Raikkonen exclude revenirea în Formula 1

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 29.10.2010
Kimi Raikkonen a exclus posibilitatea de a reveni în Formula 1 anul viitor şi a confirmat că negociază cu mai multe echipe pentru a rămâne în WRC.

Negocierile lui Kimi Raikkonen cu Renault F1 Team au eşuat recent şi au generat un conflict verbal între cele două părţi, iar finlandezul a admis prin vocea managerului său că nu mai este interesat să revină în Formula 1. În schimb, fostul campion mondial al Formulei 1 continuă negocierile cu mai multe echipe pentru a continua participarea în Campionatul Mondial de Raliuri.

"Nu ne mai uităm la oportunităţile din Formula 1. Niciodată să nu spui niciodată, dar acum ochii noştri nu se îndreaptă spre F1. Raikkonen se concentreaza pe raliuri în acest moment, dar nimic nu este decis încă. Vă vom anunţa când vom avea ceva de spus. În acest moment nu s-a semnat nimic, dar vorbim cu mai multe echipe", a declarat Steve Roberston, managerul lui Raikkonen, în cadrul unui interviu acordat televiziunii finlandeze MTV3.

Robertson a refuzat să dezvăluie numele echipelor cu care Raikkonen negociază în acest moment, însă presa internaţională speculează că cel mai probabil pilotul va rămâne la Citroen Junior.

Chiar dacă Red Bull îşi va reduce contribuţia de aproape 6 milioane de euro pe care a plătit-o pentru 2010, se vehiculează că Citroen a găsit deja o soluţie pentru a-l convinge pe Raikkonen să continue la echipă.

Alte variante luate în calcul sunt Mini WRC şi Monster, însă niciuna dintre ele nu este lipsită de părţi negative. Mini va concura doar în 6 etape de WRC anul viitor, în timp ce Monster, echipa pentru care concurează Ken Block, nu are resursele financiare pentru a-l aduce pe finlandez.

Via | Autosport

Comentarii (1)

  • pacat
    Raikkonen si revenirea se exclud reciproc.
    9 10

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru