WRC: VW confirmă interesul pentru Ogier pentru 2013

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 22.09.2011
Volkswagen a confirmat că este interesată să-l recruteze pe Sebastien Ogier de la Citroen în perspectiva sezonului 2013 al Campionatului Mondial de Raliuri.

Semnele date de Sebastien Ogier privind intenţiile de a părăsi Citroen în cazul în care coechipierul său Sebastien Loeb este pilotul numărul 1 al echipei a atras imediat atenţia rivalilor.

După ce săptămână trecută presa franceză a dezvăluit că Ogier a ajuns deja la un acord verbal cu Ford pentru 2012, constructorul Volkswagen a admis prin vocea consultantului Carlos Sainz că este interesat de serviciile sale, însă doar din sezonul 2013.

"Sebastien Ogier este unul dintre piloţii tineri şi este foarte rapid. Suntem interesaţi de el pentru viitor. Pentru moment este sub contract cu Citroen, dar niciodată nu poţi să ştii ce se va întâmpla", a declarat dublul campion mondial.

VW are şanse minime să-l recruteze pe Ogier anul viitor, întrucât vaconcura în WRC doar din sezonul 2013 cu noul Polo R. Ogier are contract cu Citroen pentru anul viitor, însă francezul a refuzat să comenteze pe ce durată de timp este înţelegerea, limitându-se să declare: "Contract? Ce înseamnă asta?".

Via | MaxRally

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru