Campionatul Mondial de Raliuri

Miercuri, 27 Noiembrie 2019 | Motorsport

Sebastien Ogier semnează cu Toyota pentru sezonul 2020 al Campionatului Mondial de Raliuri: Elfyn Evans și Kalle Rovanpera completează echipa niponă

Toyota Gazoo Racing a anunțat echipajele pe care le vom vedea sub culorile niponilor în ediția 2020 a Campionatului Mondial de Raliuri. Sebastien Ogier, Elfyn Evans și Kalle Rovanpera sunt cei trei piloți care vor lua startul alături de Toyota.
Miercuri, 20 Noiembrie 2019 | Motorsport

Citroen se retrage din Campionatul Mondial de Raliuri: "Decizia a fost luată din cauza plecării lui Ogier la Toyota"

Citroen a anunțat că se retrage din Campionatul Mondial de Raliuri din cauza faptului că a rămas fără niciun pilot de top ca urmare a deciziei lui Sebastien Ogier de a pleca la rivalii de la Toyota.
Joi, 14 Noiembrie 2019 | Motorsport

Lovitură dură pentru Campionatul Mondial de Raliuri: Citroen s-ar putea retrage din competiție

Surse apropiate Citroen spun că producătorul francez s-ar putea retrage din Campionatul Mondial de Raliuri. Decizia vine la doar câteva ore de la anunțul făcut de Peugeot cu privire la revenirea în Campionatul Mondial de Anduranță.
Vineri, 01 Noiembrie 2019 | Motorsport

Ott Tanak, noul campion mondial de raliuri, se desparte de Toyota: estonianul a semnat cu Hyundai

Ott Tanak a semnat pe o perioadă de doi cu Hyundai. Astfel, pilotul estonian părăsește Toyota, echipa cu care a câștigat primul său titlu de campion mondial de raliuri.
Luni, 28 Octombrie 2019 | Motorsport

Campionatul Mondial de Raliuri: Ott Tanak a devenit campion în urma performanței din Spania. Estonianul încheie dominația de 15 ani a piloților francezi

Ott Tanak reușește să oprească dominaților piloților francezi din WRC. Dacă în ultimii 15 ani, Loeb și Ogier au câștigat fără întrerupere, estonianul reușește să se impună în sezonul actual ca urmare a performanței din penultima etapă desfășurată în Spania.
Vineri, 27 Septembrie 2019 | Motorsport

Calendarul Campionatului Mondial de Raliuri pentru 2020: Kenya, Noua Zeelandă și Japonia sunt noutățile pregătite pentru sezonul viitor

Anul viitor, Campionatul Mondial de Raliuri va include 14 runde. Pe lista noutăților se află etapele din Kenya, Noua Zeelandă și Japonia.
Luni, 16 Septembrie 2019 | Motorsport

Dublă pentru Citroen în Raliul Turciei: francezul Sebastien Ogier câștigă etapa din Campionatul Mondial de Raliuri

Sebastien Ogier a câștigat Raliul Turciei. Francezul obține astfel a treia victorie a sezonului și urcă pe locul secund în clasamentul general. Poziția a doua din Tucia a fost ocupată de Esapekka Lappi, coechipierul francezului în cadrul Citroen. Pe ultima treaptă a podiumului a urcat norvegianul Andreas Mikkelsen (Hyundai).
Luni, 26 August 2019 | Motorsport

Triplă pentru Toyota în Raliul Germaniei: Ott Tanak câștigă etapa din WRC

Ott Tanak (Toyota) a câștigat Raliul Germaniei și și-a trecut în cont a cincea victorie a senzonului. Pe locul secund a încheiat Kris Meeke, în timp ce podiumul a fost completat de Jari-Matti Latvala. Toate cele trei echipaje fac parte din echipa Toyota Gazoo Racing WRT.
Luni, 05 August 2019 | Motorsport

Estonianul Ott Tanak câștigă Raliul Finlandei: Esapekka Lappi și Jari-Matti Latvala au completat podiumul

Ott Tanak s-a impus în etapa de WRC (Campionatul Mondial de Raliuri) din Finlanda, aceasta fiind a patra victorie a estonianului din actualul sezon. Pilotul Toyota ocupă prima poziție în clasamentul general cu un avans de 22 de puncte.
Vineri, 02 August 2019 | Motorsport

Sebastien Ogier se retrage din WRC la sfârșitul sezonului 2020: francezul cu șase titluri de campion mondial nu va părăsi complet motorsportul

Pilotul francez Sebastien Ogier a anunțat că la finalul sezonului 2020 se retrage din Campionatul Mondial de Raliuri. Ogier deține șase titluri de campion mondial, iar în prezent concurează alături de Citroen.
Marti, 18 Iunie 2019 | Motorsport

Campionatul Mondial de Raliuri va avea mașini hibride începând din sezonul 2022: piloții vor avea un surplus de putere pe probele speciale

Mașinile de raliuri care vor concura în Campionatul Mondial de Raliuri (WRC) începând din sezonul 2022 vor avea sisteme hibride de propulsie furnizate de un producător unic, iar începând din 2025 dezvoltarea acestora ar putea fi extinsă.
Luni, 03 Iunie 2019 | Motorsport

Ott Tanak s-a impus în Raliul Portugaliei: Thierry Neuville și Sebastien Ogier au completat podiumul

Ott Tanak (Toyota) s-a impus în etapa de WRC (Campionatul Mondial de Raliuri) din Portugalia. Aceasta a fost a treia victorie a estonianului în acest sezon. Pe locul secund a terminat Thierry Neuville, în timp ce ultima treaptă a podiumului a fost ocupată de Sebastien Ogier.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 31 Mai 2019 | General

Un MG Metro 6R4 de Grupa B va fi scos la licitație: modelul destinat raliurilor a fost produs în 1985 și a rulat doar 11 kilometri

Un MG Metro 6R4 produs în 1985 și cu doar 11 kilometri rulați până în prezent va fi scos la licitație în 26 iulie. Conform specialiștilor, modelul destinat raliurilor ar urma să scoată din buzunarele colecționarilor cel puțin 225.000 de euro.
Luni, 13 Mai 2019 | Motorsport

Estonianul Ott Tanak câștigă etapa de WRC din Chile: Ogier și Loeb au completat podiumul

Ott Tanak (Toyota) s-a impus în etapa de WRC (Campionatul Mondial de Raliuri) din Chile. Aceasta a fost a doua victorie a estonianului în acest sezon. Pe locul secund a terminat Sebastien Ogier, campionul mondial în exercițiu, în timp ce ultima treaptă a podiumului a fost ocupată de Sebastien Loeb.
Miercuri, 24 Aprilie 2019 | Motorsport

Din culise: Sebastien Ogier vorbește despre familia sa din Campionatul Mondial de Raliuri și despre lucrurile care îl motivează

Citroen a publicat un scurt clip care îl are în prim-plan pe Sebastien Ogier. Pilotul francez deține șase titluri de campion mondial în WRC, iar în cadrul spotului acesta vorbește despre familia sa din motorsport, dar și despre lucrurile care îl motivează.
Joi, 07 Martie 2019 | Masini electrice si hibride

Electrificare în WRC: Citroen ar putea părăsi Campionatul Mondial de Raliuri dacă mașinile de competiție nu vor integra și sisteme de propulsie hibride

Oficialii Citroen sunt dispuși să renunțe la participarea în Campionatul Mondial de Raliuri în cazul în care nu vor fi introduse regulamente cu privire la posibilitatea dezvoltării unor sisteme electrificate de propulsie. Francezii spun că vor să facă acest pas la finalul anului 2020.
Luni, 18 Februarie 2019 | Motorsport

Estonianul Ott Tanak câștigă Raliul Suediei: pilotul Toyota trece pe prima poziție în clasamentul general

Ott Tanak (Toyota) a câștigat Raliul Suediei și a urcat pe prima poziție în clasamentul general. Pe locul secund a terminat Esapekka Lappi (Citroen), în timp ce ultima treaptă a podiumului a fost ocupată de Thierry Neuville (Hyundai).
Vineri, 25 Ianuarie 2019 | General

Primul trailer pentru noul joc video WRC 8: lansarea oficială va avea loc în luna septembrie

Pasionații de motorsport, dar și iubitorii de jocuri video au un nou motiv de bucurie: în luna septembrie se lansează noul WRC 8. Jocul video promite 14 raliuri și peste 100 de etape speciale.
Luni, 14 Ianuarie 2019 | Motorsport

Campionatul Mondial de Raliuri 2019: constructorii au prezentat mașinile și echipajele cu care atacă cele 14 raliuri din calendar

Citroen, M-Sport Ford, Toyota și Hyundai sunt cele patru echipe care se vor duela în 2019 în Campionatul Mondial de Raliuri. Constructorii au prezentat echipajele și mașinile cu care se vor prezenta în cele 14 runde pregătite pentru acest sezon.
Miercuri, 17 Octombrie 2018 | Motorsport

Mutări importante în Campionatul Mondial de Raliuri: Kris Meeke revine în WRC alături de Toyota, iar Esapekka Lappi face echipă cu Ogier la Citroen

Constructorii implicați în Campionatul Mondial de Raliuri au pregătit o serie de "transferuri" interesante. Începând cu sezonul viitor, Kris Meeke revine în WRC împreună cu Toyota, iar Esapekka Lappi devine coechipierul lui Sebastien Ogier în cadrul Citroen.

Tag-uri similare

Kimi Raikkonen, WRC, Citroen C4 WRC, Campionatul Mondial de Raliuri, Sebastien Loeb, raliuri, Mikko Hirvonen, Citroen WRC, Sebastian Loeb, campionat WRC
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru