Loeb: "Hirvonen şi Ogier vor lupta pentru titlu în 2013"

de Daniel Popescu
Vineri, 12.10.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Sebastien Loeb anticipează că titlul mondial în WRC de anul viitor se va decide între Mikko Hirvonen şi Jari Matti Latvala.

Sebastien Loeb priveşte cu detaşare sezonul 2013 al Campionatului Mondial de Raliuri din perspectiva unui pilot care va concura în numai cinci raliuri. Francezul, care a câştigat duminică al nouălea titlu mondial în WRC, consideră că anul viitor lupta pentru supremaţie se va da între Citroen şi Volkswagen, echipe de uzină ce vor fi reprezentate în primul rând de Mikko Hirvonen şi, respectiv, Sebastien Ogier. Pilotul echipei Citroen îi exclude astfel din ecuaţie pe Jari Matti Latvala, pe care îl acuză de inconstanţă, şi Petter Solberg, campionul mondial din 2003.

"Lupta pentru titlu se va da probabil între Hirvonen şi Ogier, dacă cei de la Volkswagen vor fi acolo sus. De asemenea, Latvala are potenţial, dar nu este constant în rezultate şi nu ştiu dacă va rezolva această problemă la un moment dat. Îmi voi arunca privire spre luptă şi va fi interesant de văzut. Voi urmări un pic acţiunea din elicopter şi mă voi bucura de asta", a declarat el.

Urmareste Automarket
Loeb a început deja pregătirile pentru Raliul Italiei de la sfârşitul săptămânii viitoare şi, chiar dacă etapa nu mai are nicio miză reală, francezul insistă că este determinat să câştige în Sardinia.

"Când mă aliniez la start, obiectivul meu este să obţin cel mai bun rezultat şi, prin urmare, să câştig.

Vreau să mă bucur când pilotez şi să obţin cât mai mult posibil în ceea ce va fi unul dintre ultimele mele raliuri. Sardinia este un eveniment dificil şi îmi amintesc că am avut unele lupte împotriva unor rivali care au fost întotdeauna rapizi pe această suprafaţă. Am văzut în ultimele raliuri că nu suntem cu mult înaintea celorlalţi, aşa că vom lupta din greu", a mai precizat el.

Via Autosport, Citroen

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru