va înlocui la constructorul american, Mikko Hirvonen.

Via | Autosport

Comentarii (1)

  • florin8
    Chiar asa...nici eu nu inteleg acest lucru. M-as bucura ca Ogier sa ramana si sezonul urmator la Citroen.
    1 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru