Ogier refuză să confirme dacă rămâne la Citroen în 2012

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 29.09.2011
Sebastien Ogier a refuzat să precizeze dacă va concura pentru Citroen şi în sezonul 2012, în mijlocul speculaţiilor că este dorit de rivalii de la Ford şi Volkswagen.

Sebastien Ogier are contract cu Citroen Racing până la sfârşitul sezonului 2013, însă presa internaţională speculează că a primit deja o ofertă concretă pentru anul viitor, în timp ce rivalii de la Volkswagen au recunoscut la rândul lor interesul pentru serviciile sale.

Francezul a avertizat anterior că va părăsi echipa dacă coechipierul său Sebastien Loeb va avea în continuare statut de pilot numărul 1, însă cel puţin deocamdată a refuzat să precizeze ce va face anul viitor.

"Pentru moment mă voi concentra pe acest raliu şi pe finalul sezonului. Singurul lucru pe care îl spun este că am contract cu Citroen pentru încă doi ani", a precizat el.

Întrebat dacă îl va ajuta pe Loeb să câştige titlul mondial în acest sezon, aşa cum a sugerat într-un comunicat de presă al echipei Citroen înainte de Raliul Franţei, Ogier a replicat: "Cred că trebuie să întrebaţi echipa, nu sunt persoana potrivită să răspund. Eu abordez raliul la fel ca de obicei pentru a obţine cel mai bun rezultat pentru mine.

Aşa cum am văzut în ultimul raliu, cred că şansele mele la titlu s-au terminat, iar dacă mai aveţi întrebări, întrebaţi echipa", a adăugat el.

În ciuda relaţiei tensionate dintre cei doi francezi, Loeb insistă că nu are nicio problemă cu Ogier. "Suntem imnpreuna în aceeaşi echipă şi continuăm să vorbim unul cu celălalt", a precizat el.

Via | Autosport

Taguri: Citroen, Loeb, Ogier

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru