Campionatul Mondial de Raliuri

Luni, 15 Iunie 2015 | WRC

Ogier a câştigat Raliul Italiei. Hyundai, două locuri pe podium!

Sebastien Ogier a obţinut victoria în Raliul Italiei după ce Hyundai a ocupat prima poziţie în cea mai mare parte a timpului prin Hayden Paddon. Constructorul sud-coreean şi-a adjudecat totuşi o dublă clasare pe podium.
Joi, 11 Iunie 2015 | WRC

Cinci lucruri de urmărit în Raliul Italiei

Cea mai lungă zi de raliuri din ultimii 13 ani şi Creasta Micky pe care piloţii "plutesc" în aer pe o distanţă de 40 de metri sunt principalele atracţii ale Raliului Italiei de la sfârşitul acestei săptămâni.
Luni, 25 Mai 2015 | WRC

Latvala a câştigat Raliul Portugalei. Marco Tempestini, triumf la clasa Production Cup

Jari-Matti Latvala a câştigat Raliul Portugaliei după ce a făcut faţă presiunii exercitate de Kris Meeke şi, în ultima zi, de coechipierul său de la Volkswagen, Sebastien Ogier. Marco Tempestini a tiumfat la categoria Production Cup din cadrul clasei WRC 2.
Vineri, 22 Mai 2015 | WRC

Cinci motive să urmăreşti Raliul Portugaliei

Raliul Portugaliei va strânge 100.000 de spectatori pe o singură probă specială şi propune un nou Ford Fiesta RS WRC, dar şi culori noi pentru Citroen DS3 WRC.
Luni, 27 Aprilie 2015 | WRC

Meeke a obţinut în Raliul Argentinei prima victorie în WRC!

Kris Meeke a obţinut duminică prima victorie în Campionatul Mondial de Raliuri după ce a triumfat pentru Citroen în etapa din Argentina, în care Simone Tempestini a pierdut victoria la clasa Production Cup din cauza nerespectării regulamentului tehnic.
Joi, 23 Aprilie 2015 | WRC

Avancronica Raliului Argentinei - Ogier poate egala un record în peisajul selenar al Americii de Sud

Sebastien Ogier poate obţine în Argentina a şasea victorie consecutivă în WRC, cu care ar egala un record deţinut de Sebastien Loeb. Pilotul echipei Volkswagen va trebui însă să învingă inclusiv pe celebra proba El Conder, al cărui traseu este asemănat cu peisajul de pe Lună.
Luni, 09 Martie 2015 | WRC

Ogier a câştigat Raliul Mexicului. Tanak s-a scufundat într-un lac cu Ford Fiesta RS WRC

Sebastien Ogier a obţinut în Raliul Mexicului a treia victorie consecutivă, în timp ce Ott Tanak s-a scufundat într-un lac cu un Ford Fiesta RS WRC al echipei M-Sport.
Vineri, 06 Martie 2015 | WRC

5 motive pentru a urmări Raliul Mexicului

Protagoniştii Campionatului Mondial de Raliuri lasă în urma zăpezile suedeze pentru macadamul mexican abordat prin tuneluri de 300 de metri lungime, dar şi la altitudini de 2.700 de metri.
Luni, 16 Februarie 2015 | WRC

Ogier a câştigat dramatic Raliul Suediei! Tempestini, triumf la categoria Production Cup a clasei WRC 2

Sebastien Ogier a obţinut în mod dramatic victoria în Raliul Suediei, în ultima probă specială, după o eroare comisă de liderul şi coechipierul său, Andreas Mikkelsen. Simone Tempestini a câştigat etapa la clasa Production Cup pentru Napoca Rally Academy cu un Subaru Impreza.
Vineri, 13 Februarie 2015 | WRC

5 motive pentru a urmări Raliul Suediei

Raliul Suediei este singura etapă de WRC desfăşurată integral pe zăpadă şi va pune la încercare abilităţile lui Sebastien Ogier, care va pleca primul pe traseu în primele două zile. Simone Tempestini va reprezenta din nou România la volanul unui Subaru Impreza înscris la clasa WRC 2.
Miercuri, 04 Februarie 2015 | Motorsport

Poveştile motorsportului: Maşinile cu care Toyota a scris istorie în Campionatul Mondial de Raliuri

Toyota Corolla Levin TE27, Toyota Celica Twin Cam Turbo, Toyota Celica GT-Four şi Toyota Corolla WRC au contribuit la succesul constructorului japonez în Campionatul Mondial de Raliuri, cu un palmares de patru titluri la piloţi şi trei titluri la constructori.
Vineri, 30 Ianuarie 2015 | WRC

Toyota va reveni în Campionatul Mondial de Raliuri în 2017 cu modelul Yaris WRC

Toyota a confirmat că va reveni în Campionatul Mondial de Raliuri în sezonul 2017 cu modelul Yaris WRC şi a anunţat un amplu program de teste, precum şi formarea unei echipe de juniori.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 27 Ianuarie 2015 | WRC

Toyota ar putea confirma vineri revenirea în WRC în 2017

Toyota va organiza vineri o conferinţă de presă în care va anunţa proiectele pentru sporturile cu motor, iar presa germană anticipează confirmarea participării în Campionatul Mondial de Raliuri începând din sezonul 2015.
Luni, 26 Ianuarie 2015 | WRC

Raliul Monte Carlo în 10 imagini spectaculoase

Raliul Monte Carlo a oferit peisaje spectaculoase cu zăpadă, noroi şi ceaţă densă, dar şi evenimente dramatice pentru câţiva dintre piloţii implicaţi în accidente.
Luni, 26 Ianuarie 2015 | WRC

Ogier a câştigat Raliul Monte Carlo! Loeb, cele mai multe victorii în probele speciale

Sebastien Ogier a obţinut victoria în Raliul Monte Carlo, după ce duelul echilibrat cu Sebastien Loeb s-a încheiat prematur după o eroare comisă de nonuplul campion mondial.
Joi, 22 Ianuarie 2015 | WRC

5 motive pentru a urmări Raliul Monte Carlo

Raliul Monte Carlo marchează revenirea temporară a lui Sebastien Loeb în Campionatul Mondial de Raliuri într-un peisaj de poveste dominat de zăpadă, gheaţă şi ploaie.
Marti, 20 Ianuarie 2015 | WRC

Avancronică WRC 2015: Un sezon mai dinamic, plin de suspans

Sezonul 2015 al Campionatului Mondial de Raliuri promite să readucă suspansul în competiţie prin câteva modificări importante de regulament şi mici schimbări în estetica maşinilor furnizate de Volkswagen, Citroen, M-Sport şi Hyundai.
Joi, 13 Noiembrie 2014 | WRC

Skoda Fabia R5: Teaser pentru noua maşină de raliuri pentru WRC2

Skoda a publicat un teaser cu modelul Fabia R5 care va intra în luptă cu Ford Fiesta R5, Citroen DS3 R5 sau Peugeot 208 T16 în lupta pentru supremaţie la clasa WRC2 a Campionatului Mondial de Raliuri.
Vineri, 07 Noiembrie 2014 | WRC

FIA a aprobat schimbările pentru ordinea de start în sezonul 2015 al WRC

Liderul clasamentului va fi nevoit să plece primul pe traseu în primele două zile ale unei etape din Campionatul Mondial de Raliuri începând din sezonul 2015.
Marti, 19 August 2014 | WRC

Michelin rămâne furnizor de pneuri în WRC până în 2016

Michelin şi-a prelungit contractul pentru furnizarea de pneuri în Campionatul Mondial de Raliuri până la sfârşitul sezonului 2016.

Tag-uri similare

Kimi Raikkonen, WRC, Citroen C4 WRC, Campionatul Mondial de Raliuri, Sebastien Loeb, raliuri, Mikko Hirvonen, Citroen WRC, Sebastian Loeb, campionat WRC
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru