Campionatul Mondial de Raliuri

Miercuri, 06 August 2014 | Motorsport

Top 10: Cele mai bune momente ale carierei lui Colin McRae

Colin McRae a obţinut un singur titlu mondial în WRC, însă cariera sa a fost presărată cu numeroase momente speciale, inclusiv prin participări în Raliul Dakar şi Cursa de 24 de ore de la Le Mans.
Marti, 10 Iunie 2014 | WRC

Volkswagen va rămâne în WRC cel puţin până în 2019

Volkswagen a anunţat marţi că va participa în Campionatul Mondial de Raliuri cel puţin până în 2019, după ce conducerea a aprobat planurile pentru o nouă generaţie a maşinii de WRC pentru 2017.
Vineri, 06 Decembrie 2013 | WRC

Toyota va reveni în WRC cu modelul Yaris, dar nu a stabilit încă anul

Toyota a confirmat că va reveni în Campionatul Mondial de Raliuri cu o maşină bazată pe modelul Yaris, dar nu a decis încă sezonul în care va participa.
Miercuri, 06 Noiembrie 2013 | WRC

Robert Kubica - de la ratarea carierei în Formula 1 la campion în raliuri în mai puţin de trei ani

Robert Kubica a avut nevoie de mai puţin de trei ani pentru a trece peste ratarea carierei în Formula 1 şi a câştiga un titlu de campion în raliuri după accidentul dramatic suferit în 2011.
Miercuri, 04 Septembrie 2013 | WRC

FEATURE: Faţa nevăzută a Campionatului Mondial de Raliuri

Echipele care concurează în WRC se confruntă cu gestionarea logistică a 13 etape într-un interval de numai 11 luni fără să iasă în evidenţă în ochii fanilor care îşi urmăresc idolii.
Luni, 19 August 2013 | WRC

VIDEO: Primul trailer pentru noul joc WRC 4

Studioul de jocuri Milestone a realizat primul trailer pentru noul titlu WRC 4, în care vei putea intra în pielea piloţilor din sezonul 2013 al Campionatului Mondial de Raliuri.
Vineri, 02 August 2013 | WRC

Pirelli revine în WRC ca furnizor de pneuri. Semne rele pentru F1?

Pirelli va deveni al patrulea furnizor de pneuri pentru Campionatul Mondial de Raliuri în sezonul 2014. Producătorul italian nu a anunţat încă dacă va continua să ofere cauciucuri şi în Formula 1.
Luni, 14 Ianuarie 2013 | WRC

Începe Campionatul Mondial de Raliuri - Program part-time pentru Loeb, Volkswagen mizează pe surpriză

Noul sezon al Campionatului Mondial de Raliuri va oferi un nou campion mondial după retragerea parţială a lui Sebastien Loeb, iar Volkswagen speră să profite de această oportunitate.
Miercuri, 11 Ianuarie 2012 | WRC

Avancronică WRC 2012: Tot ce trebuie să ştii despre noul sezon din WRC

Sezonul 2012 al Campionatului Mondial de Raliuri propune schimbări spectaculoase în echipe, introducerea calificărilor şi revenirea Raliului Monte Carlo.
Miercuri, 16 Noiembrie 2011 | WRC

FEATURE: Sebastien Loeb, gimnastul care a devenit regele raliurilor

Automarket vă prezintă povestea gimnastului şi inginerului Sebastien Loeb, care a devenit octuplu campion mondial în WRC deşi a debutat în raliuri abia la 21 de ani.
Vineri, 24 Iunie 2011 | WRC

WRC vrea să revină în Africa şi Orientul Mijlociu

Africa şi Orientul Mijlociu sunt destinaţiile pe care FIA le are în vedere pentru extinderea Campionatului Mondial de Raliuri.
Joi, 10 Martie 2011 | WRC

Volkswagen va oficializa în martie intrarea în WRC

Volskwagen va confirma la sfârşitul lunii martie că va participa în Campionatul Mondial de Raliuri începând din 2012 cu un buget estimat la 100 de milioane de euro anual.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 09 Februarie 2011 | WRC

FEATURE: Campionatul Mondial de Raliuri 2011: Un nou început

Un nou regulament tehnic, o nouă colecţie de maşini, revenirea constructorului Mini şi rivalitatea dintre Sebastien Loeb şi Sebastien Ogier sunt ingredientele noului sezon de WRC.
Vineri, 29 Octombrie 2010 | WRC

Raikkonen exclude revenirea în Formula 1

Kimi Raikkonen a exclus posibilitatea de a reveni în Formula 1 anul viitor şi a confirmat că negociază cu mai multe echipe pentru a rămâne în WRC.
Joi, 30 Septembrie 2010 | WRC

GALERIE FOTO: Citroen DS3 WRC a debutat la Paris

Citroen a prezentat la Paris noul model DS3 WRC cu care Sebastien Loeb va concura în sezonul 2011 al Campionatului Mondial de Raliuri.
Joi, 30 Septembrie 2010 | WRC

GALERIE FOTO: Noul Ford Fiesta RS WRC a fost prezentat la Paris

Ford a lansat la Paris noul Fiesta RS WRC, cu care constructorul american va concura în sezonul 2011 al Campionatului Mondial de Raliuri.
Duminica, 22 August 2010 | Video

VIDEO: Istoria Mini în cadrul WRC

Parcursul constructorului britanic Mini în cadrul Campionatului Mondial de Raliuri a fost sintetizat de jurnaliștii Autocar într-un filmuleț emoțional.
Duminica, 18 Iulie 2010 | General

Renault 5 Turbo împlineşte 30 de ani

Anul acesta se împlinesc 30 de ani de la debutul lui Renault 5 Turbo în lumea auto. Modelul francez a fost produs între anii 1980 şi 1984.
Luni, 07 Decembrie 2009 | Premii auto

Citroen C4 WRC, cea mai buna masina de raliu

Citroen reuseste sa isi adjudece titlul Rally Car of the Year, acordat de Autosport Awards, pentru al doilea an consecutiv. Modelul premiat: C4 WRC, masina cu care Loeb a castigat al saselea titlul mondial.
Joi, 22 Octombrie 2009 | Motorsport

WRC: Loeb si Hirvonen se pregatesc de asaltul final in Raliul Marii Britanii

Sebastien Loeb (Citroen) si Mikko Hirvonen (Ford) sunt despartiti de un singur punct in lupta pentru titlul mondial. Castigatorul din Marea Britanie va fi campion mondial!

Tag-uri similare

Kimi Raikkonen, WRC, Citroen C4 WRC, Campionatul Mondial de Raliuri, Sebastien Loeb, raliuri, Mikko Hirvonen, Citroen WRC, Sebastian Loeb, campionat WRC
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru