Mikko Hirvonen

Marti, 14 Iulie 2015 | Motorsport

Hirvonen va concura în Raliul Dakar 2016 pentru X-Raid cu Mini All4 Racing

Mikko Hirvonen, unul dintre cei mai experimentaţi piloţi din WRC, va concura pentru X-Raid în Raliul Dakar 2016 la volanul unui Mini All4Racing.
Luni, 17 Noiembrie 2014 | WRC

Ogier încheie sezonul de WRC cu o victorie în Raliul Marii Britanii

Sebastien Ogier a câştigat Raliul Marii Britanii, ultima etapă a sezonului din Campionatul Mondial de Raliuri. Mikko Hirvonen s-a retras din activitatea competiţională cu un loc doi.
Joi, 13 Noiembrie 2014 | WRC

Avancronica Ralliului Marii Britanii: Final de carieră pentru Hirvonen

Raliul Marii Britanii marchează sfârşitul sezonului 2014 al Campionatului Mondial de Raliuri şi retragerea din activitatea competiţională a lui Mikko Hirvonen.
Joi, 06 Noiembrie 2014 | WRC

Hirvonen se retrage din Campionatul Mondial de Raliuri la sfârşitul sezonului

Mikko Hirvonen şi-a anunţat retragerea din Campionatul Mondial de Raliuri la sfârşitul acestui sezon. Cel mai probabil, finlandezul va fi înlocuit la M-Sport de Ott Tanak.
Luni, 27 Octombrie 2014 | WRC

Ogier a câştigat Raliul Spaniei şi îşi păstrează titlul mondial

Sebastien Ogier şi-a adjudecat victoria în Raliul Spaniei şi a devenit pentru a doua oară campion mondial. Jari-Matti Latvala a ocupat locul doi, însă nu a avut nicio şansă să-l oprească pe coechipierul său.
Joi, 23 Octombrie 2014 | WRC

Avancronica Raliului Spaniei: Ultima şansă la titlu pentru Latvala

Jari-Matti Latvala trebuie să câştige mai multe puncte decât coechipierul său Sebastien Ogier pentru a rămâne în lupta pentru titlul mondial şi după Raliul Spaniei, singura etapă de WRC desfăşurată pe o suprafaţă mixtă de macadam şi asfalt.
Luni, 06 Octombrie 2014 | WRC

Latvala a obţinut în Raliul Franţei prima victorie pe asfalt din carieră

Jari-Matti Latvala a câştigat duminică Raliul Franţei şi a obţinut astfel prima victorie pe asfalt din caieră. Finlandezul mai are de recuperat 27 de puncte în faţa lui Sebastien Ogier, care a obţinut doar trei puncte în urma unor defecţiuni tehnice.
Joi, 02 Octombrie 2014 | WRC

Avancronica Raliului Franţei: Ogier vrea să devină campion în ţara sa natală

Sebastien Ogier poate deveni matematic campionul sezonului 2014 din WRC la finalul Raliului Franţei, însă Jari-Matti Latvala, coechipierul său de la Volkswagen, este determinat să amâne verdictul.
Luni, 15 Septembrie 2014 | WRC

Ogier a câştigat Raliul Australiei. Volkswagen este campioană la constructori!

Sebastien Ogier a câştigat Raliul Australiei în faţa coechipierilor săi Jari-Matti Latvala şi Andreas Mikkelsen, rezultate în urma cărora Volkswagen a cucerit matematic titlul constructorilor.
Joi, 11 Septembrie 2014 | WRC

Avancronica Raliului Australiei: provocarea pădurilor tropicale de la Antipozi

Drumuri înguste prin păduri, viraje largi şi sărituri pe drumuri de ţară şi secţiuni rapide prin păduri tropicale sunt principalele ingrediente ale Raliul Australiei desfăşurat pe macadam.
Luni, 08 Septembrie 2014 | WRC

Hirvonen, în pericol să fie nevoit să se retragă din WRC la sfârşitul sezonului

Mikko Hirvonen are şanse minime să rămână în Campionatul Mondial de Raliuri în sezonul 2015 după ce managerul M-Sport l-a criticat dur pentru prestaţiile modeste din acest sezon.
Joi, 28 August 2014 | WRC

Hirvonen susţine că are mai multe opţiuni pentru sezonul 2015

Mikko Hirvonen consideră că are în continuare abilitatea de a obţine victorii în sezonul următor şi susţine că are mai multe opţiuni pentru sezonul 2015.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Duminica, 24 August 2014 | WRC

Thierry Neuville şi Hyundai au obţinut în Raliul Germaniei prima victorie în WRC

Thierry Neuville a câştigat Raliul Germaniei după ce a profitat de abandonurile succesive ale liderilor Sebastien Ogier, Jari-Matti Latvala şi Kris Meeke. Este prima victorie din carieră pentru belgian, dar şi primul succes pentru constructorul sud-coreean Hyundai.
Luni, 04 August 2014 | WRC

Latvala a câştigat Raliul Finlandei, Ogier şi Meeke au completat podiumul

Jari-Matti Latvala a câştigat dramatic Raliul Finlandei după ce o defecţiune la frâne l-a propulsat pe Sebastien Ogier în lupta pentru victorie. Citroen a obţinut ultimul loc pe podium prin Kris Meeke.
Luni, 30 Iunie 2014 | WRC

Ogier a câştigat Raliul Poloniei după o luptă echilibrată cu Mikkelsen

Sebastien Ogier şi-a consolidat poziţia de lider în clasamentul general după o luptă echilibrată cu coechipierul său de la Volkswagen, Andreas Mikkelsen. Hyundai a completat podiumul prin Thierry Neuville.
Joi, 26 Iunie 2014 | WRC

Avancronica Raliului Poloniei: lupta pentru titlu continuă pe un teritoriu necunoscut

Polonia revine în calendarul Campionatului Mondial de Raliuri după o absenţă de cinci ani cu un traseu schimbat radical care va pune la încercare abilităţile piloţilor care lupta pentru titlul mondial.
Duminica, 08 Iunie 2014 | WRC

Ogier a câştigat Raliul Italiei după o pană suferită de Latvala

Sebastien Ogier a profitat de o pană suferită de coechipierul său Jari-Matti Latvala pentru a câştiga Raliul Italiei şi a-şi consolida astfel prima poziţie în clasamentul general.
Vineri, 06 Iunie 2014 | WRC

Raliul Italiei: Fordul lui Hirvonen, distrus de un incendiu izbucnit din senin

Maşina Ford Fiesta RS WRC pilotată de Mikko Hirvonen a luat foc din senin pe traseul de legătură dintre două probe speciale ale Raliului Italiei şi a fost distrusă complet de flăcări.
Joi, 05 Iunie 2014 | WRC

Avancronica Raliului Italiei: noi provocări pe un traseu schimbat

Raliul Italiei propune un traseu schimbat pentru ediţia din acest an, în care Jari-Matti Latvala are nevoie de o nouă victorie pentru a lupta pentru titlu cu coechipierul său de la Volkswagen, Sebastien Ogier.
Luni, 12 Mai 2014 | WRC

Latvala l-a învins pe Ogier şi a câştigat Raliul Argentinei

Jari Matti Latvala a câştigat Raliul Argentinei şi a fost acompaniat pe podium de coechipierul său de la Volkswagen, Sebastien Ogier, şi de Kris Meeke de la Citroen.

Tag-uri similare

Ford, WRC, Fiesta, Ford Fiesta, Campionatul Mondial de Raliuri, Sebastien Loeb, raliuri, Mikko Hirvonen, Citroen WRC, IRC
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru