M-sport ford

Marti, 17 Martie 2020 | Modele noi

Prima imagine cu noul Ford Fiesta Rally 4: modelul destinat raliurilor dezvoltă 213 CP și va fi disponibil pentru comandă începând cu 1 aprilie

Divizia M-Sport Ford din Polonia a pregătit o serie de informații referitoare la noul Fiesta Rally 4. Modelul destinat raliurilor înlocuiește vechiul Fiesta R2 și propune atât modificări la nivelul suspensiilor, cât și îmbunătățiri în dreptul motorizării. Comenzile vor fi deschise începând cu 1 aprilie.
Luni, 13 Ianuarie 2020 | Motorsport

Campionatul Mondial de Raliuri 2020: constructorii au prezentat mașinile și echipajele cu care atacă cele 14 raliuri ale sezonului

M-Sport Ford, Toyota și Hyundai sunt cele trei echipe care se vor duela în 2020 în Campionatul Mondial de Raliuri. Constructorii au prezentat echipajele și mașinile cu care vor concura în cele 14 runde pregătite pentru acest sezon.
Duminica, 27 Ianuarie 2019 | Motorsport

Sebastien Ogier câștigă Raliul Monte Carlo: francezul aduce victoria cu numărul 100 din istoria Citroen în WRC

Sebastien Ogier a câștigat Raliul Monte Carlo cu un avans de doar 2.2 secunde în fața belgianului Thierry Neuville. Estonianul Ott Tanak termină pe ultima treaptă a podiumului, în fața lui Sebastien Loeb.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru