Ogier, dispus să accepte ordine de echipă în Raliul Franţei

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 26.09.2011
Sebastien Ogier a dezvăluit că va accepta un eventual ordin de echipă de la Citroen pentru a-l ajuta pe Sebastien Loeb să câştige Raliul Franţei.

Citroen a impus ordine de echipă în Raliul Australiei pentru a-l ajuta pe Sebastien Loeb să câştige un punct suplimentar, în condiţiile în care Mikko Hirvonen a câştigat etapa şi s-a apropiat la numai 15 puncte de liderul clasamentului general.

În urma ordinelor de echipă, Sebastien Ogier a terminat în afara punctelor şi are şanse minime să-l devanseze pe Loeb în clasamentul general, atât timp cât Hirvonen rămâne la rândul său în cursa pentru trofeu.

De aceea, Ogier a admis că va accepta un eventual ordin de echipă în Raliul Franţei de la sfârşitul acestei săptămâni. "Sunt la dispoziţia echipei pentru a o ajuta să câştige mai multe titluri", a declarat francezul în cadrul unui preview pentru Raliul Franţei.

Între timp, Loeb abordează cu precauţie raliul din ţara sa natală, chiar dacă a câştigat ediţia de anul trecut, prima desfăşurată prin oraşul său natal.

"Trebuie să fim atenţi, aşa cum o demonstrează rezultatele din ultimele două raliuri.

O pană în Germania şi am pierdut victoria, iar un moment de neatenţie în Australia m-a împiedicat să abordez cu calm sfârşitul sezonului. Am câştigat Raliul Frantei anul trecut, aşa că suntem favoriţi şi vom face tot posibilul să onorăm această poziţie. Dar victoriile nu cad din pom!", a avertizat septuplul campion mondial.

Via | Citroen Racing

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru