Raliul Monte Carlo

Duminica, 26 Ianuarie 2020 | Motorsport

Thierry Neuville câștigă Raliul Monte Carlo: Sebastien Ogier și Elfyn Evans au completat podiumul

Thierry Neuville a câștigat Raliul Monte Carlo cu un avans de 12.6 secunde în fața francezului Sebastien Ogier. Elfyn Evans termină pe ultima treaptă a podiumului, în fața finlandezului Esapekka Lappi.
Marti, 21 Ianuarie 2020 | Motorsport

Noul Renault Clio Rally R2: modelul dedicat raliurilor debutează în etapa din Monte Carlo

Renault a publicat primele imagini și detalii referitoare la noul Clio Rally. Modelul destinat raliurilor va putea fi văzut în premieră în cadrul Raliului Monte Carlo, eveniment în cardul căruia Clio Rally va avea rol de mașină de deschidere.
Duminica, 27 Ianuarie 2019 | Motorsport

Sebastien Ogier câștigă Raliul Monte Carlo: francezul aduce victoria cu numărul 100 din istoria Citroen în WRC

Sebastien Ogier a câștigat Raliul Monte Carlo cu un avans de doar 2.2 secunde în fața belgianului Thierry Neuville. Estonianul Ott Tanak termină pe ultima treaptă a podiumului, în fața lui Sebastien Loeb.
Joi, 15 Octombrie 2015 | WRC

Raliul Monte Carlo, în pericol să fie exclus din calendarul WRC pentru 2016

Raliul Monte Carlo şi Raliul Franţei nu doresc să cedeze controlul asupra drepturilor TV, motiv pentru care riscă să fie excluse din calendarul sezonului 2016 al Campionatului Mondial de Raliuri.
Luni, 26 Ianuarie 2015 | WRC

Raliul Monte Carlo în 10 imagini spectaculoase

Raliul Monte Carlo a oferit peisaje spectaculoase cu zăpadă, noroi şi ceaţă densă, dar şi evenimente dramatice pentru câţiva dintre piloţii implicaţi în accidente.
Luni, 26 Ianuarie 2015 | WRC

Ogier a câştigat Raliul Monte Carlo! Loeb, cele mai multe victorii în probele speciale

Sebastien Ogier a obţinut victoria în Raliul Monte Carlo, după ce duelul echilibrat cu Sebastien Loeb s-a încheiat prematur după o eroare comisă de nonuplul campion mondial.
Luni, 22 Decembrie 2014 | WRC

Kubica va rămâne în WRC şi în sezonul 2015 şi va concura cu Ford Fiesta RS WRC

Robert Kubica este pe lista de participanţi a Raliului Monte Carlo, semn că polonezul îşi va continua participarea în WRC şi în sezonul 2015.
Miercuri, 26 Noiembrie 2014 | WRC

Loeb exclude revenirea în WRC cu un program complet

Sebastien Loeb insistă că participarea în Raliul Monte Carlo va fi o prezenţă singulara în sezonul 2015 al WRC, întrucât nu intenţionează să revină în competiţie cu un program complet.
Luni, 24 Noiembrie 2014 | WRC

Loeb va concura în Raliul Monte Carlo 2015 cu un Citroen DS3 WRC

Sebastien Loeb a fost invitat de Citroen să concureze în Raliul Monte Carlo din luna ianuarie cu un DS3 WRC, ca parte a unui program de promovare a brandului DS al constructorului francez.
Luni, 20 Ianuarie 2014 | WRC

Ogier a câştigat Raliul Monte Carlo desfăşurat pe gheaţă, zăpadă şi ploaie

Sebastien Ogier a obţinut victoria în Raliul Monte Carlo la capătul unei etape în care ploile şi ninsorile au îngreunat semnificativ evoluţiile piloţilor. Robert Kubica a abandonat după ce a fost lider în primele două probe.
Joi, 16 Ianuarie 2014 | WRC

Avancronica Raliului Monte Carlo - debut tradiţional în noul sezon de WRC

Raliul Monte Carlo marchează startul într-un nou sezon al Campionatului Mondial de Raliuri, care include revenirea Hyundai în competiţie şi numeroase schimbări în celelalte echipe.
Miercuri, 18 Decembrie 2013 | WRC

Delecour, sprijinit de România să concureze în Raliul Monte Carlo

Fracois Delecour va concura în Raliul Monte Carlo cu sprijinul Ministerului Turismului din România la volanul unui Ford Fiesta RS WRC al echipei M-Sport.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 12 Decembrie 2013 | WRC

Ogier şi Latvala au testat Volkswagen Polo R WRC pentru Raliul Monte Carlo

Sebastien Ogier şi Jari-Matti Latvala au participat la o sesiune de teste pentru Raliul Monte Carlo din luna ianuarie a anului viitor.
Joi, 31 Ianuarie 2013 | WRC

WRC: FIA ar putea schimba furnizorul serviciului de live-timing după Raliul Suediei

FIA a sugerat că ar putea renunţa la serviciile companiei SIT care asigură sistemul de live-timing în WRC dacă numeroasele probleme de la Monte Carlo se vor repeta şi în Raliul Suediei.
Luni, 21 Ianuarie 2013 | WRC

Loeb: "Nu voi reveni asupra deciziei de a mă retrage din WRC"

Sebastien Loeb insistă că victoria obţinută la Monte Carlo nu îi va influenţa decizia de a participa în numai patru etape de WRC din acest an.
Duminica, 20 Ianuarie 2013 | WRC

Loeb a câştigat Raliul Monte Carlo!

Sebastien Loeb a câştigat pentru a şaptea oară Raliul Monte Carlo, în timp ce Jari Matti Latvala şi Evgeny Novikov au abandonat în ultima zi. Ultimele două probe au fost anulate din cauza ploii.
Vineri, 18 Ianuarie 2013 | WRC

Raliul Monte Carlo, ziua 3: Loeb rămâne lider, Novikov urcă pe podium

Sebastien Loeb continuă să fie lider în Raliul Monte Carlo cu cinci probe înainte de final. Evgeny Novikov (M-Sport) a urcat pe locul trei, în timp ce Jari Matti Latvala a progresat pe cinci.
Vineri, 18 Ianuarie 2013 | WRC

Raliul Monte Carlo, ziua 2: Loeb îşi consolidează poziţia de lider

Sebastien Loeb are un avans confortabil în fruntea Raliului Monte Carlo la finalul celei de-a doua zile, chiar dacă a câştigat doar două dintre cele şase probe speciale.
Joi, 17 Ianuarie 2013 | WRC

Raliul Monte Carlo, ziua 1: Loeb, lider detaşat. Volkswagen produce surpriza

Sebastien Loeb este lider în clasamentul Raliului Monte Carlo la finalul primei zile, în timp ce Volkswagen a început campania cu o victorie obţinută de Sebastien Ogier chiar în prima probă specială.
Marti, 15 Ianuarie 2013 | WRC

Raliul Monte Carlo - Loeb, favorit să câştige la ultima prezenţă în Principat

Sebastien Loeb este favorit să câştige Raliul Monte Carlo, însă rivalii de la M-Sport şi Volkswagen mizează pe ninsoare pentru a putea să-i încurce planurile.

Tag-uri similare

Renault, Campionatul Mondial de Raliuri, Raliul Monte Carlo, Renault 5 Turbo, Renault R5
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru