Presă: Ogier va semna cu Ford pentru 2012!

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 16.09.2011
Sebastien Ogier este pe punctul de a semna un contract cu Ford pentru sezonul 2012 al Campionatului Mondial de Raliuri, potrivit agenţiei France24.

Decizia lui Sebastien Loeb de a rămâne la Citroen pentru încă două sezoane l-a determinat pe coechipierul său Sebastien Ogier să întoarcă spatele constructorului care l-a promovat în Campionatul Mondial de Raliuri.

Nemulţumit de faptul că Citroen continuă să-l favorizeze pe Loeb în lupta pentru titlul mondial, Ogier este decis să plece la rivalii de la Ford, iar agenţia France24 susţine că cele două părţi au ajuns deja la un acord verbal în urma mai multor runde de negocieri, semnarea unui contract fiind acum o simplă formalitate.

La sfârşitul lunii august, Ogier dezvăluia că actualul său contract cu Citroen expiră la finalul sezonului 2013, însă la numai o zi distantă avertiza că va părăsi echipa în cazul în are Loeb va avea statut de pilot numărul 1. Situaţia a căpătat accente dramatice în Raliul Australiei, când Ogier a fost obligat de echipă să piardă 15 minute în penultima probă specială şi să rateze astfel locul 8 în clasament pentru a-i permite lui Loeb să obţină punctul acordat poziţiei a 10-a.

În acest moment nu este foarte clar dacă Ford va utiliza trei maşini de uzină în sezonul viitor sau dacă va renunţa la serviciile lui Mikko Hirvonen, al cărui contract cu constructorul american expiră la finalul acestui an.

Via | France24 | MTV3

Taguri: Citroen, Ford, Ogier

Comentarii (1)

  • pacpac
    aaa
    interesant ar fi sa plece ogier la ford si sa vina hirvonen la citroen ar faina lupta
    2 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru