Campionatul Mondial de Raliuri

Miercuri, 06 Martie | WRC

WRC renunță la motoarele hibride în 2025

Conducerea Campionatului Mondial de Raliuri a anunțat oficial că va renunța la motoarele hibride începând cu sezonul 2025. Totodată, a fost anunțat și un regulament tehnic nou pentru sezonul 2026.
Luni, 30 Octombrie 2023 | Motorsport

WRC: Kalle Rovanpera, campion mondial pentru a doua oară la rând

Kalle Rovanpera, pilot în cadrul echipei Toyota din WRC, a cucerit al doilea său titlu mondial în Raliul Europei Centrale. Finlandezul este cel mai tânăr dublu campion mondial din istoria competiției.
Luni, 21 Decembrie 2020 | General

Fostul pilot Jari-Matti Latvala este noul director al echipei Toyota din Campionatul Mondial de Raliuri: finlandezul îl înlocuiește pe Tommi Makinen

Jari-Matti Latvala este noul director al echipei Toyota Gazoo Racing World Rally Team. Fostul pilot finlandez a concurat alături de Toyota până în 2019.
Luni, 07 Decembrie 2020 | General

Campionatul Mondial de Raliuri: Sebastien Ogier obține al șaptelea titlu de campion. Hyundai se impune în clasamentul pe echipe

Sebastien Ogier (Toyota) a câștigat Rally Monza, ultima etapă sezonului 2020 a Campionatului Mondial de Raliuri. În urma acestui rezultat, pilotul francez obține al șaptelea titlu de campion mondial. În clasamentul pe echipe, Hyundai se impune în fața Toyota cu un avans de doar 5 puncte.
Luni, 12 Octombrie 2020 | Motorsport

Campionatul Mondial de Raliuri: Dani Sordo a câștigat Raliul Sardiniei, iar Hyundai urcă pe prima poziție în clasamentul constructorilor

Dani Sordo (Hyundai) a câștigat ediția din acest an a Raliului Sardiniei. Thierry Neuville (Hyundai) a încheiat pe locul secund în clasamentul etapei, iar podiumul a fost completat de Sebastien Ogier (Toyota).
Luni, 21 Septembrie 2020 | General

Campionatul Mondial de Raliuri: Elfyn Evans a câștigat Raliul Turciei și a devenit noul lider al clasamentului general

Elfyn Evans s-a impus în Raliul Turciei. Pilotul Toyota revine astfel pe prima poziție a clasamentului general provizoriu și are un avans de 18 puncte în fața coechipierului Sebastien Ogier. Podiumul din Turcia a fost completat de Thierry Neuville (Hyundai) și Sebastien Loeb (Hyundai).
Luni, 07 Septembrie 2020 | Motorsport

Ott Tanak s-a impus în Raliul Estoniei: podiumul a fost completat de Craig Breen și Sebastien Ogier

Ott Tanak a câștigat Raliul Estoniei și își trece în cont prima victorie în culorile Hyundai. Pe locul secund a încheiat Craig Breen (Hyundai), în timp ce podiumul a fost completat de Sebastien Ogier (Toyota).
Duminica, 02 August 2020 | General

Pentru iubitorii de motorsport: un MG Metro 6R4 și un Talbot Lotus Sunbeam sunt scoase la licitație

Un MG Metro 6R4 din 1986 și un Talbot Lotus Sunbeam din 1980 sunt scoate la licitație de casa Silverstone Auctions. Ambele modele au concurat în numeroase etape de raliuri și au fost restaurate recent.
Joi, 02 Iulie 2020 | Motorsport

Restart în Campionatul Mondial de Raliuri: competiția va fi reluată în 4 septembrie în Estonia

Ediția actuală a Campionatului Mondial de Raliuri va fi reluată în luna septembrie, cu Raliul Estoniei. Până la finalul anului, organizatorii pregătesc cel puțin cinci etape.
Marti, 09 Iunie 2020 | Motorsport

Campionatul Mondial de Raliuri: ediția din acest an a Raliului Marii Britanii a fost anulată

Organizatorii Raliului Marii Britanii au anunțat că ediția din acest an a competiției va fi anulată. Inițial, evenimentul era programat pentru intervalul 29 octombrie - 1 noiembrie.
Joi, 04 Iunie 2020 | Motorsport

Campionatul Mondial de Raliuri: etapele din Finlanda și Noua Zeelandă au fost anulate

Organizatorii Raliului Finlandei și cei care pregătesc etapa din Noua Zeelandă au decis ca edițiile din acest an să fie anulate. În aceste condiții, sezonul 2020 al WRC s-ar putea relua la finalul lunii septembrie în Turcia.
Sambata, 02 Mai 2020 | Motorsport

Un nou trailer pentru jocul WRC 9: imagini în premieră cu Raliul Noii Zeelande

Jocul WRC 9 a primit un nou trailer, iar acesta arată în premieră cum va arăta Raliul Noii Zeelande, una dintre cele trei noi etape introduse în noua ediție. Lansarea jocului va avea loc în luna septembrie.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 30 Aprilie 2020 | Motorsport

Ediția din acest an a Raliului Portugaliei a fost anulată: Campionatul Mondial de Raliuri s-ar putea relua în luna iulie în Kenya

Organizatorii Raliului Portugaliei au anunțat că ediția din acest an a fost anulată. Inițial, etapa din Portugalia era programată în intervalul 21 - 24 mai. Totodată, etapa din Italia (4-7 iunie) a fost amânată, ceea ce înseamnă că actuala ediție a Campionatului Mondial de Raliuri s-ar putea relua în Kenya în 16 iulie.
Miercuri, 25 Martie 2020 | Motorsport

Noutăți în Campionatul Mondial de Raliuri: etapele din Portugalia și Sardinia au fost amânate

Reprezentanții FIA au anunțat că etapele din Campionatul Mondial de Raliuri programate în Portugalia și Sardinia vor fi amânate din cauza pandemiei de coronavirus SARS-CoV-2. Iniția, etapa din Portugalia a fost programată pentru finalul lunii mai, în timp ce Raliul Sardiniei ar fi trebuit să înceapă în 4 iunie.
Vineri, 20 Martie 2020 | General

Primul trailer pentru viitorul joc video WRC 9: lansarea este programată pentru 3 septembrie

Pasionații de motorsport, dar și iubitorii de jocuri video au un nou motiv de bucurie: în luna septembrie se lansează noul WRC 9. Jocul video promite 3 raliuri noi și va fi disponibil și pentru viitoarele platforme PlayStation 5 și Xbox Series X.
Luni, 17 Februarie 2020 | Motorsport

Elfyn Evans câștigă Raliul Suediei: Ott Tanak și Kalle Rovanpera completează podiumul

Elfyn Evans (Toyota) a câștigat Raliul Suediei și își trece în cont a doua victorie a carierei sale în WRC. O altă surpriză majoră a fost prezența tânărului Kalle Rovanpera (19 ani) pe poziția a treia a clasamentului general.
Duminica, 26 Ianuarie 2020 | Motorsport

Thierry Neuville câștigă Raliul Monte Carlo: Sebastien Ogier și Elfyn Evans au completat podiumul

Thierry Neuville a câștigat Raliul Monte Carlo cu un avans de 12.6 secunde în fața francezului Sebastien Ogier. Elfyn Evans termină pe ultima treaptă a podiumului, în fața finlandezului Esapekka Lappi.
Luni, 20 Ianuarie 2020 | Motorsport

Modificări în calendarul Campionatului Mondial de Raliuri: organizatorii renunță la etapa din Chile și reprogramează Raliul Argentinei

Oficialii FIA au decis să elimine etapa din Chile din cadrul Campionatului Mondial de Raliuri. Organizatorii raliului din America de Sud au fost cei care au inițiat această procedură ca urmare a tensiunilor politice din țară.
Luni, 13 Ianuarie 2020 | Motorsport

Campionatul Mondial de Raliuri 2020: constructorii au prezentat mașinile și echipajele cu care atacă cele 14 raliuri ale sezonului

M-Sport Ford, Toyota și Hyundai sunt cele trei echipe care se vor duela în 2020 în Campionatul Mondial de Raliuri. Constructorii au prezentat echipajele și mașinile cu care vor concura în cele 14 runde pregătite pentru acest sezon.
Luni, 09 Decembrie 2019 | Motorsport

Modificări în Mondialul de Raliuri: din 2022 modelele vor avea sistem hibrid de propulsie cu motor electric de 136 CP

FIA a pregătit câteva modificări în cadrul Campionatului Mondial de Raliuri. Din 2022, mașinile care vor concura în grupa de top vor fi echipate cu sistem hibrid de propulsie.

Tag-uri similare

Kimi Raikkonen, WRC, Citroen C4 WRC, Campionatul Mondial de Raliuri, Sebastien Loeb, raliuri, Mikko Hirvonen, Citroen WRC, Sebastian Loeb, campionat WRC
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru