Hirvonen şi Ogier vor concura în două etape din IRC

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 20.05.2010
Sebastien Ogier şi Mikko Hirvonen vor concura în următoarele două etape din Intercontinental Rally Challenge, potrivit unor informaţii neoficiale.

Presa internaţională susţine că Mikko Hirvonen şi Sebastien Ogier, doi dintre cei mai buni piloţi din Campionatul Mondial de Raliuri, vor reveni în următoarele săptămâni în competiţia Intercontinental Rally Challenge (IRC).

Ogier, în prezent pilot la Citroen Junior, este creditat cu şanse mari să piloteze un Peugeot 2007 S2000 în Raliul Italia-Sardinia şi în Raliul Ypres din Belgia, în timp ce Hirvonen (BP Ford) ar putea concura doar în al doilea eveniment la volanul unui Ford Fiesta S2000.

Oportunitatea a apărut datorită faptului că cele două evenimente sunt programate în 4-6 iunie şi, respectiv, 24-26 iunie, în timp ce sezonul de WRC va beneficia de o perioadă de pauză de 40 de zile între Raliul Portugaliei (28-30 mai) şi Raliul Bulgariei (9-11 iulie).

Ambii piloţi au concurat în prima etapă a sezonului 2010 din IRC, desfăşurata la începutul anului pe străzile din Monte Carlo. Hirvonen a câştigat raliul după ce Ogier, care stabilise cei mai buni timpi, a fost nevoit să abandoneze din cauza unor probleme tehnice la maşină.

Via | Autosport

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru