Ogier şi Hirvonen vor face rocada la Ford şi Citroen!

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 10.10.2011
Sebastien Ogier va pleca la Ford la finalul acestui sezon, iar locul său la Citroen va fi luat de Mikko Hirvonen, potrivit unor surse citate de publicaţia Autosport.

Tensiunile dintre Sebastien Ogier şi Sebastien Loeb sunt pe cale să provoace o ruptură în cadrul echipei Citroen la finalul acestui sezon.

Speculaţiile privind intenţiile lui Ogier de a-şi rezilia contractul din cauza faptului că Citroen îl susţine pe Loeb în lupta pentru titlu sunt amplificate de mai multe surse, care susţin că francezul va concura pentru rivalii de la Ford începând de anul viitor.

Informaţiile vin la numai câteva săptămâni după ce presa franceză anunţa că Ogier a ajuns la un acord verbal cu Ford în perspectiva unei colaborări, iar o sursă din cadrul constructorului american a confirmat speculaţiile. "Venirea lui Ogier aici este probabil cel mai bun lucru care s-ar putea întâmpla. Există sentimentul că suntem din nou într-o zonă de confort. Venirea unui pilot precum Ogier va mişca lucrurile din temelii", a declarat o sursă din cadrul echipei Ford pentru publicaţia Autosport.

Ford speră ca Ogier să aibă un cuvânt greu de spus în lupta pentru titlu, întrucât nu a câştigat niciun titlu mondial la piloţi în WRC în ultimul deceniu, iar ultimul trofeu la constructori datează din sezonul 2007.

În plus, aceleaşi surse susţin că noul coechipier al lui Loeb va fi Mikko Hirvonen, al cărui contract cu Ford urmează să expire la sfârşitul acestui sezon. Cei doi potenţiali coechipieri la Citroen îşi împart prima poziţie în clasamentul general cu 196 de puncte cu numai două raliuri înainte de finalul sezonului.

Via | Autosport

Comentarii (1)

  • florin8
    Chiar ar fi interesant sa vina Mikko la Citroen si Ogier sa mearga la Ford... Oricum,anul asta va fi un final foarte interesant.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru