Prima imagine cu noul Ford Fiesta Rally 4: modelul destinat raliurilor dezvoltă 213 CP și va fi disponibil pentru comandă începând cu 1 aprilie

de Cornel Șocariciu
Marti, 17.03.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Divizia M-Sport Ford din Polonia a pregătit o serie de informații referitoare la noul Fiesta Rally 4. Modelul destinat raliurilor înlocuiește vechiul Fiesta R2 și propune atât modificări la nivelul suspensiilor, cât și îmbunătățiri în dreptul motorizării. Comenzile vor fi deschise începând cu 1 aprilie.

La finalul anului trecut, Peugeot a lansat noul 208 Rally 4. Acum, divizia M-Sport Ford din Polonia a publicat prima imagine și o serie de informații referitoare la noul Fiesta Rally 4.

Modelul este destinat piloților aflați la început de carieră și înlocuiește vechea variantă R2.

Conform diviziei M-Sport Ford din Polonia, piloții care au concurat în 2019 pe fostul Ford Fiesta R2 au reușit să se impună în mai multe campionate regionale și naționale, inclusiv să câștige patru dintre cele cinci etape din cadrul campionatului Junior ERC3. Iar rezultatele obținute de acest model s-au tradus în livrări excelente: 110 unități Fiesta R2 fabricate în ultimul an.

Noua versiune Fiesta Rally 4 este echipată cu același motor EcoBoost de un litru, iar resursele livrate ajung la 213 CP și 315 Nm. Totodată, divizia M-Sport din Polonia spune că a îmbunătățit atât transmisia, cât și sistemul de răcire al motorului.

În același timp, inginerii diviziei M-Sport au operat o serie de modificări la nivelul suspensiei, iar sistemul de evacuare a fost înlocuit cu unul cu o masă totală mai mică.

Noul Ford Fiesta Rally 4 va fi disponibil pentru comenzi începând cu 1 aprilie.

De asemenea, clienții care au deja un exemplar Fiesta R2 vor putea opta pentru un pachet separat de îmbunătățiri astfel încât modelul să treacă la noua specificație.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru